HordalandHordaland

Moderatorer: Asbjørn, mod_spøkeguiden

Forum regler
Innlegg som omhandler private eiendommer vil ikke taes med. Eiendommer som er i firma eller offentlig eie vil bli offentliggjort.
Klager på innlegg sendes til ADMIN.
Den som lager et innlegg står selv ansvarlig for innhold.
Dersom innlegget er "uleselig" grunnet sms-språk osv, vil det bli slettet.
Spøkeguiden
Nybegynner
Nybegynner
Innlegg i tema: 1
Innlegg: 21
Startet: 12 Jan 2009 00:41
15

#385821 Hordaland

Innlegg av Spøkeguiden »

sunnhordland museum
futastova står på sunnhordland museum.men de andre husene der skall visstnokk også vere hjemsøkte..huff..ekkel plass iallefall!
fridadanmo

Fjernhjelpeleiren på Espeland
Jeg vet ikke så mye om stedet, og har ikke vært inne der selv, eller sett noe, men har hørt at folk sier det skal spøke der. Leiren var brukt som fangeleir under siste verdenskrig. Så vidt jeg vet satt det mange russiske fanger der. Leiren hadde vel ry på seg for å vere en av de bedre stedene å sitte, men det har vel kanskje skjedd litt forskjellig likevel?
malla

Alvøen Hovedgård
Gjester på omvisning føler seg beglodd, og hører rare lyder..andre ansatte påstår også at det skjer uforklarlige ting der..
pusetattn

Baroniet i Rosendal
Det vert beretta at ein av dei tidlegare eigarane, den onde baron Axel Rosenkrantz (1670–1723), som på grunn av sin klumpfot vart kalla baron Klump på folkemunne, går igjen i den lange korridoren i andre etasje på baroniet, «formedelst sit vilde Liv». Han var kjent for sine ustyrlige drikkelag, og skal ha enda sitt liv ved eit fall etter eit sådan – folk som er heimehøyrande på staden, hevdar at han drukna i do.
www.baroniet.no
Baronen

Kolltveittunnelen på Sotra

Det sies at det går igjen en kvinne med en barnevogn i tunnelen. I svingen rett før man kjører ut av tunnelen, skal mange visstnok ha sett henne, og det har resultert i en del bilulykker...
milla_86

Futastovo, STORD
Futastovo finn du i Sunnhordlandstunet (Sunnhordland Museum), saman med ei samling bygningar og gjenstandar frå distriktet.
Bygningen vart flytta frå Sørhuglo til Sunnhordlandstunet i Leirvik, Stord i 1947.
Futastovo er ei lemstove, der den eldste delen skal ha vore bygd av futen Ivar Knudson Gram, kring midten av 1600-talet.

Det vert fortalt at vugga som står inne sova skal ha byrja å vogga seg sjølv, det same gjeld òg visstnok ein gyngestol.
Ikkje minst vert det sagt at "futen sjøl" går igjen i futastovo. Kanskje han ikkje har fått vera i fred etter at han dømde ei heks til brenning i 1650 :)
Kjelder: ©Sunnhordlandstunet, Kultur- og Kirkedepartementet
Baronen

lysekloster
i lysekloster på søreide rett utenfor bergen blir det sagt at man hører barneskrik om natten,dette stedet er et gammelt kloster som står i ruiner.
freddy

Fangeleiren på Espeland
Fangeleiren ble brukt under 2.verdenskrig. Det var ikke den verste leiren, men mangen ble brutalt torturert,og drept. Jeg bor selv noen hundre meter fra stedet, og det er mye aktivitet der oppe.Det er bla i den ene kassernen, der kan man høre høy musikk. man opplever skrik, og jamring. Når man går tur der oppe er det som og gå i en sigemyr.For noen år siden, ble det brukt av soldater som var på øvelse, der ble det tatt noen bilder som man tydelig kunne se fler en de som var i mennesklig kropp! Vet at en jurnalist fra vi menn overnattet der oppe for og skrive om stedet. Det gjør han aldri igjen! Stedet er i dag et krigsmuseum, men jeg går der ikke!
Innsendt av Sfk
frøy

