Fakta, teori & skepsisDe 3 ulike sjelsgruppene (reinkarnasjon/gjenfødelse)

Det er generelt altfor lite fakta og skepsis blant mennesker som studerer det åndelige. Her herjer diskusjonene rundt den viktige vitenskapelige biten.

Redaktører: Asbjørn, mod_spøkeguiden, Mod Fakta og

Besvar
lunasti
Nybegynner
Nybegynner
Posts in topic: 2
Indlæg: 13
Tilmeldt: 29 sep 2012 12:01
11
Kjønn (valgfri): Kvinne
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

#560538 De 3 ulike sjelsgruppene (reinkarnasjon/gjenfødelse)

Indlæg af lunasti »

Vi reinkarnerer med mennesker som vi allerede har hatt flere reinkarnasjoner med, inkludert eksisterende fødsel. Under vår nåværende fødsel er det 3 typer vi skaper i løpet av vår levetid.

1) Første gruppe er den indre sirkel eller første preferanse gruppe. Dette er mennesker som står oss ekstremt nær som foreldre, søsken, ektefelle, barn, besteforeldre og barnebarn osv. Dette er de vi elsker mest og er villige til å gjøre alt for å gjøre lykkelige. Hvis de føler seg triste, føler vi oss triste. Disse kan kalles "må ha" sjelgrupper, fordi de er et must for å opprettholde livet. De gir oss glede og vi får glede av dem. Vi elsker dem, de elsker oss også. Vi kan ikke forestille livet uten dem. Vi savner dem og elsker dem. Vi kan ha lignende spise-, drikke-, atferdsvaner og lignende mål, ambisjoner og forventninger.

2) Andre gruppe eller mellomsirkel som den kan kalles er de vi har en middels tilhørighet med. Dette er ofte onkler, tanter, svigerforeldre, nevøer, nieser, søskenbarn, inspirerende lærer eller professor, familielege, nære venner, bestevenn, bekjente, gode naboer, kolleger, osv. Denne gruppen kan kalles "godt å ha"- gruppe som betyr at vi ofte treffer og hjelper dem når det er nødvendig.

3) Tredje gruppe eller den ytre sirkelen er de vi ikke er mye knyttet til, men som vi kan si "Hei" og "hade" til om vi ser dem. Dette kan være fjerntliggende kusiner/fettere, gamle skolekamerater som vi ikke har kontakt med, naboer vi ikke har så god kontakt med, men ofte ser, noen kolleger, pasienter, osv. De er som en ikke relevandt-sjelegruppe som betyr at vi ikke blir påvirket hvis vi savner dem i dette eller et annet liv. Vi bryr oss ikke så mye om det som skjer i deres personlige liv.

Når vi gjenfødes, må vi velge ny familie. Vi utforsker vanligvis innenfor den indre sirkelen og henter de viktigste, så henter vi som ofte er de beste fra mellomsirkelen og den tredje gruppen. Rollene kan endres, besteforeldre kan bli barnebarn eller oldebarn. Dette kan bety at en eldre mann og kone i dette livet kan gjenfødes som deres egne barnebarn og blir bror og søster eller fetter/kusiner i deres neste gjenfødsel. Noen søskenbarn vi er glad i kan bli søsken i et neste liv, mens andresøskenbarn kan bli venner. Omvendt kan også skje, bestevenner kan bli søskenbarn og søskenbarn kan bli søsken.

På den annen side, hvis vi utvikler krangel/kamper med folk i første gruppe, vil vi naturligvis begynne å unngå dem i dette livet. Da kan de hende de flytter seg fra første til andre gruppe i vårt neste liv til de gradvis forsvinner og havner i tredje gruppe. Så for å fylle dette tomrommet oppgraderer vi noen personer fra tredje gruppe til andre gruppe og deretter til første gruppe.

