Magi og Okkult PraksisMYSTERIUM i Gobiørkenen

Wicca, Cabala, gamle svartebøker, kjærlighets magi, Hermetisme, hvordan lage et rituale og så videre.
Besvar
Morris
Standard bruker
Standard bruker
Posts in topic: 4
Indlæg: 1049
Tilmeldt: 15 nov 2012 14:05
10
Kjønn (valgfri): Humanoid ♂
Has thanked: 372 times
Been thanked: 532 times

#557361 MYSTERIUM i Gobiørkenen

Indlæg af Morris »

Mystiske mønstre og strukturer ble oppdaget i den kinesiske Gobi-ørkenen i grenseområdene mellom provinsene Gansu og Xinjiang i Kina.
Et av mønstrene er drøyt 900 meter på tvers og cirka 1,6 kilometer langt.

De mystiske bildene førte til en enorm debatt på internett og konspirasjonsteoretikerne fråtset i forskjellige teorier om hva hensikten var bak de mystiske strukturene i ørkenen.
Området hvor mønstrene ble oppdaget ligger om lag 160 kilometer fra Kinas romfartssenter i Jiquan, noe som satte fart på spekulasjoner om at Kina hadde sitt eget Area 51.
Bloggere mente blant annet at det var mønster for å signalisere til utenomjordiske skapninger.

Nå vet en at Gobiørkenen ikke er nevnt f.x. i Bibelen, der har den en annen betegnelse. Ved å slå opp på Gobiørkenen, finner man ut at verken Kina eller Mongolia bruker dette navnet, så det er i grunnen tvetydig. Navnet på ørkenen er Gebi eller Gebi -tan som navn på landskapsformen som er en sentralasiatiske stein- og blokkørken... kineserne kaller den for «Shamo». Regionen kalles i Kina også for han-hai («tørr sjø» = ørkensjø). Bibelen oversetter den med havørkenen i Jes.21 hvor også Negevørkenen nevnes. I 4.Mos.13.29 nevnes det at amalekittene bor i Negev-landet, det gjør de ikke i dag. (Jes.30.6-8 er sentralt her; https://www.bibel.no/Nettbibelen?query= ... Tf4Ohjb5Jp). Amalekittene er beskrevet på forskjellig vis i skriften, også nevnt som kjempene (i4.Mos.13.33) i egne øyne var vi som gresshopper... og i en videre forstand Anuaki eller Nephilim, gudesønnene...

https://www.tek.no/artikler/mystiske-mo ... nen/114170

For mer info, se også Dan.11.43-45
word count: 290

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Morris
Standard bruker
Standard bruker
Posts in topic: 4
Indlæg: 1049
Tilmeldt: 15 nov 2012 14:05
10
Kjønn (valgfri): Humanoid ♂
Has thanked: 372 times
Been thanked: 532 times

#557370 Re: MYSTERIUM i Gobiørkenen

Indlæg af Morris »

Funnet som er gjort er neppe det siste, Edgar Cayce nevner at en stor pyramide vil bli funnet dyp i sanden i Gobiørkenen i forbindelse ved at 4 Atlantiskulturer vil bli funnet i forskjellige deler av verden.

Bokstavelige vitnesbyrd om Atlantis og dens gamle kultur vil bli funnet 4 steder på jord, nesten samtidig. Disse vil bestå av gamle atlantiske tegn (bostaver) og utallige gjenstander som vil vitne om en høyt utviklet vitenskap, teknikk og kunst, samt atlantisk litteratur, historie, lovgivning og religion, og ikke minst om hvordan de benyttet de usynlige kreftene i de materielle ting hos mennesket.

Ensartet vil alt dette bli funnet på følgende steder og høyst kjødelig her på jord; Ved den store Kheops pyramiden i Egypt, på Yucatan halvøya i Mexico, i Gobiørkenen i Mongolia, da langt nede i jorda (Utgiver skriver: Det er minst en stor pyramide langt under sanden i Gobi-ørkenen, men de krefter og energier som var der er flyttet til Mexico.) Samt et sunket atlantistempel som vil dukke opp ved Bimini utenfor Florida.
Cayce uttalte i flere trancetaler at egypterne kom fra Atlantis!
Se denne linken: http://www.paran.no/forum/phpbb3/viewto ... =3&t=26680 (#557365 Re: verdenskartet.)
word count: 206

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Brugeravatar
g.r.y
Standard bruker
Standard bruker
Posts in topic: 1
Indlæg: 1380
Tilmeldt: 15 okt 2013 06:22
9
Kjønn (valgfri): dame
Geografisk sted: 3rd Rock From The Sun
Has thanked: 516 times
Been thanked: 544 times
Kontakt:

#557376 Re: MYSTERIUM i Gobiørkenen

Indlæg af g.r.y »

Himla kult er det iallefall uansett! :D
word count: 6
The majority's concept of the truth isn't necessarily the actual truth.
Use your own mind. - Always!

