paranormal.no - Personvern policy

Denne policyen forklarer i detalj hvordan "paranormal.no" sammen med dets tilknyttede selskaper (heretter "vi", "oss", "vår", "paranormal.no", "https://www.paran.no/forum/phpbb3" ) og phpBB (heretter «de», «dem», «deres», «phpBB-programvare», «www.phpbb.com», «phpBB Limited», «phpBB Teams») bruker all informasjon som samles inn under en bruksøkt av deg (heretter "din informasjon").

Din informasjon samles inn på to måter. For det første, ved å surfe på «paranormal.no» vil phpBB-programvaren lage en rekke informasjonskapsler, som er små tekstfiler som lastes ned til datamaskinens midlertidige nettleserfiler. De to første informasjonskapslene inneholder bare en brukeridentifikator (heretter "bruker-id") og en anonym sesjonsidentifikator (heretter "session-id"), automatisk tildelt deg av phpBB-programvaren. En tredje informasjonskapsel vil bli opprettet når du har bla gjennom emner innenfor «paranormal.no» og brukes til å lagre hvilke emner som er lest, og dermed forbedre brukeropplevelsen din.

Vi kan også lage informasjonskapsler utenfor phpBB-programvaren mens vi surfer på «paranormal.no», selv om disse er utenfor rammen av dette dokumentet, som kun er ment å dekke sidene som er opprettet av phpBB-programvaren. Den andre måten vi samler inn informasjonen din på er ved det du sender til oss. Dette kan være, og er ikke begrenset til: posting som en anonym bruker (heretter kalt "anonyme innlegg"), registrering på "paranormal.no" (heretter "din konto") og innlegg sendt av deg etter registrering og mens du er logget på ( heretter "dine innlegg").

Kontoen din vil i det minste inneholde et unikt identifiserbart navn (heretter "ditt brukernavn"), et personlig passord som brukes for å logge på kontoen din (heretter "ditt passord") og en personlig, gyldig e-postadresse (heretter "din e-post") ). Informasjonen din for kontoen din på "paranormal.no" er beskyttet av databeskyttelseslover som gjelder i landet som er vert for oss. All informasjon utover ditt brukernavn, passord og e-postadresse som kreves av "paranormal.no" under registreringsprosessen, er enten obligatorisk eller valgfri, etter "paranormal.no". I alle tilfeller har du muligheten til å velge hvilken informasjon i kontoen din som skal vises offentlig. Innenfor kontoen din har du dessuten muligheten til å melde deg på eller velge bort automatisk genererte e-poster fra phpBB-programvaren.

Passordet ditt er kryptert (en enveis hash) slik at det er sikkert. Det anbefales imidlertid at du ikke gjenbruker det samme passordet på en rekke forskjellige nettsteder. Passordet ditt er måten å få tilgang til kontoen din på "paranormal.no", så vær forsiktig og vær forsiktig og under ingen omstendigheter vil noen tilknyttet "paranormal.no", phpBB eller en annen tredjepart be deg om passordet ditt. Skulle du glemme passordet til kontoen din, kan du bruke "Jeg har glemt passordet mitt"-funksjonen som tilbys av phpBB-programvaren. Denne prosessen vil be deg om å sende inn brukernavnet ditt og e-posten din, så vil phpBB-programvaren generere et nytt passord for å kreve tilbake kontoen din.