Magi og Okkult PraksisHeksene i Mjøndalen

Wicca, Cabala, gamle svartebøker, kjærlighets magi, Hermetisme, hvordan lage et rituale og så videre.
Besvar
Brugeravatar
Terra
Verified
Moderator
Moderator
Posts in topic: 1
Indlæg: 2724
Tilmeldt: 04 jan 2014 00:12
9
Has thanked: 1461 times
Been thanked: 1115 times
Kontakt:

#559098 Heksene i Mjøndalen

Indlæg af Terra »

Dere har kanskje sett dem på TV nyhetene nylig, og her fant jeg en artikkel om de to heksene. Synes det er litt artig. :wx :wx

Kirken i Nedre Eiker i Buskerud reagerte sterkt på at to hekser ville tenne lys og hedre de døde på en av kirkegårdene i Nedre Eiker en natt! Møt heksene fra Mjøndalen (her i Norgesglasset).

(Publisert 31. okt. 2003. Oppdatert 4. nov. 2003
Artikkelen er flere år gammel).

Ann Kristin Halvorsen og Marianne Hansen er hekser, og driver heksebutikk i Mjøndalen. De to er tilhengere av en gammel naturreligion som heter WICCA, og på Halloween er det nyttår for denne religionen.

Du har vel sett oppslaget i avisa. Jentene er ekte hekser, de driver butikk, men de har andre jobber enn dette. Sognepresten tenker først og fremst på de pårørende, han mener kirketrappen er et hellig sted, det samme er kirkegården.

- Man setter ikke lys på andres graver, det er deres personlige eiendom, sier han.

Han sier samtidig at man skal ha respekt!

Ann Kristin Halvorsen sier at hun ikke kan forstå at dette er noe å bry seg om. Begge har pårørende på de to kirkegårdene i Nedre Eiker, og dette er jo av respekt. Religionen heter Wicca, og dette er ganske så uforståelig, men det er en naturreligion som har vart i mange år. Dette er snille hekser. Heksenes navn på Halloween er Samhain!

Ann Kristin Halvorsen driver til daglig med oppdrett av skogskatter. Venninnen Marianne Hansen jobber på fabrikk. Men hver søndag åpner de dørene i heksebutikken Gaia The Magic Whitin. der selger de det de kaller drageblod, urter, oljer, te og annet moderne hekser trenger.

Heksene har også et eget nettsted for hekseremedier:

Gaia - The Magick Within

https://www.nrk.no/kultur/heksene-i-mjondalen-1.894441
word count: 310
"Du må være forandringen du ønsker å se i verden."

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Besvar

Tilbage til "Magi og Okkult Praksis"