UFO, Kornsirkler & fenomenUFO'er beskrevet i Skriftene?

Synlige og usynlige ufofortellinger...

Forumet handler om Uidentifiserte Flygende Objekter, steder det har blitt observert UFO i og utenfor Norge, samt det verdenskjente fenomenet Kornsirkler

Moderatorer: Asbjørn, mod univers, Mod Fakta og, mod si hei, mod_spøkeguiden, mod ufo, mod engler

Svar
Morris
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg i tema: 12
Innlegg: 469
Registrert: 15 nov 2012 14:05
Kjønn (valgfri): Humanoid ♂
Har likt: 101 ganger
Blitt likt: 125 ganger

#556949 UFO'er beskrevet i Skriftene?

Legg inn av Morris » 20 des 2018 16:01

Kan det være at Bibelen beskriver UFO'er som ildhester og ildvogner i 2 Kong 2,11 ? Dette verset viser til 1 Mos 5,24 som igjen viser til 1 Mos 6,9, 2 Kong 2,11, Hebr 11,5.
Enda et merkelig syn er beskrevet i 2 Kong 6,15>>> 2 Kong 6,17 : Tidlig neste morgen, da gudsmannens tjener sto opp og gikk ut, fikk han øye på en hær med hester og vogner som omringet byen. «Å, min herre, hva skal vi gjøre nå?» sa gutten til Elisja. Han svarte: «Vær ikke redd! Det er flere som er med oss enn med dem.» 17 Så ba Elisja og sa: «Å, Herre, lukk opp guttens øyne så han kan se!» Herren åpnet hans øyne, og han fikk se at fjellet var fullt av ildhester og ildvogner rundt omkring Elisja.
Antall ord: 143

       

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Brukeravatar
Asbjørn
ADMIN
ADMIN
Innlegg i tema: 2
Innlegg: 7634
Registrert: 05 apr 2005 01:39
Kjønn (valgfri): *U*
Sted: Florø
Har likt: 1074 ganger
Blitt likt: 1402 ganger
Kjønn:
Zodiac:
Kontakt:

#556952 Re: UFO'er beskrevet i Skriftene?

Legg inn av Asbjørn » 20 des 2018 18:31

Det er mange slike saker i bibelen, som kan være bilder på det vi kaller ufo.
Alt fra Moses, og den "brennende busken", og mange andre.
Her er mer .
https://vgd.no/samfunn/religion-og-livs ... -i-bibelen

Fenomenet har forøvrig vært omtalt i forumet mange ganger...


A
Antall ord: 51

       

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Morris
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg i tema: 12
Innlegg: 469
Registrert: 15 nov 2012 14:05
Kjønn (valgfri): Humanoid ♂
Har likt: 101 ganger
Blitt likt: 125 ganger

#556953 Re: UFO'er beskrevet i Skriftene?

Legg inn av Morris » 20 des 2018 21:26

Asbjørn skrev:
20 des 2018 18:31
Det er mange slike saker i bibelen, som kan være bilder på det vi kaller ufo.
Alt fra Moses, og den "brennende busken", og mange andre.
Her er mer .https://vgd.no/samfunn/religion-og-livs ... -i-bibelen
Fenomenet har forøvrig vært omtalt i forumet mange ganger...
Hei og takk for disse opplysningene og linken!
Jeg har vært borte fra forumet en stund, og har nok en god del å gå igjennom av innlegg og svar. Men det skader sikkert ikke å gås nøyere igjennom? Det kan fortelles mer spenningsfylt?

Du har rett i at det er mange beretninger om ufo lignende bilder i skriften, og jeg er ganske god på å forfølge slike temaer. I Esek.1.1-28 er den forklart som Guds herlighet, og i Esek.10.5 beskrives vingene på den som røsten av Gud, når den veldige taler.
Esek.1.16 beskriver et drivverk: Hjulene så ut som de var laget av noe som lignet krysolitt, og alle fire hjul var like. Det så ut som de var laget slik at det ene hjulet var inni det andre. – Esek.10.13: Jeg hørte at disse hjulene ble kalt hjulverk.
Esek.1.4 beskriver en ”stormvind” som kommer fra nord, en stor sky og flammende ild, hvor det ut fra midten blinket det som av skinnende metall…

Matallet som blir brukt finner man igjen i Job 37.18: kan du hjelpe ham med å hamre ut himmelhvelvingen fast som et speil av støpt metall?

Stormvind finner man igjen i NT og Apg.2.2 som et framfarende vær, eller som en kraftig vind som blåser sammen med tunger av ild. I Apg.27.14 en hvirvelvind som blir kalt for eurakylon / Evrakýlon.(??? Kan det være noe som kommer ut som et resultat av den europeiske akselratoren CERN? Her har man jo funnet HIGGS patikkel som også har betegnelsen "Guds partikkel"

https://forskning.no/fysikk/2008/02/sto ... rs-pa-cern
https://www.aftenposten.no/viten/i/6jdV ... kel-finnes

Uansett blir dette å betrakte som når Herren flyr på vindens vinger og kommer til syne på kjeruber (som betyr sendebud) 2.Sam.22.11 og Salm.18.11

Men i tillegg til dette er det gjort forsøk på å tyde bibelen matematisk, og bøkene som forteller noe av det som er kommet frem kalles ”Bibelkoden” (I og II, ISBN 82-7413-588-1) Her dukker det opp en jernark som er et flyvende fremkomstmiddel som er skjult i Dødehavet (Siddims dal/ Guds dal) Dette skal jeg komme nærmere inn på etter hvert… så følg med, følg med!
Antall ord: 454

       

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Morris
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg i tema: 12
Innlegg: 469
Registrert: 15 nov 2012 14:05
Kjønn (valgfri): Humanoid ♂
Har likt: 101 ganger
Blitt likt: 125 ganger

#556962 Re: UFO'er beskrevet i Skriftene?

Legg inn av Morris » 21 des 2018 20:21

De to hovedpersonene i Bibelkoden er journalist Michael Drosnin som har sin jobb i Washington Post og har skrevet bøkene, han samarbeider med en av verdens fremste matematiker dr. Eliyahu Rips om tolkning av den hebraiske bibelen matematisk.