Fjell Festung
Nord-Europas sterkeste fort fra 2vk. Bygget av den tyske okkupasjonsmakten i -42. Penger ble det ikke spart på, ei heller arbeidskraft. Festningen ble oppført av russiske krigsfanger, og disse ble ikke behandlet pent. En del av de omkomne russerne ble dumpet i sementen under veien opp. Og da festningen ble tatt over av britiske og norske soldater ved kapitulasjonen, ble kommandanten så sint at han skøt to russere. De eldre i bygda kan fortelle oss at disse går igjen dypt nede i katakombene. Har selv opplevd en del uhygge der på nattestid, i form av skikkelser.

Åsane Folkehøgskole
En mann ved navn Hilmar går visstnok igjen, særlig i vaskekjelleren. Har også erfart ham på diverse internat, hvor han liker å låse/ låse opp splitter nye dører. Heller ingen hyggelig energi i kjelleren i hovedbygget, rundt jentedoen. Føles som om man buser rett inn på et møte man ikke skulle vært...

Voss Folkehøgskule
Vert årskull der klager på diverse lyder som for eks. tydelige bankelyder, vann som renner i taket å diverse andre bankelyder som de hører fra alle sider når alle sover. Går igjen folk i andre bygg med skolen og.. men i internatbygget Midtgard, der går det igjen folk i peisstuen. Eg gikk der noen ganger å såg en person som sto ved pianoet, og så en annen gang gik ahn fort forbi det mitt på natta da eg sku inn for å hente noe. Man hører og da det er ingen der at det er noen som går bortover gulvet med tydelige skritt.. litt sånn diverse skjer der...


Skrivargarden, Stord
Futen Ivar Knudson Gram dømde ei kvinne til hekse brenning i 1650. Denne kvinna vart fengsla i kjellaren under Skrivarhuset. Det seiast at hennar frustrasjon og sinne går igjen i huset, spesielt i kjellaren. Personar har opplevd forskjellige ting på skrivargarden, spesielt barnegråt frå kjellaren på kveldstid, hekse dans på garden, som vart sett av synske Elisabeth Westerlund, skikkelsar i vinduaga (Dette har eg sjølv opplevd) og mykje anna aktivitet som er uforklarleg. Det som er rart er at heksa ikkje vart brent på garden, men på ein annan plass på Stord som heiter Horneland.

Lundastølen, Stord
Lundastølen ligger et litt oppe i fjellet, litt avsideliggende og et stykke fra folk. Det sies at en mann med navn Peder Lundastøl (eller noe i den duren) går igjen. Folk har visst opplevd litt av hvert der oppe.
fridabæret

Vedøy (Rubbestadnes)
merklige ting foregår så folk som er vokst opp der tør ikke overnatte.de vil ikkje fortelle stort,men folk har dødd i bygningene og stemmer osv. er observert skikkelser.vert beboelse siden steinalderen.

Blomvåg Kyrkje i Øygarden
Var på konfirmasjons undervisning for ein del år siden i Blomvåg kyrkje.
Når alle var på vei heim, skulle eg sjå etter ein kompis som skulle sitte på heim. Eg gjekk litt bak kyrkja for å sjå om han var der, men eg såg ingen og det var ganske mørkt. Men litt bort om meg var det ein skikkelse som lyste svakt. det sto i ro ein stund før det for igjennom ein vegg. har ikkje sett det siden, men husker det godt. ekkelt.

erdal skole
I gymsalen ved erdal skole på askøy er det en mann/kvinne som går i gymsalen når det er mørkt,
av og til kan man høre skritt som de er rett forann deg eller dufår frysninger eller kvalme

sas hotellet på bryggen.
går en dame igjen der. finner henne på både madam felle, engelen å sas hotellet.

