Vil du ha en plass å diskutere uten at spøkelser, ufo og slikt flagrer rundt øra ?

Asbjørn har opprettet et nytt forum, som ikke har slike tema.
Også dette nye forumet er gratis å bruke.

Se:
https://www.paran.no/discuss

Oppe i høyre hjørnet i denne meldingen er et kryss som blir synlig når du flytter musepekeren nær det.
Der kan du lukke denne meldingen.

Universet & dets hemmeligheterVi er FREKVENSER

Jordkloden er et ubetydelig fnugg i et gigantisk og ufattelig stort univers.
Tør du diskutere hva som ligger bak?

Moderatorer: Asbjørn, mod univers

David Skywalker
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 713
Startet: 22 Des 2006 22:35
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Oslo
Blitt takket: 3 ganger

Vi er FREKVENSER

Innlegg av David Skywalker »

Sedona i Arizona er et sted på Jorden som innehar endel energiporter,spiraler - det ene og det andre man kan tenke seg andre forbindelser til andre steder på Jorden energimessig - fysisk - så vel som multidimensjonelt. Bell Rock er blant annet et sted i Sedona som har forbindelser til pyramidene i Egypt og Mt Shasta, som også har endel energiporter og det ene og det andre.

Vi er frekvenser. Alt vi spiser har en viss frekvens. Alle elementer her på Jorden har frekvens i seg: Luft,ild,jord og vann.
Luften rommer det mentale. Det er endel frekvenser her. Vår indre kriger er også innom Luften. Ild har med ånden å gjøre. Inner Spirit. You know. Har egne frekvenser. Jorden har med å gi næring til jordingen vår - våre røtter. Har egne frekvenser. Det samme med vannelementet - våre følelser og forbindelser til indre barn. Det er selvfølgelig egne frekvenser. TV,Internett,mobil,tlf osv osv...operer i frekvenser. Det samme gjør vår hjerne - bevissthet. Når vi endrer bevisstheten - så endrer vi også frekvenser i oss.
Å gi næring til alle disse sidene og elementene i oss - vil gi næring til vårt multidimensjonale selv etterhvert. Og vi finner ut hvor vi egentlig kommer fra i vår galakse. Jeg har funnet mitt opphav - har du? Hvis ikke - så er frekvensen der tilgjengelig for deg - det handler om å vite å trykke på de rette knappene i din bevissthet. Men det skal komme av seg selv når tiden er moden for det. Om du tillater det.

Når vi besøker kraftsteder som Macchu Picchu i Andes,Sedona i Arizona,Glastonbury,Maya-riket i Mexico og Guatemala,Amazonas i forskjellige land,pyramidene i Egypt osv osv...så er det steder med mye fortids-frekvenser. Minner vil dukke opp fra tidligere liv. Frekvenser vi har vært vant med før vil dukke opp. Følelser dukker opp. Bilder dukker opp. Deja vu er tilstede. Alt har forskjellige frekvenser. Synkronisert med helheten - alt som er i Universet - i vår galakse.

Vi er frekvenser. Høres det naturlig ut? Det er det for meg. En vil lettere forstå at vi mottar endel informasjon i vår bevissthet - på forskjellige frekvenser. Jeg har våknet opp min multidimensjonale selv. Det er minner fra tidligere inkarnasjoner her på Jorden og andre steder i vår galakse. Om man nøster opp og finner tilbake til sitt opphav så vil man lettere bli guidet på den multidimensjonale veien. Frekvensene er der - men det handler om å ta imot. Og det er en når man er moden for det. Du skaper det selv. Om du er bevisst på det. Stjernene roper på deg der ute. Hva sier det deg om dem`? De vil gjerne hjelpe å finne tilbake til ditt opphav - ditt egentlige frekvens. Synkronisert med en gudommelig plan for hele Universet - vår galakse - Moder Jord er også med. Vil du leke med?Det er i din bevissthet om du er tunet inn - frekvensen er der - når du er klar. Så er det å leke som en delfin gjør det med universelle koder og lyder i sin bevissthet. Deres hjerne er mottakelig for det multidimensjonale selv. Det er vi også. Om vi vet hvordan vi skal tune oss inn på den frekvensen.