Fremgangsmåten er å fjerne alle mellomrom mellom ordene i boken slik at man får en sammenhengende/uavbrutt bokstavrekke på 304805 tegn. Det hevdes at den opprinnelige bibelen var sammenhengende. Deretter gir man datamaskinen beskjed om å lete etter oppgitte søkeord innenfor bokstavrekken ved å begynne ved første bokstav og så hoppe over èn, to, tre og helt opp til flere tusen bokstaver, deretter ved å begynne ved den andre bokstavrekken og slik fortsette om igjen og om igjen helt til den kommer til bibelens siste bokstav.

Den første Bibelkoden så sine første dager da Drosnin fikk Rips til å skrive Gulfkrigen som søkerord i stedet for å se etter i bibelen, for bibelkoden er først og fremst et dataprogram. Datamaskinen søkte og viste på skjermen hebraiske bokstaver som var uthevet med 5 forskjellige farger og dannet et slags kryssordmønster, og de kunne lese:
Ild den 3. shevat (18. januar 1991) Rakett – krig – Hussein – Saddam – fiende.
Krigen pågikk mens de lette opp dette. Mens de lette videre kom de inn på Israels daværende statsminister Yitzhak Rabin og ble forskrekket! De fant ord som nesten dannet et kors på skjermen; I den loddrette linjen stod det: Yitzhak Rabin, på den vannrette linjen krysset ordene: morder som vil myrde…

De kontaktet statsministeren som trodde på dem, men de hadde ikke nok opplysninger på når og hvordan, de fant det etterpå; Amir i 1995-96 – Tel Aviv- morder som vil myrde - Yitzhak Rabin.
Det neste de fant ut før det skjedde var valget av ny statsminister, de fant; Statsminister Nethanyahu – valgt, samt hans klengenavn: Bibi – valgt med minste margin.
Dette stemte helt etter boka, han vant valget med 50,4 mot 49,6 prosent!
Andre ting de fant ut; Bibelkode forseglet for Gud – datamaskin – gjemme ordene og forsegle boken inntil endetiden.
1997 – For dere ble innkodet/ skjulte hemmeligheter – han forseglet boken inntil endetiden.

Og slik er det, hemmelighetene kunne ikke komme til syne før datamaskinen var blitt oppfunnet. Nå viser det seg at for å kunne lese og forstå alt, savnes det en kodenøkkel, den søkes det etter i neste bibelkodebok, så følg med, følg med! Forresten fant radarparet ut at informasjonen lå oppå hverandre i potenser, slik at verdens største datamaskiner ikke har nok kapasitet… man er nødt til å vente på et generasjonsskifte for datamaskiner – kvantedatamaskinen er på trappene, den kan lagre og avlese informasjon i atomer, dvs i vegger, tre og stein… I bibelen står det at steinene skal tale… så følg med, ufoen er rett rundt hjørnet!
Antall ord: 472

       

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Morris
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg i tema: 12
Innlegg: 469
Registrert: 15 nov 2012 14:05
Kjønn (valgfri): Humanoid ♂
Har likt: 101 ganger
Blitt likt: 125 ganger

#556966 Re: UFO'er beskrevet i Skriftene?

Legg inn av Morris » 22 des 2018 19:40

KODENØKKELEN
Foreløpig ser man stort sett bare oppfylte ting i Bibelkoden, men Michael Drosnin som ikke var religiøs, var overbevist på at bibelkoden var en realitet og at den var full av advarsler gjennom forutsigelser. Den 11. september 2001 var forutsagt i en tekst som var 3000 år gammel.

Klokken 8.48 den 11. september 2001 ble han vekket av drønnet fra eksplosjonen av en jumbojet som feide inn i et av tårnene i World Trade Center (WTC) og skyndte seg opp på taket og rakk akkurat å se en Boing 767 fly inn i det andre tårnet og antenne det. I over en time sto han oppe på taket og så med voksende vantro og redsel hvordan de to 110 etasjes bygningene som raget så høyt over Manhatten der han bor, fortsatte å brenne og til slutt rase sammen i en gigantisk støvsky.

Etter å ha kommet seg ned tok han straks fatt i å begynne å søke i den gamle bibelkoden på datamaskinen, han husket å ha sett ting som dreide seg omkring tvillingtårn forut i 1993, med advarselen ”massaker” og krysset med ordet ”Terror” og at det ville falle, men trodde at det gjaldt fortiden. Nå fant han det frem på nytt og fant flere opplysninger: Oddsen mot at de tre nøkkelordene: Tvilling – Tårn – Fly som alle tre fremstod sammen på nøyaktig samme sted i Bibelen var tilfe ldig hadde en rate med minst 10 000 mot 1.

Han fant også: Bin Ladens synd – forbrytelse – byen og tårnet – de så røyken stige opp over landet som røyken fra en ovn – terrorist Atta – Egyptisk mann – Pentagon skadet – nødssituasjon fra Arabia.
Dette ble starten på Bibelkoden II, vekket til livet igjen på Drosnins eget hjemsted i hans hjemby New York. Begge bøkene inneholder informasjon om møter mellom flere av verdens mektigste menn på den tiden som alle var blitt informert om koden som fantes.

Harold Gans som hadde knekket koder for det amerikanske militæret i etterretningstjenesten gjennom et helt liv var sikker på at bibelkoden bare var latterlig tøv, ville vise at den var en bløff, og brukte 440 timer på dette, til gjengjeld beviste eksperimentet at koden var en realitet!
Da starter jakten på kodenøkkelen… i Bibelens tekster starter den med der hvor det står om at jorden plutselig begynte og skjelve og folk styrtet ut fra teltene sine og stirret opp mot fjellet som raget over dem. Toppen var opplyst av et kraftig hvitt lys, som om fjellet selv stod i brann. Plutselig lød det en stemme ingensteds fra: Moses, kom opp på fjellet til meg. – Dette var Sinaifjellet hvor bibelens hovedtekst viser til at Moses fikk se Gud, og under hans føtter var det som et gulv av safirstein. I følge sagnet var det på den safirsteinen Gud skrev de opprinnelige ordene i Bibelen.

En kveld Drosnin satt i sin leilighet hjemme i New York og leste dette avsnittet i Bibelen, tenkte han at hvis dette var en kode som røpet noe av fremtiden måtte det selv være forutsagt i historien om at da Gud gav bibelen til Moses på Sinai og inngravete ordene ”Safir”
Han gransket teksten om igjen og om igjen, han mente dette var et hint, et slags spor… På hebraisk er ”sefer” ordet for ”bok” , det blir stavet med de samme tre konsonantene som ”safir” og kanskje fordi den første boken, Bibelen var skrevet på akkurat den steinen.