kattastølen
En dag då far min skulle på fjelle for å bygge litt på hytta vår, det var vinter der opp då. pappar skulle til å låso opp døra, men det viste seg at døra var open og det var ein hau me snø der inne. pappa gjekk inn i stuen for å se om det var mer som har skjedd itte 5veker, under teppe på sofaen lå det muse gift og ei tommr beilis flaske md sterin lys opp i på borde. dette var skummelt for han hadde låst alt og ingen har nøkkel til hytta enn berre han. oppe låg det ei øks men masse hår på dette var for skummelt at han låste døra og lot alt ligge til hele familien skulle opp. då vi i familien kom opp låg ikje alt der som han hadde sakt då var det verre, strøm kabelen var kutta og mer var ikje sjedd..... ka skjer??? kofer skjer dette??? hva har vi gjort galt?....


Blomvåg Kyrkje i Øygarden
Meg og noken venner skulle på konfirmasjons undervisning i Blomvåg kyrkja, men den dagen kom me ein halv time for tidleg pga buss.
Og når me gikk inn i kyrkja, satt me oss ned helt fremme, og så plutseleg datt det ned ca 5 salmebøker. Det var skikkelig skummelt!
Seinare da det var komme fleire, blei plutseleg alle lysene som var fremme i en lysestake blåst ut. Det var då vi virkelig fikk en misstanke om kva da var.

Lokøy på Sotra

På ein knaus vest på Lokøy der man kan sjå utover havet er det fleire personar som har høyrt og observert ein skikkelse som går igjen.
Det er funnet gamle krittpiper på staden, og man trur at desse stammar frå førstereisgutar som har sittet og holdt utkikk etter skip dei kunne ta hyre på.
Personen/skikkelsen som er høyrt, høyres ut som han sleper på noko tungt, og går med tunge skritt. Nokre få skritt om gongen før han må kvile. Ein person har også sett ein skikkelse, omlag 160 cm høg med ein høg spiss hette på hovudet. Skikkelsen stod og tok opp eller la noko ned i ein sekk. Sekken stod opp og ned ved sida av han, og kunne sjå ut som ein gammal skipssekk. Då personen som observerte prøvde å røre ved skikkelsen løyste den seg opp i lause lufta. Hendelsen skjedde på natta i mørket, og skikkelsen var tåkete gulkvit. Observasjonane er gjort av forskjellige personar heilt uavhengige av kvarandre til forskjellige tider, men alltid på kvelden/natta.
nienke

Gamle skulen på Husnes(kvinnherad)
Det sies at en gammel skole på Husnes tok rektoren livet sitt oppe på loftet. Hun kan bli sett i vinduet på loftet. Det er ikke noen stor skole,men det er nok plass til henne. Min mor gikk på den skolen og hun husker hun følte ubehag og dørene smalt opp og i gjen opp og igjen. De kunne også høre piano lyd fra loftet og det var låst.
Rosalind

Ica,Blomsterdalen
Jeg har selv jobbet der,og vært alene på kveldene..har fått kvelningsfornemmelser,og har sett en mørk mann(30-40 år ca)og en liten jente..Ting faller også ned fra hyller,det skjer også på dagen,men gjenferdene viser seg bare på kvelden

Fengselet Mat og Vinkjeller, Stord
I da Gammla og tidligare fengselet på Leirvik på Stord skjer det litt av kvert.Deler av bygget er dei sisste åra totalrestaurert og blir i dag nytta som restaurang og bar. Om gjester har opplevd ting der veit me ikkje, men dei tidligare eigarane som restaurerte og etablerte restauranten hadde mange ubehagelige stunder der. Eigarane den gong var av den litt meir jordnære typen enn dei som styrer i dag og var svært glad i da gammla, historiska bygget. På kveld og nattestid satt ein ofte igjen der nede i kjellaren/restauranten, då hørtes ofte tunge skritt og tramp fra kjøkkenet, dører slamra og til tider kom "folk" ned trappo til restaur. Oppe i gangen heng ein gammal, original stripete fangedrakt. Ved ein anl. såg ein av servitørane ein mannspers. i ein slik drakt observere ein av kokkane som tilberede mat. Kokker opplevde og kviskring i øyrene sine. Ved stenging i nattetimane var da ikkje uvanlig ved sisste sjekk i restaurang at levande lys var tent på igjen. Det var slett ikkje uvanlig at personalet etter stengetid, åleina, slapp da dei hadde i navane og forlot plassen umiddelbart i reddsel.
Antall ord: 1960