Vi er frekvenser. Alt som eksisterer har frekvenser i seg. Alle chakraer. Alt som eksisterer her på Jorden.
Antall ord: 574
Jorden er en del av Melchizedek-Universet
http://melchizedek73.angelfire.com/

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
David Skywalker
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 713
Startet: 22 Des 2006 22:35
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Oslo
Blitt takket: 3 ganger

Innlegg av David Skywalker »

Problemet for utenomjordisk kontakt er at vi ikke har hatt mottakeligheten for deres frekvenser - det som kreves for å få inn deres frekvenser. Men det vil endre seg radikalt fra 2011/2012. Men noen mennesker har disse frekvensen inntakt - de vet det bevisst. De erfarer det og kjenner det i hele kroppen. Og er vant med å endre bevisstheten. Det er frekvenser i alt man gjør. Tør man endre frekvenser? For noen er det ganske tøft å endre litt...følelsesmessige sår dukker opp som en ikke liker å jobbe med.
Antall ord: 91
Jorden er en del av Melchizedek-Universet
http://melchizedek73.angelfire.com/

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
David Skywalker
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 713
Startet: 22 Des 2006 22:35
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Oslo
Blitt takket: 3 ganger

Innlegg av David Skywalker »

Kraftplanter/Enteogener har frekvenser i seg som ikke bare er blåkopi av at vi skal ha en så mest mulig ren og dyp relasjoner til Moder Jord - som vi kan kalle for Jordiske selv. Men også til våre sterke forbindelser til andre steder i Universet - vårt opphav, som vi kan kalle for vår Galaktiske selv. Jordiske selv+Galaktiske selv= vårt Multidimensjonale selv.
Kraftplanter har blitt designet av intelligenser som ikke er fra Jorden. Men andre steder i Universet. Sporene av disse plantene ble spredd på forskjellige steder i verden slik at de kunne være "lærere" for sjamaner og andre til å åpne opp dypere relasjoner til Moder Jord - og til andre steder i vår galakse - vår forbindelser der sånn. Vår multidimensjonale selv.

Kraftplanter tuner oss inn på frekvenser som forener vår jordiske og galaktiske selv. Vi henter minner fra vår multdimensjonale selv. Det fører til at vi blir programmert til å følge en naturlig bevissthetsevolusjon, som blant annet Maya-kalenderen,Vedisk kalender,Egyptisk kalender som kalles for Thoth blant annet er bærere av. Programmere oss til å følge sjelsbevissthetens vei. Ifølge Pleiade-kanaler så blir disse veiviserene kalt for KEEPER OF TIME and FREQUENCY. Det er flere og flere verden over som våkner opp og erkjenner denne type rolle. De er mottakssentral for endel energier som Jorda er i kontakt med og tilhører. Og det har ikke bare med Moder Jord - men også andre steder i vår galakse. Og Universet.

Det vi skaper påvirker ikke bare Moder Jords kollektive bevissthet,men også hele vår galakse og Universet. Keeper of Time and Frequency innebærer at vi blir bærere av informasjon i vår bevissthet som er med på å balansere vår planet. Vi blir kanaler for denne kosmiske dansen. Og blir også veivisere for andre,som føler seg tiltrukket på denne veien. Disse menneskene blir tiltrukket til å dra til visse steder i verden for å oppgradere sin bevissthet - hente/laste ned minner fra alle ens inkarnasjoner her på denne planeten og i andre dimensjoner. Og mye annen energier som de skal jobbe med videre.