Plutselig så han det helt enkelt, på hebraisk, på bibelens opprinnelige språk blir ordet ”Safir” til ”Rips” når man leser ordet baklengs. (Jeg har hoppet over hvor det står at man kan lese den hebraiske bibelen baklengs å finne de skjulte tekstene på denne måten.) – Safir –stein blir da: Rips profeterte… ikke bare det, men der ”safir- stein” var innkodet, opptrådte også ordet ”russer” (Rips er opprinnelig født i Russland og innvandret derfra til Israel i 1970 etter løslatelse fra russisk fengsel av politiske grunner.) – og ”safir- tavlen” – han vil regne ut koden som igjen krysset ordene ”han mekaniserte” og ”kodeåpner” – vi så det på datamaskinen hans. Kodeåpner ble krysset av ”safir” og ”stein”
Rips tidde et øyeblikk, og så sa han: Når vi er vant til forestillingen om at hele virkeligheten er innkodet, aksepterer vi at vi begge har en plass i koden. Men når vi ser noe så spesifikt som dette, er det langt mer levende enn når vi vet det bare er teoretisk.

Og nå , i det lille overfylte hjemmekontoret hans i Jerusalem spurte Drosnin ham: Tror du vi noen gang vil være i stand til å se hele bibelkoden? – Vi har ikke nøkkelen svarte Rips.
Nøkkelen ble neste stikkord for et nytt søk i kodeknekkemaskinen. Ordene: ”Kodenøkkel” forekom fire ganger på skjermen, to ganger ble kodenøkkel krysset av ord Drosnin ikke kjente, de fantes ikke engang i ordboken. Men i en større hebraisk ordbok var den oversatt med ”obelisk”. Obelisker er høye steinpilarer som slutter i en pyramideformet spiss. I Egypt finnes det en 30m høy en, og det finnes en i Roma, en i London og en i Paris. Drosnin hadde ikke ventet noe slikt.
Hver gang obelisker fremkom var det deler av en frase, som: ”obeliskens munn” og ”kodenøkkel” – ”kodens herre” … på hebraisk kunne det også leses ”den som kodet inn” – Dette stemte så altfor bra.

Så oppdaget Drosnin at ”kodens herre” var innkodet der hvor uttrykket krysset det samme verset i 2.Mos.som fortalte at Gud steg ned på Sinaifjellet for å gi Bibelen til Moses – skrevet på safir – og som identifiserte forskeren som oppdaget koden – Rips, og i den samme tabellen opptrådte ”obelisker” og som igjen ble krysset av ord i hovedteksten som beretter om en gjenstand fra himmelen.

Hva var dette for noe? Hva var disse obeliskene? Drosnin lette etter gamle kommentarer som kunne fortelle mer om obeliskene, hva var disse obeliskene? Han fant straks bekreftelse på bibelkoden i en 1700 år gammel jødisk tekst, Midrasj:
De var ikke noe menneskene hadde laget, men de var himmelens verk! – Den eldste autoriative kilden sa klart og tydelig at ”obeliskene” kom fra et sted utenfor denne planeten, kanskje fra en annen verden? Men det var noe mer her… Midrasj sa også at de var menneskelignende (som også i Esek.1.5: De lignet mennesker, 14 de fòr frem og tilbake, de så ut som lynet. – Matt.24.27 beskriver menneskesønnens komme på samme måte: For slik som lynet går ut fra øst og lyser like til vest, slik skal det være når Menneskesønnen kommer. – Jesus beskriver også det nye mennesket som en ny skapning, samme ord som Esek.1.5 bruker; mine henvisninger.)

Videre fra Midrasj: De hadde øyne som et vindu, var som en slags mann og kvinne. (Min kommentar igjen; Dette kan de sikkert tolke ut fra 1.Mos.2.23 hvor utgaven fra 1930 bruker ordet ”manninne” i oversettelsen, nærmere forklart i Tomasev.22, se selv: http://www.dromsmia.no/tomas.htm
Den gamle Midrasj teksten lot til å si at de egentlig ikke var levende, men at de var en slags livsform. Kanskje ikke fra denne verden. (Jesus forteller at han ikke er fra denne verden, men ovenfra) Kodens herre – safir/Rips – gjenstand fra himmelen – obelisk.

Nå har jeg gitt dere noe å fundere på i julen, ta det som jule-quis om dere vil, jeg har holdt hva jeg lovte, men fortsettelse følger, så hvis dette var av interesse, så følg med, følg med! Jeg kommer plutselig tilbake med mer?
Antall ord: 1294

       

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Morris
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg i tema: 12
Innlegg: 469
Registrert: 15 nov 2012 14:05
Kjønn (valgfri): Humanoid ♂
Har likt: 101 ganger
Blitt likt: 125 ganger

#557006 Re: UFO'er beskrevet i Skriftene?

Legg inn av Morris » 30 des 2018 21:32

OBELISKEN på Lisan
Forfatteren av bibelkoden er nå på jakt etter en kodenøkkel som skal finnes i eller på en obelisk som hittil er tolket dit hen, at det er en gjenstand som er av himmelsk opphav. – En gang krysser ordene ”kode på obelisk” med ”himmel” Rips og Drosnin var lamslått av forbløffelse over å finne en slik bekreftelse, det var absolutt det som det betydde!
Så oppdaget de mer… ”bibelkode” – ” obelisk” – Siddim dalen” . Kode på obelisk krysset også Siddim dal, det er der Dødehavet ligger. Dødehavet er beskrevet som stedet der kongene av Sodoma og Gomorra falt ned i tjæregroper da de flyktet fra slaget. Geologer har funnet ut at sjøen er som en vannkjele som er i ferd med å koke bort, bare i løpet av forrige ti år har sjøen falt med 400 meter under havoverflaten. Om hundre år til vil mesteparten av sjøen være borte, kanskje vil den da kunne avdekke obelisken?

Geologene gav dem et spor til; På hebraisk betyr ”siddim” også kalk, altså kalkdalen, som faktisk også er en bibelsk beskrivelse av samme sted. Det laveste sted på hele jorden, også beskrevet som verdens bunn. Her finner man også Qumranhulene hvor de eldste bibeltekstene er hentet fra i arkeologiske funn fra fortiden, også kalt Dødehavsrullene.
I synsvidden på den israelske siden av innsjøen ligger den gamle festningsbyen Mazada. Lizan - halvøya er bare en prikk på kartet, men den er på hele 64km2 og området er for stort til å gjennomsøke det til fots etter noe som kanskje ligger skjult under sanden der? Det skulle heller bli mer granskning av bibeltekstene ved hjelp av søkeprogrammet på datamaskinen.

