Engler, Guider, Hjelpere, Skytsengler"Energisk splash" under meditasjon

Forum dedikert til åndevesener som mange hevder å kunne se og/eller kommunisere med.

Redaktører: Asbjørn, mod engler

Besvar
Krona
Nybegynner
Nybegynner
Posts in topic: 1
Indlæg: 4
Tilmeldt: 13 aug 2019 10:56
4
Been thanked: 1 time

#560505 "Energisk splash" under meditasjon

Indlæg af Krona »

Hei! Er ganske ny i meditasjonsverden, men i går kveld opplevde jeg noe merkelig. Var i en ganske dyp meditasjon, nesten på randen av å sovne, da jeg ble veldig overrasket av et "splash" på høyre side av ansiktet, som gjorde at jeg skvatt. Jeg fokuserte på en piping i øret til å begynne med. Har noen opplevd det før? Det kjentes ut som at noen kastet dråper av vann i fjeset på meg, som et hardt nys. Så også "splashet" som små, hvite, elektriske lys mens øynene mine var lukket, og jeg hørte små smell. Det var ikke vondt eller skremmende, bare sjokkerende. Jeg trodde seriøst at noen var der fysisk og vekket meg ved å kaste vann i trynet på meg. Var kanskje en beskjed at jeg burde avslutte og gå å legge meg, haha!
word count: 139

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Brugeravatar
Terra
Verified
Moderator
Moderator
Posts in topic: 1
Indlæg: 2724
Tilmeldt: 04 jan 2014 00:12
9
Has thanked: 1461 times
Been thanked: 1115 times
Kontakt:

#560514 Re: "Energisk splash" under meditasjon

Indlæg af Terra »

Hei Krona!

Vet ikke hva det er du opplevde, men jeg kan dele mine tanker med deg. Ta dem med en klype salt fordi jeg rett og slett ikke vet hva som hendte deg. Men, mine tanker kretser rundt at det kan være noe rent fysisk som skjedde deg under meditasjonen. Altså noe merkelig kroppen driver med innimellom uten at vi helt skjønner hva det er den driver med...

Jeg har meditert en del selv og aldri opplevd noe slikt som deg, men det kan hende det er noe åndelig som du opplevde. Kan være en hjelper eller liknende som ville gjøre deg oppmerksom på at vedkommende var der og tok kontakt også. Det er flere muligheter her :-)

Mvh. Terra
word count: 124
"Du må være forandringen du ønsker å se i verden."

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Besvar

Tilbage til "Engler, Guider, Hjelpere, Skytsengler"