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
Gliset
UGYLDIG Epost
UGYLDIG Epost
Innlegg i tema: 1
Innlegg: 56
Startet: 07 Nov 2006 09:53
17
Kjønn (valgfri): Kjærringlørv'
Lokalisering: Fauske

#388448 Re: Hordaland

Innlegg av Gliset »

Dyveke's Vinkjeller/Frille midt i Bergen sentrum

Har hørt at Dyveke går igjen i kjelleren der. Hun hadde et forhold til en annen mann og ble visstnok forgiftet.
Har vært der en gang..kjelleren/vinstuen var stengt da jeg var der, men glemmer aldri trappa ned til underetasjen :roll:
Antall ord: 52

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Borte..

#402254 Re: Hordaland

Innlegg av Borte.. »

Fangeleiren på Espeland var et ubehagelig sted å være på, mest p.g.a. bakgrunnshistorien. Men det var bare ubehagelig.
Antall ord: 20

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
bergen93

#408040 Re: Hordaland

Innlegg av bergen93 »

Bor bare 500 meter fra espeland fangeleir og har opplevd mye rart der. lys gått av å på et par ganger hyll og skikkelser i rom og utenfor.
Antall ord: 28

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
parmaskinke
Nybegynner
Nybegynner
Innlegg i tema: 1
Innlegg: 20
Startet: 23 Des 2006 12:17
17
Kjønn (valgfri): Gørl :D
Lokalisering: :D

#418518 Re: Hordaland

Innlegg av parmaskinke »

Lysekloster. der er det mange ånder.
det er et par ånder der vi holder oss unna, men de fleste der er gode :)
prøv å gå inn der med steingravene. det kjennes ut som du er på en båt . helt merkelig.
men spennende :P
Antall ord: 43

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
TheCat
Nybegynner
Nybegynner
Innlegg i tema: 1
Innlegg: 4
Startet: 29 Nov 2009 21:20
14
Kjønn (valgfri): Gutt
Lokalisering: Bergen

#425937 Re: Hordaland

Innlegg av TheCat »

Jeg og en kompis gikk en gang tur en sommernatt fra Arna til Lone(gjennom Langedalen) og så tilbake via. gamle vossebanen. Sånn da vi skulle dra ned fra langedalen til lone så måtte vi gå ned en skogssti, og sånn i begynnelsen av den skogsstien finner man en gammel gruve. Den gruven er nå gjerdet inn pga. rasfare, men folk som bor i området sier at Bergen Kommune også kan ha funnet flere grunner til det. Det sies at det kan ha skjedd en ulykke der. Hvis man går nært den hulen så kan man høre svak hvisking, samt bjeffelyder og en masse stønning. Da jeg så på gruven selv så følte jeg at det var noe som ville trekke meg inn der.. Jeg følte faktisk egentlig bare for å gå i mot den og bare sitte forran der og gjøre ingeting annet enn å stirre inn i den.
Antall ord: 159

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
cilibili
Nybegynner
Nybegynner
Innlegg i tema: 1
Innlegg: 4
Startet: 29 Nov 2010 10:59
13
Kjønn (valgfri): Huldre
Lokalisering: Bergen
Kontakt:

#464129 Re: Hordaland

Innlegg av cilibili »