Det var mange slike veivisere under Atlantis-tiden,Lemuria-tiden, i det gamle Egypt,blant inkaene,Mayaene,druidene i England,indianere på det Amerikanske kontinentet osv osv...og i dag våkner stadig flere opp til å følge denne Keeper of Time and Frequency-bevisstheten om å hente tilbake det de har i sin sjelsbevissthet - det de har samlet opp av alle inkarnasjoner her på Jorden og fra sine forbindelser andre steder i vår galakse. De finner tilbake til sitt opphav og sine sterke forbindelser andre steder i vår galakse. Og skal forene dette her på Jorden.

Det har vært en voldsom frekvenskontroll her på Jorden i årtusener. Nå lever vi i en tid der vi kan gi slipp på denne type frekvenskontroll. Gi slipp på diverse blokkeringer som er minner fra tidligere inkarnasjoner her på Jorden - som ligger i følelseskroppen spesielt. Den er mer kraftfull enn vår mentalkropp. Det er på tide å løse opp floker og tunge ting fra tidligere inkarnasjoner for å bli vår sanne identitet. Hvem vi egentlig er. Det er opp til oss selv å hente tilbake frekvenser av minner og integrere det i forskjellige deler av vår kropp inkl følelseskroppen,mentalkroppen og fysiske kroppen.

Når en erkjenner at en er på en slik Keeper of Time and Frequency-vei så vil man ikke bli kontrollert av andre. Man har en slags beskyttelse fra frekvenskontroll som eksisterer på denne planeten, som blir bombardert via tv,internett,aviser og over alt. Man får veiledning hele veien ang hvilke bøker man kan lese,hvor man skal reise for å laste ned noe frekvens-minner,hvilke mennesker man føler seg tiltrukket mot ang samarbeid og mye andre ting. Når man er inne i en slik spiral så er det bare å flyte med å være i nuet. Så vil man få den læringen man trenger der og da. Da forstår man hvordan delfiner har det når de leker seg i vannet og har tilgang til sitt multidimensjonale selv. Man danser på lag med lyden av den kosmiske dansen.

Fra 2012 av så vil jordas kollektive bevissthet bli kraftig oppgradert. Og disse Keeper of Time and Frequency bevisste sjeler vil merke at dørene til andre dimensjoner vil bli lettere å trenge igjennom. Det blir mer tilgang til informasjon ang vår multidimensjonale selv på alle plan. Man kan skape det man vil i livet om hele hjertet og sinn er med i bevisstheten. Loven om tiltrekningskraft eksisterer og flere er mer bevisst på dette og merker at frekvenskontrollen som har eksistert - som de har vært med å skape - er bare illusjoner på hvem vi egentlig er. Det er på tide å vise hvem vi egentlig er. Å vekke tidskoder i seg selv - som er på forskjellige frekvenser. Det er det livet blant annet handler om å vekke tilbake minner. En vet alt fra før av - det er bare å vekke tilbake minner. Her og litt der. En vil også erkjenne at linær tid er også illusjoner. Tiden er uendelig mye mer enn bare rett fram. Tiden innehar fortid,nåtid og fremtid i ett.

Keeper of Time and Frequency-bærer av informasjon av levende organisk jordisk bibliotek. Kanalisering av diverse former for frekvenser og energier. Av informasjon og healing. En vil også merke at mye av det som er i New Age er Old Age. Forene fortidens krefter med nuets og fremtidens krefter. De fremtidige selv kan nå oss via kanaliseringer. Det har alltid blitt gjort siden tidenes morgen. Livet har uendelig mye mer å by på hva de kontrollerte frekvensene vi har stagnert i for lenge her på Jorden - sånn generelt sett. Det er på tid å våkne opp og erkjenne hvem vi egentlig er. Og tiden er inne nå. Vi lever i en unik tid med tanke på å gi slipp på endel illusjoner og frekvenskontroll i våre bevissthet. Know your consciousness fullt ut så vil en erkjenne og forstå. Å gjøre det man følelsesmessig er tiltrukket til er viktig. Det man drømmer om av hele sitt hjerte og sinn. Å følge det uten å ha forventninger. Men bare være mottakelig - som et lite barn som er nysgjerrig,åpen for ny læring og informasjon,leken og levende,skapende mm.
Det var et gang et menneske. Jeg er et menneske. Vi er frekvenser. Fremtiden vil vise oss det gang på gang. Vår kosmiske familie - FAMILY OF LIGHT - venter at vi skal være med å danse på deres frekvenser. Det er ikke lenge til for de som våger og tør å være Keeper of Time and Frequency. De vil erfare dette. Og alle kan det om de er bevisst på alt det jeg kanaliserer av informasjon fra min fremtidige selv.

