Vil du ha en plass å diskutere uten at spøkelser, ufo og slikt flagrer rundt øra ?

Asbjørn har opprettet et nytt forum, som ikke har slike tema.
Også dette nye forumet er gratis å bruke.

Se:
https://www.paran.no/discuss

Oppe i høyre hjørnet i denne meldingen er et kryss som blir synlig når du flytter musepekeren nær det.
Der kan du lukke denne meldingen.

Healing og annen alternativ medisinAlkoholisme

Healing, og annen alternativ medisin. Stedet for å diskutere hvordan man kan få hjelp med kjente teknikker.

Moderatorer: Asbjørn, mod healing

Bruker avatar
livingdeaddoll
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 1468
Startet: 29 Sep 2006 00:01
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Tranby
Har takket: 8 ganger
Blitt takket: 38 ganger

Innlegg av livingdeaddoll »

jupp..
Antall ord: 1

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
livingdeaddoll
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 1468
Startet: 29 Sep 2006 00:01
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Tranby
Har takket: 8 ganger
Blitt takket: 38 ganger

Innlegg av livingdeaddoll »

hm.. kommer ikke på en bestemt historie akkurat nå, men mener å ha lest om det. kan se om jeg finenr ut hvem/hva det gjalt senere. men tror selvhealing kan hjelpe mot en slik lidelse.
Antall ord: 35

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
kaja43
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 947
Startet: 27 Mai 2005 19:16
18
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Ski
Blitt takket: 4 ganger

Innlegg av kaja43 »

Har ikke erfaring fra spesifikt alkoholisme.
Men langvarig dopmisbruk. Mekanismene er
omtrent de samme.

Men ingen kan helbredes fra noe om de ikke selv vil.
Intenting er hokus pokus. En må uansett gjøre den
største jobben selv. Behandling er kun ett bidrag
til å holde motivasjonen oppe og få verktøy til å
takle nedturene og styrke til å tørre gå inn i prosessene.
Antall ord: 64
Vær god mot deg selv og du vil skinne for andre

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Inkasjaman
Nybegynner
Nybegynner
Innlegg: 1
Startet: 04 Okt 2006 10:53
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Bjerka

Innlegg av Inkasjaman »

Alkoholisme eller annen form for avhengighet, har veldig ofte en sammenheng med opplevelser i tidligere inkanasjoner. Disse kan ha skjedd via sorg eller spesifikke hendelser som gjør at personen har dratt med seg noe vi ikke forstår. Min lærer innen Inka Energimedisin, Alberto Villoldo, (forfatter av boken sjaman, healer, vismann og Sjelehenting) ble berømt over natten da han skulle fortelle om boken sjaman , healer, vismann på en forlagsmesse (jeg tror det var i New York) Det var rett etter lunsj, og interessen var lunken. Så kom en mann fram og fortalte om sine sterke alkoholproblemer. Han hadde vært hos Alberto Villoldo, og ble helt frisk av alkoholismen. Han sluttet å drikke, ikke som alkoholiker, men trangen var borte. Boken ble månedens bok i USA.

Det handler ikke om å kurere, men å heale på et meget høyt nivå. Å finne tråder til hendelser vi har opplevd en eller annen gang, kanskje flere 100 år siden. Dette har jeg mange opplevelser på. Om det handler om alkoholisme eller store psykiske lidelser i forskjellige former. Jeg kaller det for å finne tråder, å samle flere tråder for å gjøre et menneske til et helt menneske. Det kan virke komplisert, men for meg er det ikke det.

På min hjemmeside (reikinordland.no) står det nøye forklart. Alle hendelser fra tidenes morgen setter seg som et blåkopi i energibaner som vi har rundt lyskroppen (auraen) vår, og har direkte påvirkning på oss via våre chakra. Disse har direkte kontakt med blåkopiene. Ved å ta bort blåkopien forsvinner årsaken til det eventuelle problemet. Vær gang en person skifter celle i kroppen, så forsvinner også energien fra disse blåkopiene.

Alt dette er ikke komplisert å finne ut, men det kan være smertefullt på mange måter. Det ene er å ha mot, eller kraft nok til å gjennomføre en prosess. For noen kan det gå raskt, for andre lengre tid. Det er veldig individuelt, men felles for alle er at hovedjobben må de gjøre selv. Hvis der er ting i livet som må forandres, nytter det ikke å hoppe over det. Det er nettopp dette som kan være den største bøygen for de fleste. Å hoppe av halvveis er å lure seg selv. Det blir som å ta halve penicillin kuren under en betennelse eller lungebetennelse, en kan være sikker på at problemene kommer tilbake.
Antall ord: 402
jej

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
problem
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 470
Startet: 22 Aug 2007 23:15
16
Blitt takket: 2 ganger

Innlegg av problem »

Det finnes sikkert masse healere som kan kurrere alkoholisme. Healing er jo faktisk en konstruktiv paranormalitet, til forskjell fra spøkelser og sånt. Spiller ingen rolle om det faktisk fungerer eller ikke, så lenge folk tror at fungerer. Placebo er fantastisk.

Inkarnasjon, du liksom. Dårlige gener eller kjipt liv, kalles det.
Antall ord: 53

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Aron

Re: Alkoholisme

Innlegg av Aron »

twiggy skrev:Finnes det healere som kan kurere alkoholisme?
Før man går inn på dette må man ha klart for seg hva alkoholisme er. Alkoholisme er ikke en uhelbredelig avhengighet man må ha hjelp til å komme seg ut av. Man kan godt leve et fullverdig liv som alkoholiker. Men suget etter alkohol er jo sterkt.

Å være alkoholiker innebærer at man ikke lengre tåler å innta alkohol. Det skal lite til før alkoholikeren blir pære full, og da kommer jo resten av seg sjøl. Det er ikke snakk om at alkoholikeren tåler mye alkohol. Det er en vanlig misforståelse. Men alkoholikeren har opparbeidet et sug etter alkohol, og i prosessen så vil en alkoholiker ikke vedgå at drikking er en dårlig ide.

Men så kan man diskutere om avhengigheten er styrt av alkoholen, eller om man rett og slett er for mentalt svak til å tak i problemet. Diskuter med en alkoholiker så vil du få alle slags kreative svar på om han/hun har et alkoholproblem. Den diskusjon vil du tape.

Healing gir ikke sterkere resistens mot giften alkohol,.... men den kan påvirke ens mentale motstand mot å innta stoffet alkohol. Alkoholisme er selvforskyldt, og derfor skal det mye til før en alkoholiker vil innrømme at han har et problem. Det skjer ofte ikke før han/hun går skikkelig på trynet. Dessverre kan det i mellomtiden ha gått utover jobb, familie og venner.

Men healing kan nok etter min oppfatning ha en effekt, hvis man er åpen for en slik terapi.
Antall ord: 265

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links