- Jeg skrev et skoleprosjekt om hjemsøkte steder i Bergen, som jeg tenkte jeg kunne laste opp her. Ettersom jeg hadde fått spørsmål om jeg kunne gjøre det. :)


Det spøker i Bergen, men ingen vil snakke om det
Vaskedamen på det Hanseatiske Museum sluttet i frykt. Et bilde på Den Nationale Scene blir aldri ødelagt, og det er tungt å puste i fangehullet på Rosenkrantztårnet. Det spøker i Bergen, men ingen vil snakke om det.
Tekst: Cecilie Engelsen

Det finnes mange steder det blir sagt at det spøker i Bergen, men stemmer det?
Jeg har bestemt meg for å gå på spøkelsesjakt, for å få forklart en del mystiske hendelser. Det skal vise seg og ikke bli så lett.
Ukjente graver
Jeg begynner jakten i Nykirken - en korskirke som ble bygd oppå de gamle ruinene til erkebispegården, her lå det mennesker gravlagt, men hvem disse var er usikkert.
Da jeg kommer til Nykirken er det ikke så mye skummelt som møter meg. En smilende dame åpner kirke døren, og ser litt spørrende ut.
Jeg presenterer meg og forklarer at jeg skal skrive en reportasje om hjemsøkte steder i Bergen.
- Har du opplevd noe mystisk her?
- Nei, det har jeg nok ikke, men så bør du kanskje heller snakke med presten vår.
Litt forbauset løper hun av gårde for å hente presten, men heller ikke presten kunne si at hun hadde opplevd noe skremmende eller uvanlig der.
Jeg går ned i kjelleren på egenhånd og dytter forsiktig i en dør. Da åpner det seg en helt ny verden av ruiner og graver og alt annet som kan by på en spennende opplevelse. Den spennende opplevelsen jeg håper på skal skje, kommer ikke. Ikke så mye som en lyd i det mørket jeg står ovenfor hører jeg. Så jeg lar det være med det og forlater det utrivelige, men spøkelsesfrie stedet.

Bildet som tåler bombing og branner
Et annet, men ikke så spøkefritt sted jeg besøker er DNS, Den Nationale Scene. Her sies det at skuespiller, Octavia Sperati går igjen.
Tom Harri Halvorsen har jobbet ved Den Nationale Scene ”i alle år” som han selv sier, og bekrefter at Octavia Sperati går igjen på teateret.
- Hun følger med på hva vi gjør, og hjelper til. Det er ingenting slemt med henne, men det kan av og til virke som om hun ville ha gjort ting på en annen måte.
Det har jo skjedd at vi har hatt mekaniske feil som har absolutt ingen forklaring, sier Tom.
- Også er det jo dette bildet som aldri blir ødelagt, hva er det med det?
- Nei, det har jo vært med på både bombinger og branner og henger der like urørt som alltid.
Noe mer får jeg ikke utav Tom og han lar mystikken ligge og flyte i luften. Jeg takker for hjelpen og forlater stedet, usikker på om jeg er klokere på om det spøker der eller ikke.
“..absolutt ingen forklaring...”