Mitt fremtidige selv har fått meg til å erkjenne at jeg er en Keeper of Time and Frequency. Vil du være med å leke?Vi har mange spennende leker i vente iform av lyder,dans,chanting,seremonier mm....balsam for sjelen. :)
Antall ord: 1203
Jorden er en del av Melchizedek-Universet
http://melchizedek73.angelfire.com/

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
RA
Nybegynner
Nybegynner
Innlegg: 8
Startet: 01 Des 2007 12:31
16
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Bergen

Innlegg av RA »

Kan du definere "frekvenser" som du bruker det?
Hvilket ord ville du brukt om du skulle skrevet det på engelsk? Vibrations?

Føler som jeg har lest noe om dette før, men klarer ikke helt å koble det siden dette er på norsk.

May the FREKVENS be with you! :mozilla_cool:
Antall ord: 51

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
David Skywalker
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 713
Startet: 22 Des 2006 22:35
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Oslo
Blitt takket: 3 ganger

Innlegg av David Skywalker »

Er det Erkeengel RA fra Pleiadene som er her nå? :D
Flott nicknavn!
Frekvens er jo Frequency. Det er mulig at en kan bruke andre engelske ord også. Frekvenser er i alt. I vibrasjonsenergier,lyder,energihjul,aura,planeten vår,i Naturen,i steiner,jord,måne,vårt solsystem,Melkeveien osv osv...
Antall ord: 52
Jorden er en del av Melchizedek-Universet
http://melchizedek73.angelfire.com/

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
David Skywalker
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 713
Startet: 22 Des 2006 22:35
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Oslo
Blitt takket: 3 ganger

Innlegg av David Skywalker »

Det finnes som sagt steder på Jorden, som jeg har nevnt noen som f.eks Sedona som innehar så mye forskjellige frekvenser - derfor de blir kalt for kraftsteder blant annet - som ikke bare handler om vår planet - men også vår galakse - hele Universet. Det er så mye forskjellige typer portalenergier,spiralenergier og det ene og det andre ang frekvenser i Sedona-området. Følelseskroppen kan gå litt bananas fordi det har vært underjordiske byer i områdene i fortiden fra Atlantis blant annet. Og det er så mye frekvenser av historie der sånn. Og det er ikke rart at utenomjordiske grupper fra Pleiadene,Arcturus,Orion,Sirius,Zeta R.,Andromeda-galaksen mm ofte er innom. Og de som er mottakelig for deres frekvenser vil jo erfare dette og det er det mange av som har gjort når de har vært innom. Det er også flere solide nord-amerikanske indianerguider som våker over Sedona-området som har rundt 7 spesielle spiral(vortex)-steder. Jeg skal besøke et par av dem i Mars 2008.

Å visualisere og huske tidligere liv fra diverse plasser er en type frekvens. Men å være på et sted FYSISK så vil en kjenne det mer intenst i kroppen. Vi er fysiske(viktig å ta kroppen på alvor) vesener og det er mer kraftfullt(for vår kropp og bevissthet) å dra til slike steder enn å lese og se bilder av det etter min mening. Fordi når man er der - der og da - så vil man lettere laste ned informasjon og minner i ens bevissthetsfrekvenser for å si det på den måten til de steder man føler seg veldig tiltrukket til. Og det er jo mange kraftsteder her på Jorden, som man kan føle seg tiltrukket til. Og jeg har tenkt å reise til mange steder. Jeg har vært i Andesfjellene i Peru,Amazonas i Peru og skal dra til Sedona USA neste år - og det gamle Hellas - Orakelet i Delfi bl. annet - og har i bakhodet fremtidige turer til Egypt,Mexico,Gabon,Glastonbury/Avebury i England mm......også kraftsteder i Finnmark ønsker jeg å besøke. Vi har kraftsteder også her i Norge med ekstra mye frekvenser - energier.

