UFO, Kornsirkler & fenomenForsker hevder ildkule var interstellar og kan komme fra romvesener

Forumet handler om Uidentifiserte Flygende Objekter, steder det har blitt observert UFO i og utenfor Norge, samt det verdenskjente fenomenet Kornsirkler

Redaktører: Asbjørn, mod si hei, mod_spøkeguiden, mod ufo, mod univers, Mod Fakta og, mod engler

Besvar
Brugeravatar
Terra
Verified
Moderator
Moderator
Posts in topic: 1
Indlæg: 2724
Tilmeldt: 04 jan 2014 00:12
9
Has thanked: 1461 times
Been thanked: 1115 times
Kontakt:

#560599 Forsker hevder ildkule var interstellar og kan komme fra romvesener

Indlæg af Terra »

Billede

Dette er historien om en forsker som tror materialer hentet fra havets bunn kan stamme fra utenomjordisk liv.

I juni hevdet en astrofysiker at materiale hentet fra havbunnen kan bekrefte utenomjordisk liv . Mandag fortalte The New York Times historien om denne forskeren som «ingen» vil tro på. Mannen med de utenomjordiske forklaringene. Men så er det også nettopp det han forsker på:

Det utenomjordiske.

Han snakker om interstellare steiner og «teknologisk dings med kunstig intelligens».

Han får forskermiljøet i harnisk og tilhengerne entusiastiske.

Kan virkelig doktor Avi Loeb ha rett i det han sier?

Ildkule
Den ihuga astrofysikeren ved Harvard-universitetet har lenge vært ivrig innenfor kosmologi-feltet, og har ifølge NY Times skrevet hundrevis av artikler om alt fra svarte hull til de første stjernene.

Vendepunktet kom da et objekt fra verdensrommet streifet innom solsystemet vårt i 2017, og et håp ble tent om at den kunne fortelle noe om utenomjordisk liv.

Eller kanskje den til og med kunne stamme fra utenomjordisk liv.

Det var hvert fall den versjonen doktor Loeb gikk for mens hans kollegaer debatterte om fenomenet «bare» var en asteroide eller en komet. Doktor Loeb har valgt sin egen vei i den akademiske jungelen og for det har han møtt mye motbør.

Billede

Etter at objektet ved navn Oumuamua hadde antent en nysgjerrig gnist i ham begynte forskeren å gå gjennom historikken med ildkuler fra verdensrommet. Da kom han og studenten Amir Siraj, over én som skilte seg ut.

En ildkule som hadde skutt gjennom atmosfæren og krasjlandet i havet nord for øya Manus utenfor den nordlige kysten til Papua Ny-Guinea i 2014.

Det var noe med farten og retningen dens som pirret nysgjerrigheten deres. Kunne den være interstellar og si noe om utenomjordisk liv?


Billede

Like gamle som universet?
21. juni i år skjedde det et viktig gjennombrudd.

Etter en forskningsekspedisjon ut til havet der objektet skal ha krasjlandet, kunne doktor Loeb dele gladnyheten:

Forskeren og hans team – bestående av andre vitenskapsfolk, ingeniører, sjømenn, et filmteam og mannen som stod for finansieringen – hevdet å ha lykkes med å finne rester fra ildkulen.

ABC Nyheter meldte i etterkant at teamet hadde samlet inn 35 milligram med utenomjordisk materiale ved å dra en stor magnetisk slede over havbunnen i Stillehavet.

Bittesmå biter lignende glitrende perler. Ikke større enn en millimeter i diameter, og bestående av jern, som kan tyde på at de ikke naturlig hører hjemme på havbunnen i dette området, ifølge forskere NY Times har snakket med.

Og nå gjenstod det å analysere hva bitene kunne være.

Etter analyser har doktor Loeb nå konstatert at to av bitene de fant virket å være like gamle som universet selv – et klart tegn på at de er interstellare, og kan stamme fra utenomjordisk liv.

– Det er mest sannsynlig en teknologisk dings med kunstig intelligens, uttaler han ifølge NY Times.

Kilde: https://www.abcnyheter.no/nyheter/verde ... romvesener
word count: 494
"Du må være forandringen du ønsker å se i verden."

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Besvar

Tilbage til "UFO, Kornsirkler & fenomen"