Vil du ha en plass å diskutere uten at spøkelser, ufo og slikt flagrer rundt øra ?

Asbjørn har opprettet et nytt forum, som ikke har slike tema.
Også dette nye forumet er gratis å bruke.

Se:
https://www.paran.no/discuss

Oppe i høyre hjørnet i denne meldingen er et kryss som blir synlig når du flytter musepekeren nær det.
Der kan du lukke denne meldingen.

Universet & dets hemmeligheterGalactic Federation

Jordkloden er et ubetydelig fnugg i et gigantisk og ufattelig stort univers.
Tør du diskutere hva som ligger bak?

Moderatorer: Asbjørn, mod univers

Bruker avatar
Deep Space
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 505
Startet: 03 Jan 2007 22:56
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Oslo
Har takket: 1 gang
Blitt takket: 5 ganger

Galactic Federation

Innlegg av Deep Space »

Jaja.. jeg har lyst til å tro på disse ordene og det gjør meg glad i disse dager hvor ting er tungt for meg iallefall...


"Where is Nibiru now and when will it return?

Nibiru is in our solar system and headed towards earth on its routine run through our galaxy. That is why we are feeling its effects. NASA and other governmental groups know this very well. Nibiru was first spotted by our scientists back in 1987. We have been feeling its effects since 1996.

As for when it will return, I will state again that it is up to us. Nibiru is waiting on us to get our heads out of the sand, so to speak, and accept that we are not alone in the universe. When enough people have reached this level of understanding, Nibiru will uncloak and reveal itself. This could be next year, or in 2003, 2005, 2010, or 2012. We hope at the very latest that it will be by 2012. So, once again, we are in charge of when it will occur. Nibiru is there to serve us and assist in our ascension. That is why the GF is sending it to this remote little corner of the galaxy. It is time for us to move up to galactic citizenship. Nibiru is here to help us like it helps all other planets going through the same process, and will continue to do so for many millions of years to come. And who knows, perhaps one day you will be on that ship en route to the next planet ready to ascend."

Enn dere da? Klarere dere å si "I Believe!!!" :D

Hentet fra : http://www.nibiruancouncil.com/html/flagshipnibiru.html
Antall ord: 285
There will never be world peace as long as religion exists.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Ønsker du din egen nettside ?
skeptikeren
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 829
Startet: 17 Jul 2006 10:30
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Vestfold
Blitt takket: 1 gang

Innlegg av skeptikeren »

Svada
Antall ord: 1
"For those who don't believe, no amount of evidence is enough. And for those who do believe, no evidence is necessary."

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

NYTT Diskusjons forum for andre tema enn det paranormale.


Her kan du få være med å bygge opp det nye forumet,
du kan være med å velge hvilke tema grupper (mat, klær, hus, bil, osv).
Send PM til Master på https://www.paran.no/discuss/index.php !
Bruker avatar
Svartepus
Verifisert
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 5155
Startet: 17 Sep 2006 01:35
17
Kjønn (valgfri): hokatt
Lokalisering: Et steinkast unna glasshuset
Har takket: 668 ganger
Blitt takket: 1057 ganger

Innlegg av Svartepus »

skeptikeren skrev:Svada
Det er vel strengt tatt alle eventyr også, men de har likevel en god moral i seg og er finfin trøst i en hard hverdag. Dette blir på samme måten.
Antall ord: 35
When life knocks me down, instead of getting back up I usually just lay there and take a nap

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

NYTT Diskusjons forum for andre tema enn det paranormale.


Her kan du få være med å bygge opp det nye forumet,
du kan være med å velge hvilke tema grupper (mat, klær, hus, bil, osv).
Send PM til Master på https://www.paran.no/discuss/index.php !
Bruker avatar
keke
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 733
Startet: 06 Sep 2006 01:12
17
Kjønn (valgfri): vedirtikalandar
Har takket: 113 ganger
Blitt takket: 130 ganger

Innlegg av keke »

Det er fint for deg å tro på dette, at det er en trøst.
Når alt kommer til alt "sliter" "alle" med samme greia, man vet ikke hva man skal tro.

Man blir fortalt det ene og det andre, du hører litt hær og litt dær. Masse grubbling.
Så kommer tankene dine inn, følelsene. man slår seg til ro, så er det på'an igjen.

Dit jeg er kommet hen, kan jeg ikke si "svada"- Uten å måtte si svada til alt annet.

