Vil du ha en plass å diskutere uten at spøkelser, ufo og slikt flagrer rundt øra ?

Asbjørn har opprettet et nytt forum, som ikke har slike tema.
Også dette nye forumet er gratis å bruke.

Se:
https://www.paran.no/discuss

Oppe i høyre hjørnet i denne meldingen er et kryss som blir synlig når du flytter musepekeren nær det.
Der kan du lukke denne meldingen.

Religion & livssynFremtidens åndelige skoler - utdanning her på Jorden

Her er plassen for diskusjoner om tro og livssyn.
Hold diskusjonene innenfor lovlige tema.

Moderator: Asbjørn

David Skywalker
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 713
Startet: 22 Des 2006 22:35
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Oslo
Blitt takket: 3 ganger

Fremtidens åndelige skoler - utdanning her på Jorden

Innlegg av David Skywalker »

Fremtidens åndelige skoler vil inkludere Melchizedek-ordenens utdanning og dette Universitets utdanning,som jeg vil gi et eksempel på her, som også jeg følger:

I AM Universitetet er en Multidimensjonell Utdanning og har med indre plan av IAM Universitet på det spirituelle planet(oppstegne mestre som blant annet Joshua David Stone har gitt Jorden reneste gullgruve av informasjon ang hvordan bli en mester på alle plan her på Jorden......) - og på jordlige planet - det ytre plan:

http://www.iamuniversity.ch/-Beginner-s-Corner-

Mer info om Joshua David Stone og nåværende leder av I AM Universitetet Gloria Excelsias:

http://www.iamuniversity.ch/-About-Dr-S ... Excelsias-

Man kan bli student av dette Universitet og man kan studere flere bøker,korrespondanse kurs,følge guidete meditasjoner,arbeidsbok og andre typer veiledning. Når man er en student av I AM Universitet så er man også en student av det spirituelle hierarkiet,Lord Melchizedek og Mor/Far Gud.

Det finnes ikke en oppstegen mester i Jordas historie som har etterlatt seg mer detaljert og rikholdig veiledning ang det å følge sitt fulle potensialet - følge en mestervei. Og det har også ført til at Joshua David Stone går i lære på det indre planet(han har valgt å gå over til det indre planet i det spiirtuelle hierarket pga han fikk tilbud om en "stilling" der fra de som velger ut diverse "jobber" i hierarkiet tilknyttet Jorden eller annet sted i vår galakse eller andre galakser i dette Universet).Det arbeidet han har etterlatt seg har imponert det spirituelle hierarkiets ledere tilknyttet Jorden at han har fått store oppgaver der hvor han er "nå" i sin lyskropp.

Og her er det et sitat fra Joshua David Stone angående hvordan fremtidige åndelige skoler - som har blitt født de siste tiårene(og videreført fra noen få fra fortiden som Alice Bailey,Edgar Cayce,Earlyne Chaney blant annet):

"The very unique key was how I focused on full spectrum prism consciousness thinking instead of limited lens thinking. Melchizedek, the Universal Logos turned me on to this a great thinking many years ago and I really ran with it! Melchizedek told me that most people see life through the lens of a fly! I really think to see life from a full spectrum prism consciousness as a planetary, solar, galactic, universal, multi-universal and cosmic citizen; to see life through all religions and spiritual paths; to see life through all countries, cultures, races, genders, teachings, ethnicities; to look at every situation from all angles, all lenses, the bigger picture not just the little picture and so on, astronomically expanded my consciousness! Another key to my evolution was I constantly asked questions of Spirit and the Masters. I had this incredible spiritual desire to understand everything and how everything works and fits together. I was constantly reading, studying, listening to tapes, going to lectures and watching spiritual videos. I strived to develop my information banks on a spiritual, consciousness and physical earthly level. I strived to become a well rounded person."

