Fakta, teori & skepsisLeder 275 - Å ta bankkontoen er å ta brød ut av munnen

Det er generelt altfor lite fakta og skepsis blant mennesker som studerer det åndelige. Her herjer diskusjonene rundt den viktige vitenskapelige biten.

Redaktører: Asbjørn, mod_spøkeguiden, Mod Fakta og

Besvar
Brugeravatar
admin
Verified
Nettstedsansvarlig
Nettstedsansvarlig
Posts in topic: 1
Indlæg: 49
Tilmeldt: 04 dec 2002 11:31
20
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Been thanked: 17 times

#560460 Leder 275 - Å ta bankkontoen er å ta brød ut av munnen

Indlæg af admin »

Leder 275 - Å ta bankkontoen er å ta brød ut av munnen
Oversatt fra svensk :
Kilde: https://swebbtv.se/w/5NszbcRE1XF7qegPnHhcdu
Uten bankkontoer kan vi ikke klare oss i dagens Sverige. Hvis Swebbtv manglet en annen bank, ville virksomheten risikert å bli knust i ett slengen. Det virker alt annet enn en tilfeldighet at dette slaget er rettet mot oss rett etter at Expo ikke klarte å kaste Swebbtv-vinen ut av Systemet.

I motsetning til for eksempel Fria Tider, drives virksomheten fra Sverige. Vi følger lovene her og vi er avhengige av at myndigheter og banker gjør det samme. Dessverre er det langt fra sant at hvis du mister en, er det tusen igjen, det svenske bankmarkedet er et oligopol.

Uten en konto - og motparter som er villige til å gjøre forretninger med den - kan du faktisk ikke engang disponere eiendeler. Slike eiendeler som formelt sett gjør det umulig å motta sosiale ytelser. Bankenes brudd på avtaleplikten kan dermed i praksis tvinge også middelaldrende ut på gaten.

Å sulte i hjel selv om man har penger og eiendeler er derfor en konkret mulighet i dagens Sverige, og det er selvfølgelig folk klar over. Det er selve hensikten.

Se video her:
https://swebbtv.se/videos/embed/26e124c ... 26968c53d0
Kilde: https://swebbtv.se/w/5NszbcRE1XF7qegPnHhcdu
word count: 213

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Besvar

Tilbage til "Fakta, teori & skepsis"