Jeg skjønner nå at vi er en liten-Stor fragment av et kosmisk etellerannet slags hologram, dær det er om å gjøre å skape og erindre. Dær vi kommer ifra finnes ikke tid og vi kan ikke gå gjennom denne prosessen av å oppservere Alt som er i et øyeblikk av her og nå.

Jeg setter ikke i bås, har ikke fordommer- kan plages av fordomsfulle mennesker til tider, men det varer bare pittelitt før jeg kommer på at de også er en del av alt.
Det er like mye sannhet i slike ting som alt annet. Og det finnes ingen grenser, bare de vi skaper, for så krysse de, eller fjærne de. Kanskje lage noen nye- slik er utvikkling.

I uendeligheten finnes alt! hvordan vet jeg det? Fordi jeg vet hva kjærlighet er. Og kjærlighet kjenner Ingen grenser overhode. Kjærlighet har det ikke bra når det blir begrensa.

Slik er det med personer som skjønner livets-samfunnets- indoktrineringer- Den store illusjonen som er. Vi følger reglene til redde mennesker.

Så tilbake til deg deep-space, Ja det er virkelig på høy tid at ett Inergalaktisk Super skip kommer for å si hei, det ville fått ting i litt andre perskektiv hos fastlåste mennesker.
Antall ord: 305
“If the problem has a solution, worrying is pointless, in the end the problem will be solved. If the problem has no solution, there is no reason to worry, because it can’t be solved.” – Zen saying

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

NYTT Diskusjons forum for andre tema enn det paranormale.


Her kan du få være med å bygge opp det nye forumet,
du kan være med å velge hvilke tema grupper (mat, klær, hus, bil, osv).
Send PM til Master på https://www.paran.no/discuss/index.php !
David Skywalker
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 713
Startet: 22 Des 2006 22:35
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Oslo
Blitt takket: 3 ganger

Innlegg av David Skywalker »

Et interessant spørsmål er hvorfor kan ikke utenomjordiske besøke oss fysisk i vår verden her og nå? Det jeg har fått vite i min bevissthet er flere ting. Andre har vært inne på det før - jeg skal prøve å forklare det utifra hvordan vår bevissthet - hjerne fungerer sånn generelt sett. Jeg skal prøve å forklare enkelt.

Utenomjordiske må ta hensyn til flere ting. Den ene er den kollektive bevisstheten til vår planet. De fleste på vår planet ønsker ikke utenomjordiske velkommen pga de har trossystemer i sin bevissthet som ikke inkluderer utenomjordiske. Det er endel mennesker som ikke jobber med seg selv og renser endel ting i sine energisystemer som f.eks indre barn-forbindelser og foreldre-arketyper fra barndommen. Og det er få i dag som har fått erfare FYSISK kontakt med utenomjordiske - at de lander og kommer ut av romskip. Billy Meier har erfart det og er utifra mine kanaler en EKTE kanal. Det han sier er sant.

Billy Meier - http://galactic.to/rune/Stewens.html
har en veldig unik bevissthet. I vår vanlige våkne bevissthet så er BETA-bølgene(hjernebølger) i sving. Han har så sterke forbindelser mellom Alpha(lett meditasjon,dagdrømming o.l tilstand) og Theta(dyp meditativ - transcenderende tilstand) som gjør han unik for kontakt med utenomjordiske. Utenomjordiske kommuniserer lettest med oss via frekvensene THETA-bølgene er i aktivitet. Mens vi er i dyp meditasjon eller sover (Delta-bølger)f.eks.

Vår hjerne er oppdelt i forskjellige frekvenser som disse hjernebølgene - som på en måte gjør det vanskelig for utenomjordiske å ha kontakt med vår vanlige hverdagsbevissthet. Kontaktpersoner må aktivere THETA-bølgene for å få kontakt med dem. Vi lever i en verden hvor vi bombarderes med informasjon og energier som holder oss nede i BETA-nivå, som er EGO-bevissthet. Ego-bevisstheten er viktig til en viss grad at vi er her og nå på Jorden, men om vi ikke stimulerer og inspirer theta og alpha-bølgene så vil ikke utenomjordiske ha kontakt. Og speilbilde av kollektive bevisstheten er med og bestemmer om vi kan ha offentlig og fysisk kontakt. Det er mye hemmeligheter ute og går og har eksistert i de siste tiårene. Det skyldes hovedsaklig summen av alle mennesker på Jorden= Kollektive bevisstheten.

