AstrologiHomer Simpson - en sann Vær.

Forum for snakk om astrologi i generelle vendinger.
Dette er ikke et forum hvor man kan bli "spådd", men mer om hva astrologi er, og hvordan man setter opp astrologikart, og generelle tolkninger.

Redaktører: Lilja, mod univers

Forumregler
Dette er ikke et forum hvor man kan bli "spådd", men mer om hva astrologi er, og hvordan man setter opp astrologikart, og generelle tolkninger.
Forøvrig gjelder de vanlige regler også her.
Moderatorer erLilja.
Brugeravatar
Lilja
Standard bruker
Standard bruker
Posts in topic: 8
Indlæg: 5767
Tilmeldt: 17 jul 2006 23:30
17
Kjønn (valgfri): Kjærringskrell
Geografisk sted: Akershus
Been thanked: 1036 times

#531156 - Homer Simpson - en sann Vær.

Indlæg af Lilja »

Joda, hvis han er saue-typen, så :lol: De finnes, de også!
word count: 11

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Brugeravatar
Mystical
Standard bruker
Standard bruker
Posts in topic: 5
Indlæg: 340
Tilmeldt: 08 okt 2013 23:09
9
Has thanked: 22 times
Been thanked: 47 times

#531172 - - Homer Simpson - en sann Vær.

Indlæg af Mystical »

g.r.y skrev:Homer har helt klart et solid temperament, men man han vel trygt si han mangler de lederegenskapene som også er en typisk vær egenskap.. -Og dessten er han dørgende lat, noe som absolutt ikke kan sies om en typisk vær.. :mozilla_wink:
Takk for bidraget!

Noen kommentarer for øvrig;
Du har kanskje et poeng. Værer har blant annet blitt omtalt som, i astrologisk materiale jeg har lest, som "arbeidsnarkoman".
Min ektefelle er faktisk født i Værens tegn men muligens med Krepsen i ascendant som gjør Værer litt mere forsiktige. H*n er ikke sikker på fødselstidspunktet sitt.
Vedkommende er kanskje ikke kronisk lat men er absolutt veldig ofte plassert i godstolen sin foran TV - en eller med PC i fanget i sin fritid i stedet for å gå løs på ventende oppussingsprosjekter ;) .
Som vi vet så har horoskopet for øvrig mye å si for personens egenskaper.
Med fare for å stigmatisere enkelte av zodiakens stjernetegn så kan jeg bare huske at astrologer har omtalt 2 eller 3 tegn med betegnelsen lat.
Jeg vet at jeg har lest at den mannlige Vannmann har blitt heftet med denne svakhet. Dessuten har jeg lest påstanden om folk i Jomfruens tegn "Du kan være irriterende lat" selv om vi som kjenner astrologi vet at Jomfruens mennesker kan jobbe i meget lange økter. Det er ikke den eneste paradoksale saken jeg har lagt merke til i Astrologien.
Jeg mener forøvrig at jeg har lest "Lat" i listen over svakheter i enkelte av astrologisk materiale om Vekten.

Når det gjelder Homer så ser vi av og til at han gripes av en eller annen stor ambisjon og da er han fullstendig dedikert til utfordringen. Det er vel litt typisk Vær?
word count: 300

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Brugeravatar
g.r.y
Standard bruker
Standard bruker
Posts in topic: 2
Indlæg: 1380
Tilmeldt: 15 okt 2013 06:22
9
Kjønn (valgfri): dame
Geografisk sted: 3rd Rock From The Sun
Has thanked: 516 times
Been thanked: 544 times
Kontakt:

#531796 - Homer Simpson - en sann Vær.

Indlæg af g.r.y »

Plutselig slo det meg at Lisa er den jeg ville satt pengene mine på som tilhørende vær-tegnet blandt medlemmene i den gule familien.. For eksempel:..
- Hun har beviselig et solid temperament, hun banker jo livskiten ut av sin to år eldre bølle av en bror når hun blir tilstrekkelig sint..
- Måten hun uten unntak reagerer på i de tilfeller hvor hun må se seg slått i konkurransesammenheng (som oftest skole-relatert), viser at hun utvilsomt er et konkurranse menneske som overhodet ikke fikser å tape, hvilket i hennes, såvel som en typisk værs oppfatning er ensbetydende med ikke å bli nr.1.
- Hennes ambisjoner kjenner ingen grenser, og det har ved gjentatte anledninger blitt oss fortalt at dette i hovedsak dreier seg om å innta presidentembetet..
- Hun har i en alder av 8 allerede vist seg å ha et solid drag på det motsatte kjønn, da både brorens blå-hårede bestevenn, skolens bad-boy ved navn Nelson og politimesterens sukkersøte sønn har ligget langflate etter henne i drøssevis av år..

:haha :lol3 :loool :laughing
word count: 181
The majority's concept of the truth isn't necessarily the actual truth.
Use your own mind. - Always!

~ Gry ~

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Besvar

Tilbage til "Astrologi"