Ord som røper funnstedet; Han fant det nøyaktige stedet, Lisan – nordover fra Lisan, sjøens tunge – fra Jordans rand på grensen… Lisan, Dødehavets tunge forekommer i Josva 15.5, det forekommer igjen i Josv.18.19 som en enda mer presis beskrivelse av stedet, og Rips oppdaget noe merkelig i tekstene hvor ”gammel nøkkel” var innkodet også kunne leses som ”sensorkart” og kunne gi et hint om at obelisken var skjult et sted som ikke lot seg finne med det blotte øyet.
Der hvor en kunne finne ”gammel nøkkel/ sensorkart” kom det frem ny info; ”udekket, synlig funn” – ”kart over skjulested” – ”sensorkart/gammel nøkkel” – ”Lisan, sjøens tunge” – ”nøkkel” – ”sensor markerte stedet” – ”sensormarkering” Lisan som Siddim – Mazra. Men de fant noe som bremset optimismen om å finne denne gjenstanden, de fant også denne teksten; ”På Lisanhalvøya – i dagens ende” – så hva skulle tilsi at den lå der nå? Den finnes på Lisan opptrådte parallelt med bibelkoden – den finnes på menneskenes språk…

Rips var oppglødd over funnet; det betyr jo at den er på vårt språk, sa han. Plutselig gikk det opp for dem at kodens herre/skaper røper seg selv her! Faktumet er at når det her gis inntrykk av at den lager et poeng ved å si: ” den finnes på menneskenes språk” – antyder vel at den kommer fra andre enn fra menneskene! Men fra en fremmed intelligens som ønsket kommunikasjon med menneskene?
I den gamle tabellen finnes det også et annet alternativ for det hebraiske ordet for ”obelisk”, – nemlig ordet ”nål” – ordet står i kryss med ”han graverte inn, du vil åpne” Det var oppsiktsvekkende, teksten tydet på at jakten etter flere ord ville føre til flere oppdagelser?

Den finnes på menneskenes språk, kan leses på en tredje måte: På hebraisk kan de samme ordene leses med; ”en mann finnes på Lisan” Det som slo Drosnin under denne jakten på ord, var at det syntes som om navnet på stedet bar inntrykk av å være ikke bare opprinnelsen for Bibelkoden, men også menneskeheten, i alle fall det moderne menneskets opprinnelse?

Stedsnavnet betyr også ordet ”språk” og som selvsagt også er grunnleggende for menneskeheten. Det andre stedsnavnet, navnet på bukta nord for halvøya er stedet som gir krysset på skattekartet ”Mazra” som har den meningsfulle betydningen på hebraisk: ”Besådd” – Besådd og språk gir en høyere plan for mening, oversettelsesmåten i kodemønsteret går parallelt med bibelkoden; ”mann finnes på Lisan” det kan også peke på det øyeblikket da det moderne mennesket var besådd, eller befruktet, da det fikk den spesielle gaven som skiller det ut, nemlig språket.

I forbindelsen ved disse søkene finner man; Lisans bibel,Tora, på hebraisk kan det også leses; ”språkets lover” eller ”språkvitenskap” – Opprinnelig språk/ Lisan. Lisan er opprinnelsen. Man finner det i 1.Mos.10.5 at Lisan der krysser ordet ”ordbok” på tvers av ”bibelkoden” og ”obeliskens ordbok” var også innkodet – ”tavle vitaliserte obelisken” Dette tydet på at det disse to leter etter var mer enn en steintavle eller to, eller noe inngravert i en søyle? Men noe som var mer intelligent enn det? En datamaskin kanskje? Det var i alle fall noe som kunne vitaliseres?

Så finner man ordet; ”Språk – gen” og ”Guds gen” – ”Gen for språk” – ”Språkgenet” – ”geni” – ”i mennesker” – ”Å skape et gen, Gud for menneske” – Lisans hage – Før menneskene ødela Sodoma og Gomorra var det som Guds egen hage. – Språkets fødselsveer – nøkkel – kode.

Hans tavle vitaliserte obelisken – Dette er de inngraverte bokstavers område, skjult.
Det er ganske tydelig at å tyde skriftene på denne måten, får en langt mer alvorligere og mer ettertenksom måte å forholde seg til skrift på, den forteller oss faktisk en historie om menneskene, som de selv ikke har nedtegnet i sin historie?

Det man kan lese fra Job 20.1-4 er jo forbløffende?
Da tok Sofar fra Naama til orde og sa: Igjen og igjen får jeg opprivende tanker, de gjør meg urolig. Vel må jeg lytte til refs og hån, men min forstands kraft gir meg svar. Du vet at slik har det alltid vært, helt siden mennesket ble satt på jorden.
Dette er også oppsiktsvekkende ord å finne om menneskenes opprinnelse? Er vi ikke fra Gaia? Kanskje er vi etterkommere av kvoteflyktninger fra Syvstjernen eller andre stjernebilder? (Han skapte Bjørnen og Orion, Sjustjernen og sørhimmelens stjernebilder.)

Neste innlegg vil handle om Jernarken.
Antall ord: 1054

       

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Morris
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg i tema: 12
Innlegg: 469
Registrert: 15 nov 2012 14:05
Kjønn (valgfri): Humanoid ♂
Har likt: 101 ganger
Blitt likt: 125 ganger

#557047 Re: UFO'er beskrevet i Skriftene?

Legg inn av Morris » 06 jan 2019 21:34

Jern/ Stålarken

Drosnin befinner seg nå på Lisanhalvøya omgitt av Dødehavet, på leting etter hva skriften ville ha det til, en obelisk. Han hadde søkt på ”nøkkel i dag” – det forekom i 1.Mos. der sammen med ”bibelkoden” der hvor han hadde funnet det første gang sammen med Siddim dalen, der Saltsjøen er nå. På moderne kart der hvor landsbyen Mazra nå ligger, på nordpynten av halvøya.