Det er flere pionerer i vestlige verden som prøver å skape mindre slør mellom oss og utenomjordiske. Disse pionerene har Maya-kalenderen på sin side - ang akselerasjon av å bli mer bevisst og åpen for å være en kontaktperson - eller kanal. Det krever som sagt endel ting av oss - at vi jobber kontinuerlig med oss selv - vårt indre barn - arketyper av våre foreldre - som er skapt i våre sinn og andre karmiske elementer som må renses og heales for å skape en dialog om man ønsker kontakt med utenomjordiske.

Urfolk som har fulgt spirituelle tradisjoner har alltid hatt kontakt med utenomjordiske,fordi de er vant med å stimulere og aktivere THETABØLGENE i hjernen....En må ikke drive med THETA-healing f.eks for å stimulereog aktivere thetabølgene i hjernen. Det er mange metoder og verktøy som gjør at en kan aktivere theta-frekvensen/hjernebølgen i vår hjerne. En av de mest undervurderte er kraftplanter/enteogener, som gjør at hjernens thetabølger blir aktivert og disse verktøyene gjør at en ofte kommer i dyp meditativ - trancetilstand og er dermed også mer mottakelig for kanalisering - kontakt med utenomjordiske o.l. Og de jobber også med vår fortid,nåtid og fremtid(noen kontaktpersoner har møtt utenomjordiske som er deres FUTURE SELF for å si det rett ut).

Man får gjøre det man er tiltrukket til av hele sin sjelsbevissthet. For å forstå sjelens utvikling og at vi er endel av et større nettverk i Universet som binder oss sammen med andre dimensjoner og solsystemer - galakser o.l. så må en jobbe med seg selv - aktivere thetabølgene på en eller annen måte jevnlig i livet sitt og det er også andre faktorer som spiller inn.

Vi kan også se på vår bevissthet som en cd-plate med endel informasjon lagret. Vi har blitt programmert endel til å bare stimulere og aktivere BETA-bølgene...Ego-bevisstheten. Og når en jobber med dype meditative tilstander - hvor både alpha og Theta-bølgene er i sving så vil man også aktivere sjelsbevisstheten mer og mer. Da vil en programmeres til å ikke sitte fast i ego-bevisstheten som er lett å gjøre.
Antall ord: 770
Jorden er en del av Melchizedek-Universet
http://melchizedek73.angelfire.com/

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

NYTT Diskusjons forum for andre tema enn det paranormale.


Her kan du få være med å bygge opp det nye forumet,
du kan være med å velge hvilke tema grupper (mat, klær, hus, bil, osv).
Send PM til Master på https://www.paran.no/discuss/index.php !
David Skywalker
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 713
Startet: 22 Des 2006 22:35
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Oslo
Blitt takket: 3 ganger

Innlegg av David Skywalker »

Da vil flere blokkeringer bli løst opp i cd-platen....linjene mellom vår bevissthet og utenomjordiske blant annet vil bli mer klarere og direkte. Da kan en bli kontaktperson - kanal om man vil det av hele sitt hjerte og sjel.

Diverse kraftsteder som jeg har nevnt litt i en annen tråd er også med å påvirker thetabølgene i vår hjerne. Disse stedene har forbindelser til andre dimensjoner i vår galakse og en kan føle og erfare frekvensene i områdene. Og det påvirker som sagt theta-frekvensen, som gjør at en lettere går i dyp meditativ tilstand.
Antall ord: 107
Jorden er en del av Melchizedek-Universet
http://melchizedek73.angelfire.com/

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

NYTT Diskusjons forum for andre tema enn det paranormale.


Her kan du få være med å bygge opp det nye forumet,
du kan være med å velge hvilke tema grupper (mat, klær, hus, bil, osv).
Send PM til Master på https://www.paran.no/discuss/index.php !
skeptikeren
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 829
Startet: 17 Jul 2006 10:30
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Vestfold
Blitt takket: 1 gang

Innlegg av skeptikeren »

Billy Meier ja, han som lagde flyvende tallerkner og tok bilde av de.
Merkelig at han aldri fikk tatt bilder av Semjase og innvendig i disse farkostene.

Vel, han er nok den største bløffmakeren hittil i ufo sjangeren :D
Antall ord: 40
"For those who don't believe, no amount of evidence is enough. And for those who do believe, no evidence is necessary."

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

NYTT Diskusjons forum for andre tema enn det paranormale.


Her kan du få være med å bygge opp det nye forumet,
du kan være med å velge hvilke tema grupper (mat, klær, hus, bil, osv).
Send PM til Master på https://www.paran.no/discuss/index.php !