Og flere kraftsteder verden over har også forbindelser til andre kraftsteder verden over. Det er også spesielle ting å tenke på. F.eks Sedona har forbindelser til flere andre kraftsteder i USA,Egypt(pyramidene) og andre steder i vår verden inkl Himalaya f.eks. Det er mye synkronisitetsfrekvenser mellom kraftfulle fjell verden over, som har forbindelser til andre kraftfulle fjell...f.eks.
Antall ord: 431
Jorden er en del av Melchizedek-Universet
http://melchizedek73.angelfire.com/

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
David Skywalker
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 713
Startet: 22 Des 2006 22:35
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Oslo
Blitt takket: 3 ganger

Innlegg av David Skywalker »

Det er litt morsomt at jeg nå i det siste har møtt flere og flere Pleiade-søskner her og der. Og er inne i en spiral av mange møter av sjeler som jeg har samarbeidet eller levd sammen med før ikke bare her på Jorden - men også Pleiadene blant annet. Frekvenser synkroniseres veldig nå ang menneskemøter. Tiltrekningskraftfrekvensen er sterk nå ang møter med likesinnete for min del.
Antall ord: 73
Jorden er en del av Melchizedek-Universet
http://melchizedek73.angelfire.com/

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
David Skywalker
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 713
Startet: 22 Des 2006 22:35
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Oslo
Blitt takket: 3 ganger

Innlegg av David Skywalker »

Problemer med å editere det jeg har skrevet før i denne tråden. Jeg skrev at følelsene kan gå bananas når man er i spesielle steder i Sedona området. Og jeg nevnte at det var underjordiske byer fra Atlantis blant annet som har eksistert - men det skulle være byer under vann. Det har vært endel sjø og vann i de områdene. Nå er det jo mye ørken og tørre landskaper. Og disse røde fjellformasjonene er jo noe for seg selv.
Antall ord: 88
Jorden er en del av Melchizedek-Universet
http://melchizedek73.angelfire.com/

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
David Skywalker
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 713
Startet: 22 Des 2006 22:35
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Oslo
Blitt takket: 3 ganger

Innlegg av David Skywalker »

Vår DNA vil endre radikalt fra 2012 av - vi har double helixes.....fra doble(2) spiraler som en vet ang vår DNA så vil det være 12(!!!) av helixene i vår DNA fra 2012. Det er noe av de fysiske endringene som vil skje ang at jordas oppgradering av sin harddisk eller kollektive bevissthet om man vil. Så informasjonsflyten fra vårt multidimensjonale selv vil øke 6 ganger og fra double helixes til 12 helixes...det er enormt mye. Vanskelig å tenke seg den overgangen der. Men de som følger Keeper of Time and Frequency-bevisstheten sin så vil de merke det spesielt godt.
Antall ord: 108
Jorden er en del av Melchizedek-Universet
http://melchizedek73.angelfire.com/

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
BA.
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 5175
Startet: 12 Jan 2005 09:49
19
Blitt takket: 6 ganger

Re: Vi er FREKVENSER

Innlegg av BA. »

David Skywalker skrev:Sedona i Arizona er et sted på Jorden som innehar endel energiporter,spiraler - det ene og det andre man kan tenke seg andre forbindelser til andre steder på Jorden energimessig - fysisk - så vel som multidimensjonelt. Bell Rock er blant annet et sted i Sedona som har forbindelser til pyramidene i Egypt og Mt Shasta, som også har endel energiporter og det ene og det andre.
Been there.

