Fakta, teori & skepsisMytisk sjøorm holdt seg i det skjulte til tross for storstilt leteaksjon

Det er generelt altfor lite fakta og skepsis blant mennesker som studerer det åndelige. Her herjer diskusjonene rundt den viktige vitenskapelige biten.

Redaktører: Asbjørn, mod_spøkeguiden, Mod Fakta og

Besvar
Brugeravatar
Terra
Verified
Moderator
Moderator
Posts in topic: 1
Indlæg: 2730
Tilmeldt: 04 jan 2014 00:12
9
Has thanked: 1465 times
Been thanked: 1119 times
Kontakt:

#560698 Mytisk sjøorm holdt seg i det skjulte til tross for storstilt leteaksjon

Indlæg af Terra »

I helgen har forskere og entusiaster fra hele verden vært samlet i det skotske høylandet for å forsøke å spore opp sjøormen, på folkemunne kjent som Nessie. Men til tross for mye entusiasme, ble det lite i form av bevis.

Prosjektleder Alan McKenna sier han har fått en rekke videoer og tips, men at det vil ta lang tid å sortere fakta fra ønsketenkning.

Droner med temperaturskannere, båter med infrarødt kamera og en hydrofon til å lytte under vann er noe av utstyret som har blitt brukt i helgen i håp om å nøste opp i myten som har fascinert folk i flere generasjoner.

Den to dager lange jakten på den beryktede sjøormen er den største, systematiske leteaksjonen i Loch Ness-innsjøen siden 1972.


Billede
Det mest berømte bildet som hevder å vise Loch Ness-monsteret, viste seg å være en del av en større bløff på 1930-tallet. Mangelen på bevis er likevel ikke nok til å stoppe dem som tror – eller ønsker å tro – på Nessie. Arkivfoto: AP / NTB

Kilde: https://www.msn.com/nb-no/nyheter/other ... 9c877&ei=7
word count: 189
"Du må være forandringen du ønsker å se i verden."

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Besvar

Tilbage til "Fakta, teori & skepsis"