Healing og annen alternativ medisinUrter mot angst?

Healing, og annen alternativ medisin. Stedet for å diskutere hvordan man kan få hjelp med kjente teknikker.

Redaktører: Asbjørn, mod healing

Brugeravatar
Atmosphere
Nybegynner
Nybegynner
Posts in topic: 1
Indlæg: 137
Tilmeldt: 05 feb 2009 23:11
14
Kjønn (valgfri): Jente
Geografisk sted: Stjørdal
Has thanked: 5 times
Been thanked: 15 times

#556700 Re: Urter mot angst?

Indlæg af Atmosphere »

Fikk lyst til å skrive en liten kommentar ang detox.

Det er så mange som tviholder på at kroppen renser seg selv - ja, den gjør jo det.

Men tenk på hvordan vi levde for 200 år siden: materialene vi brukte var tre, stein, keramikk, metall, klærne vi gikk i var ull, skinn og vadmel, møbler var av tre, vi var ikke utsatt for så mange forskjellige stoffer.
I dag blir vi utsatte for miljøgifter i bøtter og spann, klærne våre er farget, bleket og laget i utallige materialer. Møblene vi kjøper er farget og behandlet. Maten er sprøytet. Malingen på veggene inneholder diverse stoffer og avgasser. Trafikk, utslipp, stråling, sprøytemidler, kunstgjødsel, hårfarger, kosmetikk, elektronikk, og den evige plasten og mikroplasten. (+++)

Hvis man tar et litermål og prøver å stappe 11 dl i den, så renner det over. Det er ikke meningen av kroppen vår skal ta seg av så inderlig mange stoffer som har kommet til først det siste århundret.
Derfor kan det være fint å hjelpe kroppen med å støtte prosessene den gjør hver dag. Drikker du kaffe, så er den vanndrivende/får fart på magen. Spiser du fiber, så hjelper du tarmen. Rensende urter gjør akkurat det samme, det er jo egentlig bare mat :)

Men nei, ingenting er mirakelkurer som detoxer alt og alle, så man skal være kritisk! Syns at detox har fått et ufortjent dårlig rykte, takket være disse kvakksalverne som vil tjene penger! ;)
word count: 261
I hope to arrive to my death; late, in love, and a little drunk

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Besvar

Tilbage til "Healing og annen alternativ medisin"