paranormal.no - REGISTRATION

Ved å registrere deg på «paranormal.no» (heretter «vi», «oss», «vår», «paranormal.no», «https://www.paran.no/forum/phpbb3»), godtar du å være juridisk bundet av følgende vilkår. Hvis du ikke godtar å være juridisk bundet av alle de følgende vilkårene, vennligst ikke gå inn på og/eller bruk «paranormal.no». Vi kan endre disse når som helst, og vi vil gjøre vårt ytterste for å informere deg, selv om det vil være klokt å gjennomgå dette regelmessig selv, da din fortsatte bruk av «paranormal.no» etter endringer betyr at du godtar å være juridisk bundet av disse vilkår etter hvert som de oppdateres og/eller endres.

Forumene våre er drevet av phpBB (heretter "de", "dem", "deres", "phpBB-programvare", "www.phpbb.com", "phpBB Limited", "phpBB Teams") som er en oppslagstavleløsning utgitt under «GNU General Public License v2» (heretter kalt «GPL») og kan lastes ned fra www.phpbb.com.
phpBB-programvaren forenkler bare internettbaserte diskusjoner; phpBB Limited er ikke ansvarlig for hva vi tillater og/eller ikke tillater som tillatt innhold og/eller oppførsel. For mer informasjon om phpBB, vennligst se: https://www.phpbb.com/.

Du samtykker i å ikke legge ut støtende, uanstendig, vulgært, baktalende, hatefullt, truende, seksuelt orientert eller annet materiale som kan bryte med lover i ditt land, landet der «paranormal.no» er vert eller internasjonal lov. . Å gjøre det kan føre til at du umiddelbart og permanent blir utestengt, med varsel fra Internett-leverandøren din hvis det anses nødvendig av oss. IP-adressen til alle innlegg registreres for å hjelpe til med å håndheve disse betingelsene. Du godtar at "paranormal.no" har rett til å fjerne, redigere, flytte eller lukke ethvert emne når som helst dersom vi finner det passende. Som bruker godtar du at all informasjon du har lagt inn lagres i en database. Selv om denne informasjonen ikke vil bli avslørt til noen tredjepart uten ditt samtykke, skal verken “paranormal.no” eller phpBB holdes ansvarlig for hackingforsøk som kan føre til at dataene blir kompromittert

    GDPR

For å overholde EUs GDPR (2018) må du gjøres oppmerksom på følgende.
I tillegg til de ovennevnte vil forumet også lagre all IP-adressen du bruker til å poste med. Avhengig av dine preferanser kan forumet sende deg e-post til e-postadressen du brukte da du registrerte deg eller du senere har endret, men du kan endre disse preferansene fra brukerkontrollpanelet (UCP) når som helst hvis du ønsker det slutte å motta dem.
De personlige opplysningene du ga oss da du registrerte deg vil utelukkende brukes til forumets funksjonalitet. De vil ikke bli brukt til noe annet, og de vil heller ikke bli gitt videre til noen tredjepart uten ditt uttrykkelige samtykke.
Den eneste andre informasjonen om deg er den du bestemmer deg for å legge ut i foraene, hvorpå den anses å være "offentlig tilgjengelig" ettersom den vil ha blitt indeksert av søkemotorer så vel som online arkivsider.
Selv områder som er lukket for andre enn spesifiserte brukere må ansees som offentlige, da vi ikke har kontroll på hva andre brukere i disse gruppene kan utlevere, siden de har samme tilgang som deg til disse gruppene, dersom du blir medlem i disse.
Selv om denne informasjonen ikke vil bli avslørt til noen tredjepart uten ditt samtykke, skal verken “paranormal.no” eller phpBB holdes ansvarlig for hackingforsøk som kan føre til at dataene blir kompromittert
Ved å klikke på "Jeg godtar disse vilkårene"-knappen nedenfor vil din aksept av disse vilkårene bli registrert. ​


Dersom du har problemer med registreringen kan du bruke Kontaktskjemaet vårt for å få hjelp til registreringen.

Du aksepterer å følge forumets regler: Vis forumets regler