Klarsyn, Spådom & Åndelige sanserKontakt med den oversanselig verden

Her diskuteres åndelige sanser som telepati, prekognisjon, klarsyn / clairvoyance, spådom og mer.

Moderatorer: Asbjørn, mod klarsyn, mod hjem

Send svar
Morris
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg i tema: 1
Innlegg: 1080
Startet: 15 Nov 2012 14:05
11
Kjønn (valgfri): Humanoid ♂
Har takket: 390 ganger
Blitt takket: 557 ganger

#558956 Kontakt med den oversanselig verden

Innlegg av Morris »

Dette er en fortelling om Johanne Agerskov som var hjemmeværende hustru med et barn, da hun og hennes mann kom i kontakt med det sterkt voksende spiritistiske miljøet i Danmark på begynnelsen av forrige århundre. Hun var veldig motvillig til å bli med på dette, men i løpet av kort tid hadde de noen helt ekstraordinære opplevelser. De ble rett og slett anropt fra den oversanselige verden, og Johanne Agerskov fikk vite at hun var et medium, og før sin fødsel hadde hun lovet å bli et mellomledd mellom den oversanselige og den jordiske verden, slik at noen av de evige sannheter kunne bringes til menneskeheten.

Hun og hennes mann avholdt etter dette ukentlige seanser i en samling på seks mennesker hvor det ble tatt opp spørsmål angående religiøs, etiske og vitenskapelig karakter. Gjennom intuitiv tankeinspirasjon mottok Johanne Agerskov svar fra den oversanselige verden på spørsmålene. Det ble etter hvert utgitt boken «Vandrer mot lyset» angående dette.
Det hører med til historien at boken ble sendt ut til samtlige danske biskoper og en rekke prester da de hadde lovet de oversanselige åndene om å bidra med en reformasjon av den danske kirken på grunnlag av de sannhetene som ble formidlet.

Selv om det ble en betydelig tilhengerskare blant menigmann, uteble reformasjonen og kirkens menn ble etter hvert tause. Johanne Agerskov og henne mann Michael Agerskov mottok mange spørsmål angående boken, og de tok etter hvert avstand fra spiritismen da det blant annet i «Vandrer mot Lyset» fremkom en kraftig advarsel mot å forsøke å kalle på de døde ånder, da det kun forstyrrer deres liv i sfærene.

Det oppstod noen større debatter omkring emnet, blant annet spørsmålet omkring Jesu soningsdød, livet etter døden, kampen mellom det gode og det onde og skapelsen av menneskelegemet
Antall ord: 314

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Send svar

Returner til “Klarsyn, Spådom & Åndelige sanser”