Nøkkel i dag forekom også i Daniel, men ikke sammen med marmor eller granitt, men jern krysset ”nøkkel i dag” der. – Ark av stål – smidd, koden stod sammen med der hvor den åpne teksten forteller; ”Nå vil jeg fortelle deg sannheten” – obelisker – stål. – Dette er løsningen. – Jernark – Lisan – Dette er løsningen - Mazra. Stål fartøy – Hans fremkomstmiddel kastet han i havet. – Stål. – Smidd jern - hele arbeidet til en datamaskin. (Alle kanaanerne nede i dalbygdene har jernvogner heter den tradisjonelle oversettelsen her, og advarer mot den store makten folket som bor i det lovede landet har.)
Fremkomstmiddel av jern forekommer også i Josva sammen med: ”obeliskens tell” – En tell er et arkeologisk funnsted. Han fant det nøyaktige stedet – Lisan er også innkodet med fremkomstmiddel av jern. Obeliskens tell – fremkomstmiddel av jern - den finnes på Lisan. I en farkost der til denne dag.

Drosnin fikk bekymringer over at denne saken av jern kunne være ødelagt av rust i et så saltholdig område. Men han fant flere tekster som roet ham; Stål ruster ikke – det var bevart – oppdagelse/ åpenbaring – Bevart stål – hinsides innsjøen – på grensen til Moab (Jordan) – Du vil se den derfra - en liten tupp av den. Fra Lisan stakk den ut – dette er løsningen.
Her måtte Drosnin ha tillatelse fra Jordanske myndigheter via den amerikanske ambassade for å kunne lete videre… det passet dårlig på denne tiden (5.okt.2000) da det var krig i området.

SETI ( Search for Exstraterrestrial Intelligence)søker etter radiosignaler fra 500 stjerner som ligner vår sol ikke altfor langt unna, og er opprettet nettopp fordi forskerne ikke tror at utenomjordiske vesener kan tilbakelegge de enorme avstandene mellom solsystemene. Hittil er det bare taushet. Men hva om de allerede har vært her? Jeg vet å ha lest et sted angående Saint Germain: Vil dere igjen sørge for å bli satt tilbake til urtiden? – Eller noe i den duren… det finnes en tidsmaskin i 2.Kong.20.8-11 i form av et solur som flytter solens skygge 10 streker bakover i tid.

”Lisans fremmede” er innkodet i Josvas bok – Bibelen bruker også ordene fremmed Gud (Han går mot de sterke festningene med hjelp fra en fremmed gud. Dem som dyrker denne guden, viser han stor ære. Han setter dem til å herske over mange og deler ut jord som belønning.)

Lisans fremmede – i en mark i Moab på toppen av en ås – fremmed kode – Mazra – detektor – nøkkel – obelisk – kode fra fremmede – fra jernovn – fra Lisan. Lisan fremmed språk – Mazra besådd. Stål – fartøy – tvunget ned – avskåret. - Fremmed på Jorden – Mazra – ved en feil – feilaktig. Menneskelig fremmed – Menneske i nærheten i en krypt – Lisan.
Den fremmede er et menneske – kodens herre – obeliskens munn. – Herrens eier vil bli gjenkjent i stål – obelisker – på Lizan – Mazra – hvem skal dra opp for oss til himmelen? – Tidsmaskin – den vil komme i/til enhver tid / den kan komme når som helst.
Atom angrep – Lizan – dette er løsningen.

Dersom UFO’er er for tidsmaskiner å regne, er det ikke så rart de er så vanskelige å få noen skikkelige detaljer om, men at de er menneskelagde er det liten tvil om? Hos Hebreerne 7.14 står det i den offisielle oversettelsesteksten at; det er en velkjent sak at vår Herren stammer fra Juda.
Kommentarer ?
Antall ord: 645

       

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Brukeravatar
jeditrond
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg i tema: 1
Innlegg: 3205
Registrert: 07 okt 2011 13:21
Kjønn (valgfri): Mann
Sted: Vestfold
Har likt: 3573 ganger
Blitt likt: 1107 ganger
Zodiac:
Kontakt:

#557087 Re: UFO'er beskrevet i Skriftene?

Legg inn av jeditrond » 13 jan 2019 00:29

Jeg er noe skeptisk til slike kodegreier når de fjerner mellomrom og lignende. Det virker også som om de ikke nødvendigvis har gått til kilden(e)/ eldste utgavene av skriften(e) de har plottet inn i programmet sitt? Det er ingen tvil om at det har forekommet mange oversetterfeil underveis opp gjennom århundrene :)

Så til temaet for tråden: Joda, ufoer har helt sikkert forekommet i oldtiden også og har blitt nedtegnet i diverse skrifter. Men er de nødvendigvis utenomjordiske? Hopifolket forteller at forfedrene deres kom fra et øyrike som hadde flygende skjold som var så raske at de kunne dra ut i krig mot fiendens byer og være tilbake nærmest før noen skjønte de hadde dratt. Rent personlig tolker jeg dette i sammenheng med Atlantismyten, at atlanterne som de gamle inderne, hadde avansert teknologi. Hjemmesnekret sådan, dette var ikke gaver fra utenomjordiske. Vi kan selvsagt ha hatt besøk utenfra også, men de observerer nok for det meste. Og med tanke på at mye av de jødiske skriftene osv. er fra flere tusen år etter Atlantis' undergang, er det klart de ville bli forferdet over å se ukjent teknologi på himmelen. Noen spekulerer jo at overlevende fra Atlantis tok med seg noe av teknologien sin til bla. Himalayafjellene og holder seg i skjul der. Jfr. Shambhalla og lignende myter om en fruktbar, fredelig dal midt inne i isødet.
Antall ord: 239

       
“When you're a god, you don't have to have reasons."-Terry Pratchett, Mort

Bokprosjektet mitt; http://atlantisbloggen.wordpress.com/

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Brukeravatar
Asbjørn
ADMIN
ADMIN
Innlegg i tema: 2
Innlegg: 7634
Registrert: 05 apr 2005 01:39
Kjønn (valgfri): *U*
Sted: Florø
Har likt: 1074 ganger
Blitt likt: 1402 ganger
Kjønn:
Zodiac:
Kontakt:

#557088 Re: UFO'er beskrevet i Skriftene?

Legg inn av Asbjørn » 13 jan 2019 12:47

Hvis da ikke den som "oversatte" fra orginalen - den opprinnelige - skrev på en slik måte at an fikk lagt inn en kode ? ;) hehe At det rett og slett ikke er noen kode i den opprinnelige, men har kommet den nye ?