~ Gry ~

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Morris
Standard bruker
Standard bruker
Posts in topic: 4
Indlæg: 1049
Tilmeldt: 15 nov 2012 14:05
10
Kjønn (valgfri): Humanoid ♂
Has thanked: 372 times
Been thanked: 532 times

#557382 Re: MYSTERIUM i Gobiørkenen

Indlæg af Morris »

Det er fascinerende å følge med på slike ting,og på nyhetsbildet for hver dag som går for å se etter ting som er forutsagt og hemmeligholdt til fremtiden fra fortiden… nokså merkelig å tenke på, og eneste tenkbare løsning må være at tiden på en måte går i loop. Noe også skriften påstår...
word count: 59

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Brugeravatar
Bearchild
Standard bruker
Standard bruker
Posts in topic: 1
Indlæg: 3529
Tilmeldt: 27 jan 2005 22:17
18
Kjønn (valgfri): Gammal røy
Geografisk sted: Rundtomkring i Buskerud
Has thanked: 455 times
Been thanked: 1356 times

#557390 Re: MYSTERIUM i Gobiørkenen

Indlæg af Bearchild »

Nå husker ikke jeg hvilken ørken jeg fant denne "hvadetnåenner" men kan sikkert finne tilbake. Uansett en merkelig dings midt i ingenmannsland mellom noen fjellknauser. Drøyt 70 meter tvers over.. Skattejakt med googlemaps er gøy men jeg er ikke noe god på å lete etter videre utredning/ svar så det får bli uidentifiserte rariteter. :P attachment=0]ørkendings.png[/attachment]
ørken.png
Vedhæftede filer
ørkendings.png
word count: 62
Du er min fiende inntil det motsatte er bevist. Bevisbyrden ligger på deg.http://halvvill.blogspot.com/

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Morris
Standard bruker
Standard bruker
Posts in topic: 4
Indlæg: 1049
Tilmeldt: 15 nov 2012 14:05
10
Kjønn (valgfri): Humanoid ♂
Has thanked: 372 times
Been thanked: 532 times

#557391 Re: MYSTERIUM i Gobiørkenen

Indlæg af Morris »

Det var jo litt størrelse på dette objektet da, hva det er og er blitt brukt til finner man kanskje ut hvis en graver dette opp. Gamle funn kan bli gjort overalt i verden og dette funnet er kanskje ikke registrert til Gobiørkenen. I 2009 var det også blitt gjort funn 1000 km utenfor vestkysten av Afrika av gatelignende strukturer som man mente kunne tilhøre Atlantis, men det er blitt avvist,
https://www.vg.no/forbruker/teknologi/i ... antis-funn

Her er i alle fall en liten oversikt over noe som blir kalt Jordens fjernhistorie hvor det hevdes at Mu lå i Gobiørkenen, av sveitseren Eduard Meier (han som hadde så mye ufokontakter) - Eduard Meier fikk overbrakt informasjon fra sine mange møter med Pleiadiske romfolk fra 1975 og noen år fremover... http://www.galactic-server.net/rune/billy.html

De forteller at Jorden er mer enn 640 milliarder år gammel, dette da regnet siden dens gassformige, opprinnelige tilstand. Livet begynte å utvikles for ca. 6 milliarder år siden, men ellers er sporene fra disse fjerne epoker utslettet av utallige pol/akseskift med kontinent-hevninger/senkninger og tilhørende flodbølger - "syndfloder" - som de gamle nedtegnelser forteller om. Sporene av disse sivilisasjoner er derfor for lengst begravet under hav, vulkanlava eller jord og sand. Det er imidlertid gjort mange funn som går på tvers av de rådende teorier om Jordens fortid.

Bl.a. er det i en gruve i Transvaal i Sør-Afrika funnet perfekte metallkuler - hver med 3 parallelle riller - i et geologisk lag som er datert til en alder av 2800 millioner år. Inntil 1979 var det funnet mer enn 200 av dem i disse gruver,(se f.eks. Illustrert Vitenskap nr.3-95 og UFO-aspekt nr.1-80).Disse kuler med diametere fra 3-10 cm er funnet i avleiringer av mineralet pyrofylitt, og vitenskapsmennene har ingen forklaring på deres opprinnelse. Men de er alle enige om at de er kunstig fremstilt, selv om altså deres alder skulle tilsi at det på denne tiden kun skulle finnes primitive encellede organismer på Jorden - etter de rådende teorier å dømme.

Man må regne med at dette kun er et av mange funn som viser at kloden har båret sivilisasjoner mye lengere enn de få årtusener som vitenskapen overblikker idag. Man må også regne med at mange slike funn som slett ikke passer inn i de godtatte teorier, i høy grad blir holdt skjult, for ikke å true den rådende "vitenskapelige" tro. En annen ting man må akseptere dersom man skal adoptere Pleiadernes "historie-undervisning", er at disse fjerne himmelsønner hadde utviklet teknologi til å kunne reise mellom stjernene. Dette siste vil nok være vanskelig å akseptere for moderne mennesker, som ser på vår - dagens - teknologi som noe enestående, men vi kan fortsatt ikke reise interstellart. Andre åndelige "troende", ser for seg den begrensning at slike interstellare reiser ikke kan gjennomføres før moralen til de reisende er fullkommen, men dog finnes det også mange legender om kriger mellom gudene som kom fra stjernene. Pleiaderne er en svært gammel rase med informasjon om mange forskjellige sivilisasjoner som går 22 millioner år tilbake i tid, og da våre forfedre også var deres, har de oversikt over alle de språk som har vært brukt på Jorden.
Så følger en kort oversikt over hovedtrinnene i Jordens kolonisering som en "kosmisk koloni" som går langt tilbake: ..... Gå inn på denne linken for å lese mer.... om Atlantis og Mu som lå i det som i dag er Gobiørkenen:

https://galactic.no/rune/fjernhis.html
word count: 610

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Besvar

Tilbage til "Magi og Okkult Praksis"