Så for å konkludere, vi valgte våre neste fødselsforeldre, det er vanligvis de vi kjenner veldig godt allerede. Vi har sett hjemmet deres i denne fødselen, da vi anerkjenner deres utdannelse og faglige tilskudd. De har allerede et godt bånd med oss, og vi er allerede velkommen hjem til dem. Det er gjensidig tilhørighet og forkjærlighet for hverandre. Vi vil gjerne bli som dem. Det kan også være mulig at vi til og med deltok i vår neste fødsels foreldres ekteskap i denne fødselen selv. Hovedpoenget er at vi ble tiltrukket av dem som folk etter å ha møtt dem flere ganger veldig ofte, og de elsket oss tilbake. Hvis vi ikke kjenner begge foreldrene, så kjenner vi i andre tilfeller definitivt en av de to foreldrene veldig godt. Vi gjør noen bakgrunnssjekker på fremtidsutsikter for livet og bestemmer oss deretter. Gjenfødsel, det er som å planlegge en stor begivenhet, hvem alt du vil gå med, hvem skal gjøre hva, til når og hvordan osv?

Vi får valgene, basert på vår karma i dette livet med de samme menneskene. Vi er vår egen direktør for vårt nye liv. Gud gir oss mulighetene til å velge og vrake fra våre eksisterende 3 sjelsgrupper. Vi gjør stadig kombinasjoner mellom gruppene. Roller kan endres som at foreldre kan bli barn, søsken kan bli bestevenn, besteforeldre kan bli barnebarn, kusine kan bli venn, osv.

Den positive energiutvekslingen eller karmiske energibindingen mellom to sjeler, overskrider liv og død som fortsetter til gjenfødelse. Hvis vi avslutter livet på en positiv måte med noen, vil dette også fortsette til en gjenfødelse.
Senest rettet af lunasti 19 jul 2023 20:52, rettet i alt 2 gange. word count: 793

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Brugeravatar
Terra
Verified
Moderator
Moderator
Posts in topic: 2
Indlæg: 2730
Tilmeldt: 04 jan 2014 00:12
9
Has thanked: 1465 times
Been thanked: 1119 times
Kontakt:

#560539 Re: De 3 ulike sjelsgruppene (reinkarnasjon/gjenfødelse)

Indlæg af Terra »

Takk for fint innlegg! Her kjenner jeg meg igjen i mye! :loveglis

Og jeg må legge til at jeg drømmer mye. I drømmene er de som for lengst har gått over til den andre siden med, i aller høyeste grad ;-)
word count: 43
"Du må være forandringen du ønsker å se i verden."

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
lunasti
Nybegynner
Nybegynner
Posts in topic: 2
Indlæg: 13
Tilmeldt: 29 sep 2012 12:01
11
Kjønn (valgfri): Kvinne
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

#560541 Re: De 3 ulike sjelsgruppene (reinkarnasjon/gjenfødelse)

Indlæg af lunasti »

Ja jeg tror kanskje det å går an å få nye venner i astral verden eller sjeler man møter på bare i astralverden/den ikke fysiske verden/spirituelle, bestemmer seg der for å bli venner og ha et bånd når de gjenfødes på jorden igjen. :)
word count: 47

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Brugeravatar
Terra
Verified
Moderator
Moderator
Posts in topic: 2
Indlæg: 2730
Tilmeldt: 04 jan 2014 00:12
9
Has thanked: 1465 times
Been thanked: 1119 times
Kontakt:

#560542 Re: De 3 ulike sjelsgruppene (reinkarnasjon/gjenfødelse)

Indlæg af Terra »

lunasti skrev: 19 jul 2023 21:09 Ja jeg tror kanskje det å går an å få nye venner i astral verden eller sjeler man møter på bare i astralverden/den ikke fysiske verden/spirituelle, bestemmer seg der for å bli venner og ha et bånd når de gjenfødes på jorden igjen. :)
Ikke helt utenkelig det, nei ;-)
word count: 59
"Du må være forandringen du ønsker å se i verden."

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Besvar

Tilbage til "Fakta, teori & skepsis"