Sedona er en liten by vi besøkte etter å ha sett spøkelsesbyen Jerome. Ingen spesielle enegier ble merket, men i solnedgangen var Bell Rock et vakkert rødt fjell, og ble som de andre røde fjellene i område et utrolig vakkert skue. Vi besøkte også Monument Valley og Grand Canyon, som var enda mer spektakulære.

Altså Sedona varvakkert, men det var ingen merkbare energier der.
Antall ord: 140

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
Hecate
UGYLDIG Epost
UGYLDIG Epost
Innlegg: 3053
Startet: 02 Sep 2004 20:50
19
Har takket: 7 ganger
Blitt takket: 56 ganger

Innlegg av Hecate »

Men skjønnheten kan ha rørt ved dine hjertestrenger likevel og slått an en tone som resonerte slik at du opplevde synet som behagelig for din kropp og sjel, eller?
Antall ord: 32
Be Content with what you have; rejoice in the way things are. When you realize there is nothing lacking, the whole world belongs to you.
~Lao Tzu





Our Anscestors be Praised!

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
Hecate
UGYLDIG Epost
UGYLDIG Epost
Innlegg: 3053
Startet: 02 Sep 2004 20:50
19
Har takket: 7 ganger
Blitt takket: 56 ganger

Innlegg av Hecate »

David Skywalker skrev:Vår DNA vil endre radikalt fra 2012 av - vi har double helixes.....fra doble(2) spiraler som en vet ang vår DNA så vil det være 12(!!!) av helixene i vår DNA fra 2012. Det er noe av de fysiske endringene som vil skje ang at jordas oppgradering av sin harddisk eller kollektive bevissthet om man vil. Så informasjonsflyten fra vårt multidimensjonale selv vil øke 6 ganger og fra double helixes til 12 helixes...det er enormt mye. Vanskelig å tenke seg den overgangen der. Men de som følger Keeper of Time and Frequency-bevisstheten sin så vil de merke det spesielt godt.
Det har vel alltid vært 12 lag, men bare én dobbeltheliks er biologisk. Jeg tror neppe vi kommer til å se 12 helikser, ihvertfall ikke uten multidimensjonale briller. Det som blir spennende er å se om intronene aktiveres.
Antall ord: 148
Be Content with what you have; rejoice in the way things are. When you realize there is nothing lacking, the whole world belongs to you.
~Lao Tzu





Our Anscestors be Praised!

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
David Skywalker
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 713
Startet: 22 Des 2006 22:35
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Oslo
Blitt takket: 3 ganger

Re: Vi er FREKVENSER

Innlegg av David Skywalker »

BA. skrev:
David Skywalker skrev:Sedona i Arizona er et sted på Jorden som innehar endel energiporter,spiraler - det ene og det andre man kan tenke seg andre forbindelser til andre steder på Jorden energimessig - fysisk - så vel som multidimensjonelt. Bell Rock er blant annet et sted i Sedona som har forbindelser til pyramidene i Egypt og Mt Shasta, som også har endel energiporter og det ene og det andre.
Been there.

Sedona er en liten by vi besøkte etter å ha sett spøkelsesbyen Jerome. Ingen spesielle enegier ble merket, men i solnedgangen var Bell Rock et vakkert rødt fjell, og ble som de andre røde fjellene i område et utrolig vakkert skue. Vi besøkte også Monument Valley og Grand Canyon, som var enda mer spektakulære.

Altså Sedona varvakkert, men det var ingen merkbare energier der.
Det blir jo individuelt å erfare noe der..... Å fornekte spirituelle sider er det samme som å fornekte følelsenes store betydninger og la mentalkroppen styre det meste og at han ikke våger å gi slipp. Og man må stille inn - tune inn på barnlig frekvens(å følge følelsene er å spille på lag med sitt indre barn) for å være mottakelig: Nysgjerrighet,være i nuet,lekenhet,åpen osv....Det er krefter og frekvenser i området som venter på å bli oppdaget og lastet ned om man er mottakelig. Det er mange som har erfart noe der FORDI de var mottakelige for det, som jeg har nevnt. Mottakeligheten er cluet og om man ikke er bevisst på sine indre krefter og det jeg snakker om så vil man heller ikke merke noe særlig utenom at det er vakkert å se på fysisk.