Det stod noen i døråpningen, som ingen kunne se
Ludolff Hammecken går igjen på Hanseatisk museum. Det er i hvert fall det som blir fortalt når jeg spør resepsjonisten om det spøker der.
- Jeg har ikke så masse å si om dette egentlig, men jeg kan fortelle at etter en dame hadde vært her på museet fikk jeg en e-post fra henne hvor det stod at det var et rom hun ikke greide å gå inn i.
Ikke fordi døren var låst eller lukket, men rett og slett fordi det føltes som om noen stod i døråpningen og ikke ville slippe henne inn, sier resepsjonisten.
Jeg overhører også vaskedamen fortelle resepsjonisten at den forrige vaskedamen sluttet fordi hun ikke taklet å være i museet alene.
Redselsfull tar jeg med meg kameraet og beveger meg alene inn i museet. Det blir ikke noe særlig skummelt før jeg beveger meg opp den gamle trappen til andre etasje. Jeg vet jeg er helt alene da både vaskedamen og resepsjonisten som er de eneste på huset bortsett fra meg sitter nede.
Et dunk
Det er mørkt her, i andre etasje. Ikke noe lys, ikke noe strøm. Det eneste er det svake skjæret av lys som kommer inn gjennom vinduene. Jeg føler meg utilpass og prøver skjelvende og bevege meg rundt for å ta bilder. Det er ingen enkel jobb med tanke på at det ikke er lov å ta bilder med blits. Hendene mine skjelver og bildene blir uklare. Og akkurat da jeg bestemmer meg for å gå opp i tredje etasje hører jeg et dunk bak meg. Jeg snur meg, men det er ingenting der. Det hørtes ut som om en person hoppet ned det lille trappetrinnet som er like bak meg. Da bestemmer jeg meg for at dette kanskje hadde vært bedre å gjøre med en kompanjong. Litt småredd løper jeg ned igjen til første etasje og kommer meg ut ifra det over 600 år gamle bygget og ser meg ikke tilbake over skulderen.

Etter hvert som min spøkelsesjakt utvikler seg begynner jeg å bli rimelig sliten av å være redd og er mer redd for spøkelser en før jeg begynte. Men fortsatt har jeg noen steder igjen jeg må besøke. Denne gangen går turen til Håkonshallen.
Det sitter to damer i resepsjonen som ser veldig rart på meg når jeg stiller dem det spørsmålet jeg har stilt så mange ganger disse dagene.
- Spøker det her?
- he he, nei. Det er ikke så mye skummelt som skjer her.
Jeg går inn og ser selv og kan for første gang puste litt ut, fordi damene i resepsjonen hadde rett, det var ikke særlig skummelt her.
Jeg får beskjed om at jeg heller må gå til Rosenkrantztårnet, det er visst der alle ryktene går.
“...føltes som om det stod noen i døråpningen.”

Jeg oppsøker Rosenkrantztårnet ettersom det går en haug med rykter om at det spøker der.
Det store tårnet jeg står foran ser ikke så veldig skummelt ut fra utsiden, men fra innsiden er det plutselig noe helt annet.

Vanskelig å puste
De lange trappene og de smale gangene bukter seg som en labyrint i hele (Rosenkrantz)tårnet. Og jeg følger trappen så langt ned jeg kan komme. Det er nemlig i kjelleren, hvor fangehullet er, det sies å være verst.
- Det er veldig tungt å være nedi fangehullet og jeg syns det er vanskelig og puste der. Det er en slags tung og dyster energi som er der nede, sier resepsjonisten.
Og det er ingen spøk resepsjonisten kommer med. Det var helt forferdelig og stå innerst i det trange fangehullet og prøve å puste. Fangehullet var tungt og ikke noe trivelig i det hele tatt.
Det er utallige rom i Rosenkrantztårnet, og ufattelig vanskelig å finne riktige vei, men bortsett fra fangehullet var det ikke mye annet skummelt her heller.
Resepsjonisten kan til slutt fortelle meg at det ble skrevet en artikkel av to guider fra Rosenkrantztårnet hvor de skrev at de skulle tilbringe en natt der, og deretter skrive en oppfølger til den artikkelen, men artikkelen etter de sov der kom aldri ut og ingen vet hvorfor.
Det er ingen enkel jobb å finne spøkelsene som jeg fant så masse om da jeg gjorde research, og etter egne erfaringer kan jeg ikke konkludere med at det spøker noen steder som helst.
Det virker som om det er litt tabu å snakke om spøkelser i Bergen, folk ler det bort når jeg spør, men samtidig virker de usikker som om det er rart å tro på noe mer enn vår egen eksistens, og de blir usikker på om de skal gjøre det.
Så det siste spørsmålet jeg sitter igjen med er vel egentlig, tror du på spøkelser?
Antall ord: 1365