Hehe, nei, er nok enig med deg, Jeditrond, jeg tviler på at det er noen "kode" i disse skriftene.
At det er en dypere åndelig mening i noe av det, ja, det er det nok, men en skal huske på at Bibielen er en bok som er sammensatt av mange bøker, fra mange forfattere. Det samt det faktum at man også mangler endel bøker i Bibelen ( bla.a. Maria-evangeliet), gjør at OM det hadde vært en kode der, så ble den ødelagt på Kirkemøtet i Nikea, da de la til og fjernet etter eget hode.

Det blir som om forrige avsnittet jeg skrev blir noe som dette :
Hehe, nei, er nok enig med deg, Jeditrond, det er en dypere åndelig mening i noe av det, ja, det er det nok, men en som er sammensatt av mange bøker, fra mange forfattere. Det samt det faktum at man også mangler Maria-evangeliet, gjør at en kode der på Kirkemøtet i Nikea, da de la til og fjernet etter eget hode.
Etter å ha lagt til veldig lite, og fjernet noen detaljer, får vi en helt annen mening enn den opprinnelige.
Og tildens blir det noen meningsløse saker også.
Kunne lagt til noen ord her og der som ville gjort det hele mer "lesbart og sammenhengende", men den opprinnelige meningen er borte. OG en eventuell kode er ødelagt.

Jeg har selv jobbet litt med koding, kryptering, osv, og vet at mangler man en viktig bit i kode eller nøkkel, vil det som kommer ut bare bli uleselig.
Så den biten med kode ser jeg vekk fra.

Men til selve tema ; Om ufo er beskrevet i Bibelen ? JA !!!
Matteus 28.2 Med ett ble det et kraftig jordskjelv, for en Herrens engel steg ned fra himmelen, gikk fram og rullet steinen til side og satte seg på den. 3 Han var som et lyn å se til, og drakten var hvit som snø.
For meg høres dette STERKT UT som et romfartøy med rakettdrift.
Og utseende, - vel se for deg en i romdrakt . . .

Det er mange slike referanser, så at folk har opplevet noe, ja, det har de.
Men har de skrevet om det slik det er , eller har de skrevet slik de TRODDE det var ?

Beskriv en mobiltelefon for en person fra 16-1700 tallet, du blir brent som heks omgående !
Og tenk deg hvordan de ville beskrive det ?
Tenk deg følgende:
Man har med seg mobil, og bruker "skype". Med videosamtale.
Da får man begrepet fra åpenbaringen "Og dyrets bilde kunne endog tale".
Åpenbaringen13.15. Det fikk makt til å blåse liv i dyrets bilde, så det kunne tale, og til å få drept alle som ikke tilba dyrets bilde.
Dette forteller meg om soldater med kommunikasjonsutstyr, som forteller folk om at de skal gjøre så og så, og om ikke blir du skutt.
"Om du ikke følger reglene til EU, så " ( ok den var på kanten, da :P - men med EU/EØS så er vi ikke så langt unna... Men det blir en annen diskusjon.

Poenget er at var det sivilisasjoner som hadde teknisk kunnskap, enten fra Atlantis, eller fra andre planeter,
eller whatever de kom fra, så hadde de nok både kommunikasjonsutstyr, moderne våpen, osv,
og ville blant folk som ikke har den kunnskapen ( det kunnskapsnivået) blitt ansett som engler eller guder.
Antall ord: 613

       

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Morris
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg i tema: 12
Innlegg: 469
Registrert: 15 nov 2012 14:05
Kjønn (valgfri): Humanoid ♂
Har likt: 101 ganger
Blitt likt: 125 ganger

#557089 Re: UFO'er beskrevet i Skriftene?

Legg inn av Morris » 13 jan 2019 13:44

jeditrond skrev:
13 jan 2019 00:29
Jeg er noe skeptisk til slike kodegreier når de fjerner mellomrom og lignende. Det virker også som om de ikke nødvendigvis har gått til kilden(e)/ eldste utgavene av skriften(e) de har plottet inn i programmet sitt? Det er ingen tvil om at det har forekommet mange oversetterfeil underveis opp gjennom århundrene :)

Så til temaet for tråden: Joda, ufoer har helt sikkert forekommet i oldtiden også og har blitt nedtegnet i diverse skrifter. Men er de nødvendigvis utenomjordiske? Hopifolket forteller at forfedrene deres kom fra et øyrike som hadde flygende skjold som var så raske at de kunne dra ut i krig mot fiendens byer og være tilbake nærmest før noen skjønte de hadde dratt. Rent personlig tolker jeg dette i sammenheng med Atlantismyten, at atlanterne som de gamle inderne, hadde avansert teknologi. Hjemmesnekret sådan, dette var ikke gaver fra utenomjordiske. Vi kan selvsagt ha hatt besøk utenfra også, men de observerer nok for det meste. Og med tanke på at mye av de jødiske skriftene osv. er fra flere tusen år etter Atlantis' undergang, er det klart de ville bli forferdet over å se ukjent teknologi på himmelen. Noen spekulerer jo at overlevende fra Atlantis tok med seg noe av teknologien sin til bla. Himalayafjellene og holder seg i skjul der. Jfr. Shambhalla og lignende myter om en fruktbar, fredelig dal midt inne i isødet.
Ja, det er lov til å være skeptisk til dette. Men siden man også kan lese tekstene om det samme som er kommet frem baklengs i den opprinnelige bibelen, altså den hebraiske, så er det godt sannsynlig at det er funnet frem en metode til å avsløre profetier for fremtiden? Jeg gjør oppmerksom på at før Nethanyahu ble valgt første gang, fant de i koden at han skulle vinne valget med minst mulig margin - han vant valget etter opptelling av forhåndstemmer! Også klengenavnet "Bibi" stod der... hvordan er det mulig da? Det kommer frem litt for mange ting som stemmer helt nøyaktig til at det kan være tilfeldig.

Jeg har stort sett bare skrevet angående letingen etter kodenøkkelen og denne farkosten, men bøkene om Bibelkoden omhandler også politikken som ble ført under de dagene den ble skrevet, og de fant nøyaktig ut hva de forskjellige aktører foretok seg, for eksempel beskrev den Arafat og at han var trassig, den beskrev WTC og kom med navnene på terroristene. Jeg mener det vil være vanskelig å finne frem til slike opplysninger - hvor sted, person og handling finnes på samme bladside og hvor de attpåtil krysser hverandre som ord i et kryssordblad - andre steder enn hos profetene?