Hvordan kan en person som "stenger ute" følelses-forbindelser til det åndellige..stenger ute muligheter for at bevisstheten kan endre seg på forskjellige måter - frekvenser der sånn......ikke har åpenhet(stenger ute for det) og følger frekvenskontrollert informasjon få tilgang til Sedonas frekvenser? Det er jo brannmur overalt i bevisstheten.....Men de personene som har dette i seg får bare følge det de er tiltrukket til og fornekte videre. Samme for min del. Men deres mottakelighet er jo lik null. Og de er så programmert til å fornekte alle former for bevissthetsendringer - alle former for nye frekvenser i sin bevissthet. Og fastholde på programmerte og gamle frekvenser.

Som sagt så må man prøve å nullstille seg når man skal til Sedona o.l. - være som barn igjen - tune inn på de frekvensene der via ens følelseskropp og ha en intensjon om å være mottakelig. Gjerne meditere eller være med på seremonier av et eller annet slag. Når man på forhånd kommer dit og tror at en vil erfare sånn og sånn - eller er lukket for nye endringer i sin bevissthet så vil man ikke merke noe - man vil bare se hvor vakkert det er fysisk. Litt blir det dog å erfare. Men ikke det som man kunne erfare - endringer i bevisstheten.
Sist redigert av David Skywalker på 01 Des 2007 15:33, redigert 2 ganger totalt. Antall ord: 505
Jorden er en del av Melchizedek-Universet
http://melchizedek73.angelfire.com/

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
David Skywalker
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 713
Startet: 22 Des 2006 22:35
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Oslo
Blitt takket: 3 ganger

Innlegg av David Skywalker »

Hecate skrev:
David Skywalker skrev:Vår DNA vil endre radikalt fra 2012 av - vi har double helixes.....fra doble(2) spiraler som en vet ang vår DNA så vil det være 12(!!!) av helixene i vår DNA fra 2012. Det er noe av de fysiske endringene som vil skje ang at jordas oppgradering av sin harddisk eller kollektive bevissthet om man vil. Så informasjonsflyten fra vårt multidimensjonale selv vil øke 6 ganger og fra double helixes til 12 helixes...det er enormt mye. Vanskelig å tenke seg den overgangen der. Men de som følger Keeper of Time and Frequency-bevisstheten sin så vil de merke det spesielt godt.
Det har vel alltid vært 12 lag, men bare én dobbeltheliks er biologisk. Jeg tror neppe vi kommer til å se 12 helikser, ihvertfall ikke uten multidimensjonale briller. Det som blir spennende er å se om intronene aktiveres.
Det er mye som aktiveres nå rundt omkring i verden på forskjellige steder og i menneskets DNA. Så en må nok ha som du sier - multidimensjonale briller for å se disse endringene i vår DNA. Vitenskapen kommer tregt etter, men det vil sikkert vært noen få som vil finne det ut fordi de er på en måte tunet inn i riktig frekvens der og da.
Antall ord: 217
Jorden er en del av Melchizedek-Universet
http://melchizedek73.angelfire.com/

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
BA.
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 5175
Startet: 12 Jan 2005 09:49
19
Blitt takket: 6 ganger

Innlegg av BA. »

Hecate skrev:Men skjønnheten kan ha rørt ved dine hjertestrenger likevel og slått an en tone som resonerte slik at du opplevde synet som behagelig for din kropp og sjel, eller?
Slik skjønnhet stadig oppleves behagelig, slik opplevde jeg også denne utsikten behagelig. Bell Rock var ikke det som utmerket seg mest.

Synet av ruinene i Lyngstøylvatnet, eller utsikten fra Dalsnibba ved Geiranger er f.eks. noe som i enda større grad oppleves behagelig.
Antall ord: 80

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links