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Lodve
Nybegynner
Nybegynner
Innlegg i tema: 1
Innlegg: 15
Startet: 18 Jun 2010 10:23
14
Har takket: 1 gang
Blitt takket: 3 ganger

#467662 Re: Hordaland

Innlegg av Lodve »

Hulen

Kjenner mange som jobber/har jobbet på Hulen som er livredde for å gå i bakgangene der alene. Altså ikke ute i selve publikum- og konsertlokalet, men backstage. De hører merkelige lyder og dører som smeller, selv om ingen andre er der.
Antall ord: 44

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
staroda
Nybegynner
Nybegynner
Innlegg i tema: 1
Innlegg: 26
Startet: 19 Feb 2011 10:47
13
Kjønn (valgfri): Jente
Har takket: 2 ganger

#475279 - Hordaland

Innlegg av staroda »

Baroniet i Rosendal
Det vert beretta at ein av dei tidlegare eigarane, den onde baron Axel Rosenkrantz (1670–1723), som på grunn av sin klumpfot vart kalla baron Klump på folkemunne, går igjen i den lange korridoren i andre etasje på baroniet, «formedelst sit vilde Liv». Han var kjent for sine ustyrlige drikkelag, og skal ha enda sitt liv ved eit fall etter eit sådan – folk som er heimehøyrande på staden, hevdar at han drukna i do.
www.baroniet.no
Baronen


eh...Det betyr at kristoffer hadde rett,ein mann drukna på do,litt rart at det går an å drukne på do.
Eg bor faktisk ca 10 min fra baroniet,men eg har aldri fått vite at baronen sitt spøkelse går i gangen i andre etasje.....Eg må se det!Noen som veit hva klokka er når man kan se han?
Antall ord: 149

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
TanteNegativ
Nybegynner
Nybegynner
Innlegg i tema: 1
Innlegg: 8
Startet: 23 Sep 2010 18:56
13

#477462 - Hordaland

Innlegg av TanteNegativ »

Det med gamleskolen på Husnes.. Hvilken av de? Ungdomsskolen, VGS eller barneskolen?

Jeg har og hørt at det skal gå igjen en liten gutt i bassenget der. Men om det er sant, vet jeg ikke.
Antall ord: 36

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Minas

#490978 - Hordaland

Innlegg av Minas »

jeg var på besøk i bergen for ett par år siden,og siden jeg hadde litt tid til overs ,så tenkte jg at jeg skulle stikke innom Hanseatiske museumet.Jeg kom inn i rommet til respsjonen, og det var tomt, jeg kikket inn i ett annet rom,men så ble det bare for mye for meg.følte en liten lav mann, ganske rund,og skikkelig grinebiter,såg ingenting, men det var så ubehagelig at jeg ikke orket gå videre...
Antall ord: 82

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
njo

#507598 Re: Hordaland

Innlegg av njo »

TheCat skrev:Jeg og en kompis gikk en gang tur en sommernatt fra Arna til Lone(gjennom Langedalen) og så tilbake via. gamle vossebanen. Sånn da vi skulle dra ned fra langedalen til lone så måtte vi gå ned en skogssti, og sånn i begynnelsen av den skogsstien finner man en gammel gruve. Den gruven er nå gjerdet inn pga. rasfare, men folk som bor i området sier at Bergen Kommune også kan ha funnet flere grunner til det. Det sies at det kan ha skjedd en ulykke der. Hvis man går nært den hulen så kan man høre svak hvisking, samt bjeffelyder og en masse stønning. Da jeg så på gruven selv så følte jeg at det var noe som ville trekke meg inn der.. Jeg følte faktisk egentlig bare for å gå i mot den og bare sitte forran der og gjøre ingeting annet enn å stirre inn i den.
Hvor er denne gruven?? prøver å finne den men uten hell..
Antall ord: 172

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Send svar

Returner til “Hordaland”