Andre paranormale saker'The Mandela effect'

Andre paranormale saker - som ikke finner sin plass i de øvrige paranormale grupper ovenfor, og ikke faller i kategorien "generelt snakk".

Moderator: Asbjørn

Svar
Brukeravatar
g.r.y
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg i tema: 1
Innlegg: 1212
Registrert: 15 okt 2013 06:22
Kjønn (valgfri): dame
Sted: 3rd Rock From The Sun
Har likt: 440 ganger
Blitt likt: 397 ganger
Zodiac:
Kontakt:

#555838 'The Mandela effect'

Legg inn av g.r.y » 15 jan 2018 10:02

Noen flere som har satt seg inn i 'Mandela-effekten', og blitt fullstendig satt ut av dens relevans for eget vedkommende?

Altså.. 'The Mandela-effekt' er et relativt nytt begrep for et fenomen hvis åpenbarte seg for verden i forbindelse med at et stort antall mennesker spredt over hele verden viste seg å inneha et felles minne av når og hvordan Nelson Mandela døde som faktisk ikke stemmer med virkeligheten;
Disse menneskene husker klart & tydelig at Nelson Mandela døde av tuberkulose mens han satt fengslet, mens mannen i realiteten endte sine dager som en fri mann så sent som i 2013!
Han pådro seg imidlertid tuberkulose mens han satt inne, men overlevde sykdommen..
Det viste seg fort at det fantes en mengde kollektive vrang-forestillinger av denne typen innen totalt forskjellige områder og saker, hvilket spenner fra kjente merkevare-logoer til nyhetssaker.

At en betydelig andel av jordens befolkning faktisk deler 'vrangforestillinger' ned til minste detalj, er jo åpenbart meget spesielt, hvis forklaring ikke var mulig å finne innenfor nmoe av det 'kjente & kjære', for å si det sånn.
Teorien som iallefall pr. i dag er den ledende, er at disse kollektive avvikene hva våre minnebilder av de samme tingene, er at de skyldes en kryssende 'tidslinje', hvilket er en form for 'multivers'. Det som i følge denne teorien har skjedd i disse tilfellene, er at en del av befolkningen blir etterlatt med minnet slik den aktuelle hendelsen eller saken fortonet/fortoner seg i det ene universet/tidslinjen, mens den andre minnes de tilsvarende saker/fenomener/ting som de fortonet/fortoner seg i det andre.
For å ta opp tråden med saken som gjorde oss fenomenet bevisst, fortonte det seg da slik at i dette kryssende universet/tidslinjen døde faktisk Mandela som følge av tuberkulosen han pådro seg i fengslet, mens han fikk noen flere år, hvor han bla.a fikk oppleve friheten igjen i det vi befinner oss i nå.

Her er en video som presenterer et utvalg på 16 av disse sakene, innen stort og smått hvor en kan få et innblikk i hvor stor relevans denne effekten har/har hatt på ditt minne-register:..

Antall ord: 367

       
The majority's concept of the truth isn't necessarily the actual truth.
Use your own mind. - Always!

~ Gry ~

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Svar

Gå tilbake til «Andre paranormale saker»