• Aktive Tema  Bakover Forover Stopp Auto

Fakta, teori & skepsisHar du Rh-negativt blod? Du kan være en ALIEN!

Det er generelt altfor lite fakta og skepsis blant mennesker som studerer det åndelige. Her herjer diskusjonene rundt den viktige vitenskapelige biten.

Moderatorer: Asbjørn, Mod Fakta og, mod_spøkeguiden

Svar
Brukeravatar
Asbjørn
ADMIN
ADMIN
Innlegg i tema: 1
Innlegg: 7548
Registrert: 05 apr 2005 01:39
Kjønn (valgfri): *U*
Sted: Florø
Har likt: 1001 ganger
Blitt likt: 1330 ganger
Kjønn:
Zodiac:
Kontakt:

#556252 Har du Rh-negativt blod? Du kan være en ALIEN!

Legg inn av Asbjørn » 02 mai 2018 17:01

Visste du at bestemte mennesker, som healere, medier, og de med uvanlige mentale evner, også har Rh-negativt blod?
"did you know that specific people, such as healers, mediums, and those with unusual mental abilities, also have Rh-Negative blood?"

https://www.apost.com/en/blog/har-du-rh ... ding/5883/

Har du Rh-negativt blod? Du kan være en ALIEN!

Brad Steiger, en meget kjent paranormal fenomenforsker, har notert noe veldig interessant når det gjelder bestemte blodtyper av mennesker. Hva er det, spør du? Vel, de som har Rh-negativt blod er definitivt en annen type person. Når det gjelder grunnleggende fakta, så vel som lovene om genetikk, kan mennesker bare arve egenskaper som deres forfedre hadde. Med mindre det skjer, er det en mutasjon.

Image
Hva betyr dette egentlig? Vel, hvis en ape og en mann kom ned fra bare en forfader, skulle blodet deres være 100% kompatibelt med hverandre. Imidlertid har hvert primat på jorden Rh-positivt blod. De spanske baskene har den høyeste prosentandel av bærere av Rh-negativt blod, som kommer inn på rundt 30%. Opprinnelsen er et mysterium fremdeles for forskere. Blant de tretti prosent er samaritere, israelske jøder av østlig opprinnelse og etiopiske sorte jøder. Blant andre i nasjonene i verden, når antallet av Rh-negative folk knapt 1%. Men visste du at bestemte mennesker, som healere, medium og de med uvanlige mentale evner, også har Rh-negativt blod?
Image

Vi vet at det er fire blodgrupper. De er alle forskjellige i sammensetningen. Nærmere bestemt varierer de i de forskjellige proteinene som blodcellene bærer og bruker når de prøver å bekjempe dårlige bakterier i kroppen. De fleste har disse proteinene, og disse menn og kvinner er Rh-positive. Så hvorfor ikke noen mennesker har disse proteinene? Ærlig er det fortsatt et stort mysterium blant forskere og forskere. Forskere har uttalt at de tror at de aller første menneskene å ha den negative Rh-faktoren ble født for mer enn 35.000 år siden. Det de ikke vet er hvordan eller hvorfor de ble født med det.


Teorien som har vært mest populær er dette - de med denne typen blod er av utenomjordisk opprinnelse; eller, mer presist, har DNA i blodet.

De som er Rh-Negative har følgende lignende egenskaper: De har vanligvis høyere IQ enn de med Rh-Positivt blod, er mer mentalt og følelsesmessig stabile, har lavere kroppstemperatur enn andre, har grønne, blå eller lysebrune øyne, og er følsomme for både varme og kulde. Det er også umulig å klone alle som har Rh-negativt blod.

Image

Et annet fantastisk faktum av den Rh-negative historien ligger hos gravide kvinner. En gravid kvinne som har Rh-negativ blod må ta spesielle medisiner mens hun bærer sitt barn, da immunforsvaret oppfatter fosteret som fremmedlegeme og angriper det. Hvorfor ville din egen kropp angripe babyen du vokser inne i det? Hvorfor oppfatter fosteret som en trussel? Mens det ikke er noe klart svar, gir det troverdighet til teorien om at disse mennene og kvinnene har en fremmed opprinnelse.
Antall ord: 525

       

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Brukeravatar
g.r.y
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg i tema: 1
Innlegg: 1203
Registrert: 15 okt 2013 06:22
Kjønn (valgfri): dame
Sted: 3rd Rock From The Sun
Har likt: 438 ganger
Blitt likt: 394 ganger
Zodiac:
Kontakt:

#556272 Re: Har du Rh-negativt blod? Du kan være en ALIEN!

Legg inn av g.r.y » 15 mai 2018 23:12

Det skulle jaggu ikke forundre meg om det skulle være så det er. -At det er der forklaringen ligger!.. ;)
Antall ord: 20

       
The majority's concept of the truth isn't necessarily the actual truth.
Use your own mind. - Always!

~ Gry ~

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

20 til 23 Juni 2019
#Urtrumman #SjamanistiskForbund #FestivalForHeleFamilien #4Dager #sjamanisme #Rusfritt
Svar

Gå tilbake til «Fakta, teori & skepsis»