Fakta, teori & skepsisMytisk sjøorm holdt seg i det skjulte til tross for storstilt leteaksjon

Det er generelt altfor lite fakta og skepsis blant mennesker som studerer det åndelige. Her herjer diskusjonene rundt den viktige vitenskapelige biten.

Moderatorer: Asbjørn, Mod Fakta og, mod_spøkeguiden

Send svar
Bruker avatar
Terra
Verifisert
Moderator
Moderator
Innlegg i tema: 1
Innlegg: 2840
Startet: 04 Jan 2014 00:12
10
Har takket: 1546 ganger
Blitt takket: 1171 ganger
Kjønn:
Kontakt:

#560698 Mytisk sjøorm holdt seg i det skjulte til tross for storstilt leteaksjon

Innlegg av Terra »

I helgen har forskere og entusiaster fra hele verden vært samlet i det skotske høylandet for å forsøke å spore opp sjøormen, på folkemunne kjent som Nessie. Men til tross for mye entusiasme, ble det lite i form av bevis.

Prosjektleder Alan McKenna sier han har fått en rekke videoer og tips, men at det vil ta lang tid å sortere fakta fra ønsketenkning.

Droner med temperaturskannere, båter med infrarødt kamera og en hydrofon til å lytte under vann er noe av utstyret som har blitt brukt i helgen i håp om å nøste opp i myten som har fascinert folk i flere generasjoner.

Den to dager lange jakten på den beryktede sjøormen er den største, systematiske leteaksjonen i Loch Ness-innsjøen siden 1972.


Bilde
Det mest berømte bildet som hevder å vise Loch Ness-monsteret, viste seg å være en del av en større bløff på 1930-tallet. Mangelen på bevis er likevel ikke nok til å stoppe dem som tror – eller ønsker å tro – på Nessie. Arkivfoto: AP / NTB

Kilde: https://www.msn.com/nb-no/nyheter/other ... 9c877&ei=7
Antall ord: 189
Vær den forandringen du ønsker å se i verden.
- Mahatma Gandhi

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Send svar

Returner til “Fakta, teori & skepsis”