De 2 siste sitatene er noe som også mitt Sinn har vært veldig opptatt av. En kan lese mer fra Joshua David Stone sin biografi om hans åndelige evolusjon,ekspansjon og utvikling.....

http://www.iamuniversity.ch/Dr-Stone-s- ... rtpage=4-9

Livet handler utifra åndelig ståsted om hovedsaklig å realisere Mor/Far Gud. Å kanalisere,føle som,demonstrere og tenke som Gud. Og det er som jeg har nevnt mange nivåer(352) til å realisere 100 % det Gud er. Og vi må realisere Gud i planetarisk nivå,galaktisk nivå,Universellt Nivå,Multiversnivå og Kosmisk Nivå. Å bli ett med Guds Sinn og Hjerte. Oppstegne mestre,engler og diverse gruppebevissthet-energier i det spirituelle hierarkiet kan hjelpe oss med å følge vårt høyeste potensialet i livet. Men vi gjør jobben selv og så er det bare å gjennomføre det spirituelle oppgavene de gir oss når vi er modne for det.

Jeg gav mitt Høyere Selv et oppdrag om å finne den reneste kanalen her på Jorden og jeg har funnet det i Joshua David Stone og I AM Universitetet blant annet. Jeg ser frem til å fortsette utdannelsen via I AM Universitetet. Og skape sterkere forbindelser til det spirituelle hierarkiet og lysarbeidere på Jorden som følger lignende utdannelse og vei.

http://www.iamuniversity.ch/spip.php

http://www.iamuniversity.ch/I-AM-Univer ... Masters-of

Summasumarum - fremtidige åndelige skoler - som vil være en del av 5 dimensjonsutdanningen her på Jorden - vil gå i samme spor som det Integrated Ascended Master(IAM) Universitet viser oss i dag. Og alle religioner går samme vei mot den samme Universelle Gud. Fremtidige åndelige utdanning vil innebære at man får tilgang til galaktisk informasjons- og utdanningsbank. Og det er ikke lite. Det er uendelig mye å få innblikk i siden vi mennesker generelt vet så lite om hva som skjer andre steder i vår galakse og i andre galakser i Melchizedek-Universet

Jordas indre - Agartha Network(Shambala,Telos og andre steder) følger en veldig lik utdanning som blir presentert i IAM Universitets sider og Melchizedek-ordenen,som er en utdanningsvei for lysarbeidere mange steder i vår galakse og andre galakser i dette Universet - som alle dedikerer livet sitt til Mor/Far Gud og det spirituelle hierarkiet(være en forlenget arm for dem og ta imot oppgaver,jobber,oppdrag osv ). De som følger den utdannelsen jeg nevner vil også ha muligheter for å få kommunikasjon(telepatisk,via drømmer,meditasjon,kanalisering) med disse som bor i Jordas Indre, som lever i 5 dimensjonen allerede - som Jorden også vil gå inn i etterhvert når den er klar for det. Det som skjer 21 desember År 2012 vil være en kraftig katalysator for dem som ønsker å følge en lysarbeider-vei. Det som skjer vil ikke bare påvirke Jorden, men også hele Melkeveien-galaksen.

Denne utdanningen vil innebære kontakt,kommunikasjon og møter med utenomjordiske(i regi av Ashtar Kommando) som følger lignende vei(lysarbeider),erkeengler,engler,elohim`er,Mahatma,oppstegne mestre,gruppebevissthet osv osv
Antall ord: 1029
Jorden er en del av Melchizedek-Universet
http://melchizedek73.angelfire.com/

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
skeptikeren
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 829
Startet: 17 Jul 2006 10:30
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Vestfold
Blitt takket: 1 gang

Innlegg av skeptikeren »

gjeeesp
Antall ord: 1
"For those who don't believe, no amount of evidence is enough. And for those who do believe, no evidence is necessary."

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

NYTT Diskusjons forum for andre tema enn det paranormale.