Når du nevner det med at det ikke var sikkert at de var utenomjordiske, så er jeg helt enig med deg i dette, det vil si de kan godt være utenomjordiske som engang har forlatt jorden og bosatt seg i en annen del av universet for lenge siden. Her vil jeg nok få bruk for en lengre forklaring. Bibelen sier nemlig at alt som har vært til og som vi kaller nytt har vært til for lenge siden, og alt som før har skjedd skal gjenta seg (Fork.1.9.11, 3.15) Job forteller om mennesker i dypet av jorden men også om mennesker som svever langt borte fra oss. Mange av stjernebildene nevnes som Pleiadene (7 stjernen) sammen med Orions belte og diverse andre stjernebilder.

Vi er bare i begynnelsen av romfartseventyret, men utnyttelse av mineraler fra asteroider er en av hovedingrediensene for utviklingen av den. Så hvem vet hva som vil komme frem etter hvert? Jeg holder i alle fall alle muligheter åpne. Bibelen forteller i klartekst at menneskesønnen kommer fra himmelen, og drar opp dit igjen og at han er lik lynet. Men det fortelles også at Herren har sin avstamning fra Juda, altså at han er jordisk.
Antall ord: 671

       

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Morris
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg i tema: 12
Innlegg: 469
Registrert: 15 nov 2012 14:05
Kjønn (valgfri): Humanoid ♂
Har likt: 101 ganger
Blitt likt: 125 ganger

#557093 Re: UFO'er beskrevet i Skriftene?

Legg inn av Morris » 13 jan 2019 19:19

Asbjørn skrev:
13 jan 2019 12:47


Tenk deg følgende:
Man har med seg mobil, og bruker "skype". Med videosamtale.
Da får man begrepet fra åpenbaringen "Og dyrets bilde kunne endog tale".
Åpenbaringen13.15. Det fikk makt til å blåse liv i dyrets bilde, så det kunne tale, og til å få drept alle som ikke tilba dyrets bilde.
Dette forteller meg om soldater med kommunikasjonsutstyr, som forteller folk om at de skal gjøre så og så, og om ikke blir du skutt.
"Om du ikke følger reglene til EU, så " ( ok den var på kanten, da :P - men med EU/EØS så er vi ikke så langt unna... Men det blir en annen diskusjon.
Interssant tanke Asbjørn! Bortsett fra at dyret er beskrevet i Åp.17 og foreslått som Babylon den store...17.6 som viser til 18.24 og således leder frem videre til Jer.51.49-50 og gir grunnlag for Matt.23.37-38...(Luk.13.33*) men mye annet ligger foran disse hendelsene... men som du sa, det er en annen debatt! :p
Antall ord: 184

       

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Morris
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg i tema: 12
Innlegg: 469
Registrert: 15 nov 2012 14:05
Kjønn (valgfri): Humanoid ♂
Har likt: 101 ganger
Blitt likt: 125 ganger

#557100 Re: UFO'er beskrevet i Skriftene?

Legg inn av Morris » 15 jan 2019 13:27

Himmelske fugler som hører dine ord?

Forkynneren ja... han skriver mye rart som en kan smågrunne litt på... er det noen som har lest fra Forkynneren 10? Mot slutten av dette kapitlet fra v16: Ve deg, du land som har et barn til konge, og hvis fyrster holder måltid om morgenen! Lykkelige land som har en konge av edel ætt, og hvis fyrster holder måltid i sømmelig tid, som menn og ikke som drankere!

Når latheten råder, synker bjelkene sammen, og lar en hendene henge, så drypper det inn i huset. For å more seg holder de gjestebud, og vinen legger glede over livet; alt sammen fås for penger. Ikke engang i dine tanker må du banne kongen, og ikke engang i ditt sengekammer må du banne den rike; for himmelens fugler bærer lyden avsted, og de vingede skapninger melder dine ord. :roll:

Noen som har sett filmen "Blue Thunder" (1983)? Den er nokså nær beslektet med denne fortellingen, bare at i filmen dreier det seg om et helikopter som kan avlytte hva de måtte ønske nede på bakken og utstyrt med motlyd, en teknikk som opphever støyen fra det slik at det beveger seg lydløst... :bye_cruel
Antall ord: 207

       

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Brukeravatar
Terra
Moderator
Moderator
Innlegg i tema: 1
Innlegg: 1861
Registrert: 04 jan 2014 00:12
Har likt: 799 ganger
Blitt likt: 615 ganger
Kjønn:
Zodiac:
Kontakt:

#557101 Re: UFO'er beskrevet i Skriftene?

Legg inn av Terra » 15 jan 2019 14:10

UFO'er beskrevet i Skriftene?

Ja, jeg tror vi er mange som har tenkt den samme tanken.

I de indiske skriftene er det jo også slikt.
Antall ord: 26

       
"Noen ganger er det de minste tingene som tar opp den største plassen i hjertet ditt."
- Alan Alexander Milne

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Morris
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg i tema: 12
Innlegg: 469
Registrert: 15 nov 2012 14:05
Kjønn (valgfri): Humanoid ♂
Har likt: 101 ganger
Blitt likt: 125 ganger

#557104 Re: UFO'er beskrevet i Skriftene?

Legg inn av Morris » 15 jan 2019 22:28

Terra skrev:
15 jan 2019 14:10
UFO'er beskrevet i Skriftene?

Ja, jeg tror vi er mange som har tenkt den samme tanken.

I de indiske skriftene er det jo også slikt.
Ja, det har du rett i! Særlig i Mahabharata forekommer det en del merkelige fortellinger angående flyvende gjenstander. Der er det også nevnt en slags jern tordenkile som skulle ha en effekt som tilsvarer dagens atomvåpen - men noe ordentlig forklaring på dette har jeg ikke fått enda, siden Jakob og hans bror Johannes i Bibelen blir kalt for Boanerges (Mark.3.17) som betyr tordensønner...

Denne tordenen kan man lese om flere steder i Bibelen, særlig har denne tordenen forbindelser med Herrens herlighet som også beskrives som kjeruber (sendebud) beskrevet i Esek.1.1-28, men i Salm.18 får man inntrykk av at det er et verk fra Herren som er blitt laget? - kan du hjelpe ham med å hamre ut himmelhvelvingen fast som et speil av støpt metall? - forekommer hos Job 37.18, metall forekommer også hos Esek.1.4 i stormvinden som kommer fra nord.

Men som sagt så forekommer Salm.18 som en forklarende salme om noe som skal indikere en redningsaksjon for menneskeheten på randen? I min nød kalte jeg på Herren, jeg ropte til min Gud. Han hørte meg fra sitt tempel, mitt rop nådde hans øre. Da skalv og skaket jorden, fjellenes grunnvoller ristet, de skalv fordi han var harm. Røyk steg opp fra hans nese, fortærende ild fra hans munn, gnister flammet opp fra ham.

Han bøyde himmelen og steg ned, under føttene hans var mørke skyer. Han red på kjeruben, han fløy og stupte ned på vindens vinger. Han gjorde mørket til sitt skjulested, et telt av svarte, regntunge skyer. Fra stråleglansen foran ham fór hagl, fra skyene kom glødende kull. Herren tordnet i himmelen, Den høyeste lot røsten lyde. Hagl og glødende kull!
Han skjøt sine piler og spredte dem, han skremte dem med lyn. Havbunnens renner kom til syne, og jordens grunnvoller ble blottlagt da du truet, Herre, da du fnyste av vrede.

Han berget meg fra min mektige fiende da de som hatet meg, var for sterke. På ulykkesdagen kom de imot meg, men Herren var min støtte.

Stormvinden fra nord er også nevnt som himmelens fire vinder i Dan.7.2 som satte det store hav i opprør, og viser videre til Sak.2 hvor Herren kaller på de bortførte, og begynner med tolkning av 4 horn og smeder; Dette er de hornene som har spredt Juda, Israel og Jerusalem.» Så viste Herren meg fire smeder. Jeg sa: «Hva er det de kommer for å gjøre?» Han svarte: «Dette er hornene som spredte Juda så ingen kunne løfte hodet. Men nå er disse kommet for å sette skrekk i dem; de skal slå til jorden hornene på de folkeslagene som løftet horn mot Juda og spredte det.»

I Sak.2.10 kaller Herren på de som er spredt i landet i nord, han har spredt dem for himmelens fire vinder - Ve deg, Sion,
berg deg, du som bor hos datter Babel!

Mange folkeslag skal slutte seg til Herren den dagen. De skal være mitt folk, og jeg skal ta bolig hos deg. Da skal du kjenne at Herren over hærskarene har sendt meg til deg. Herren skal ta Juda i arv som sin eiendom på hellig jord og velge ut Jerusalem enda en gang.

Kan dette være tordensønnene som har arbeidet på "verket" sitt nok engang? Joh.12.28-29: Far, la ditt navn bli herliggjort!» Da lød det en røst fra himmelen: «Jeg har herliggjort det og skal herliggjøre det igjen.» Mengden som sto omkring og hørte dette, sa at det hadde tordnet. Andre sa: «Det var en engel som talte til ham.»

Salomos tempel en ufo? 1.Krøn.22.15-16, verket påbegynnes, det beskrives som en paktkiste her: Se, med strev har jeg skaffet til veie for Herrens hus hundre tusen talenter gull og en million talenter sølv, dessuten bronse og jern i så store mengder at det ikke kan veies. Tre og stein har jeg også skaffet, og du kan selv legge til mer. Til din rådighet har du tallrike arbeidere: steinhoggere, murere og tømrere, dyktige folk til all slags arbeid. På gull, sølv, bronse og jern er det ingen begrensning. Gå til verket! Måtte Herren være med deg!

David påla alle lederne i Israel å hjelpe Salomo, sønnen hans: « Herren deres Gud er med dere og har gitt dere fred på alle kanter. Han har gitt dem som bodde i landet, i mine hender, og landet er lagt under Herren og folket hans. Overgi nå hjerte og sinn til å søke Herren deres Gud! Gå i gang med å bygge helligdommen for Herren Gud. Så kan dere føre Herrens paktkiste og det hellige utstyret inn i det huset som skal bygges for Herrens navn.»

Paktkiste er andre steder beskrevet som Guds Ark og Herrens herlighet som igjen er beskrevet som en flyvende gjenstand i Esek.1.1-28 Paktkisten setter igang en fødsel 1.Sam.4.19- herligheten nevnes i denne forbindelse med at den er stjålet og nevnes deretter som at herligheten har veket fra Israel, som brukte den til krigføring, men etter at den ble stjålet ble den en velsignelse for menneskene. Filistene stjal den. Johannes er nevnt som boangers, men også en som skal rydde veien for ham med sandalene, (Joh.1.31) og hans tid er etter alle profetene, (Matt.11.12-14) selv de profetene i Åp.11.1-6. Mer å grunne på?
Antall ord: 978

       

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Morris
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg i tema: 12
Innlegg: 469
Registrert: 15 nov 2012 14:05
Kjønn (valgfri): Humanoid ♂
Har likt: 101 ganger
Blitt likt: 125 ganger

#557106 Re: UFO'er beskrevet i Skriftene?

Legg inn av Morris » 16 jan 2019 14:17

Verket med muskkinstrumeter til som talerør for nærkontakt? Forutsagt?
Verket er også beskrevet hos Nehemja 4.20-23: På det sted hvor dere hører basunen lyder, der skal dere samle dere hos oss. Vår Gud vil stride for oss. Så arbeidet vi da på verket mens halvdelen stod der med sine spyd, fra morgenrøden rant opp til stjernene kom frem. På samme tid sa jeg også til folket: Hver mann med sin tjener skal bli natten over inne i Jerusalem, så vi kan ha dem til vakt om natten og til arbeid om dagen. Og verken jeg eller mine brødre eller mine tjenere eller vaktmennene, som fulgte meg, kom av klærne; hver mann hadde sitt våpen i høyre hånd.

2.Krøn.32.12: Mennene arbeidet trofast med verket. Levittene Jahat og Obadja av Merari-sønnene og Sakarja og Mesjullam av Kehat-sønnene hadde tilsyn med arbeidet og som forstod seg på musikkinstrumenter...

Må bare her innskyte at filmen "Nærkontakt av tredje grad" ( Close Encounters of the Third Kind, 1977) som jeg tror noen av dere ufo fans har sett (?) bygger nettopp på kontakten med ufoen med musikkinstrumenter. Det er selvfølgelig en Steven Spielberg film.
https://www.youtube.com/watch?v=bDSFfphswpY
https://www.cinemateket.no/filmer/naerk ... redje-grad
Antall ord: 224

       

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Svar

Gå tilbake til «UFO, Kornsirkler & fenomen»