Her kan du få være med å bygge opp det nye forumet,
du kan være med å velge hvilke tema grupper (mat, klær, hus, bil, osv).
Send PM til Master på https://www.paran.no/discuss/index.php !
Bruker avatar
Eaglespirit
Moderator
Moderator
Innlegg: 1240
Startet: 01 Mar 2005 20:32
19
Lokalisering: Trondheim
Blitt takket: 3 ganger

Innlegg av Eaglespirit »

Jøss,høres ut som reine Harry potter dette.
Antall ord: 10
Endret: Eaglespirits signatur - til minne om Eaglespirit!
Admin
EAGLE mod for CHAT og UFO

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

NYTT Diskusjons forum for andre tema enn det paranormale.


Her kan du få være med å bygge opp det nye forumet,
du kan være med å velge hvilke tema grupper (mat, klær, hus, bil, osv).
Send PM til Master på https://www.paran.no/discuss/index.php !
Bruker avatar
miss
Nybegynner
Nybegynner
Innlegg: 125
Startet: 28 Aug 2007 21:06
16
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Blitt takket: 1 gang

sva

Innlegg av miss »

er det en ren sekt dette her eller

har det i meg at jeg er min egen herre og ingen skal få utdanne meg innen det ånelige.
ja det er så viktig at til og med de som spår sier jeg ikke må utdanne med innen det åndelige for jeg har alt inni meg av det jeg trenger.
og helt ærlig tror jeg det gjelder alle sammen, det som dere har fått i gave dere skal bruke så hva er det da vitsen med mange årig skole og andre sitere hva som er rett eller galt.
du kan jo alt allerede men du for en bekreftelse at det du gjør er riktig.

men råd og veiledning til å lære nye ting er jeg med på, men da av en lærer som jeg tilfelighvis får tildelt. og ja jeg har lett etter lærere men har ikke funnet noen i min kaliber, men her inne er det mange bra lærere etter forkjelig kaliber og kunskaper, så vil jeg ha lærere har jeg funnet mange her inne.
både med fordommer og med kunnskap.
og bare det at her for vi beholde våres uskyldige tro og kan leke med kunskapene som å jobbe seriøst.
det er min mening og foresten er jeg sterkt i mot sekter som siterer hva og hvem andre er
og det er det sekter er for eller er det ikke.
jeg fikk tilbud om å være i en sekt selv en gang med en verdenkjent person men avslo det raskt til de andres fortvilelse men min sjels frihet.
Antall ord: 269
ta det med et smil

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

NYTT Diskusjons forum for andre tema enn det paranormale.


Her kan du få være med å bygge opp det nye forumet,
du kan være med å velge hvilke tema grupper (mat, klær, hus, bil, osv).
Send PM til Master på https://www.paran.no/discuss/index.php !
Bruker avatar
Mick Wild
Nybegynner
Nybegynner
Innlegg: 138
Startet: 23 Jan 2007 13:03
17

Innlegg av Mick Wild »

jaha?

Jeg for min del ville valgt å läre meg sånne ting hos Via Somnii, det vet man iallefall at fungerer, og det er mye dypere kunnskap der enn hva som läres bort på den skolen.
Plus at Via Somnii ikke er en skole....Og jeg liker ikke å läre sånn gjennom skolegang:D
Kurs synes jeg er bedre:)
Antall ord: 62
En liten plante kan en gang bli et stort tre, det kan også skje med oss mennesker.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

NYTT Diskusjons forum for andre tema enn det paranormale.


Her kan du få være med å bygge opp det nye forumet,
du kan være med å velge hvilke tema grupper (mat, klær, hus, bil, osv).
Send PM til Master på https://www.paran.no/discuss/index.php !
Angel2003
Nybegynner
Nybegynner
Innlegg: 199
Startet: 30 Mar 2008 13:36
16

Innlegg av Angel2003 »

Hvis vi leter i vårt indre er det utrolig hvor mange kloke svar som kommer frem - så hvorfor " leve" :mozilla_frown: andres liv
Antall ord: 24

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

NYTT Diskusjons forum for andre tema enn det paranormale.


Her kan du få være med å bygge opp det nye forumet,
du kan være med å velge hvilke tema grupper (mat, klær, hus, bil, osv).
Send PM til Master på https://www.paran.no/discuss/index.php !