Vil du ha en plass å diskutere uten at spøkelser, ufo og slikt flagrer rundt øra ?

Asbjørn har opprettet et nytt forum, som ikke har slike tema.
Også dette nye forumet er gratis å bruke.

Se:
https://www.paran.no/discuss

Oppe i høyre hjørnet i denne meldingen er et kryss som blir synlig når du flytter musepekeren nær det.
Der kan du lukke denne meldingen.

Universet & dets hemmeligheterLitt om det som skjer i 2012

Jordkloden er et ubetydelig fnugg i et gigantisk og ufattelig stort univers.
Tør du diskutere hva som ligger bak?

Moderatorer: Asbjørn, mod univers

Bruker avatar
Benny519
Nybegynner
Nybegynner
Innlegg: 112
Startet: 25 Mai 2007 10:17
16
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Bergen

Litt om det som skjer i 2012

Innlegg av Benny519 »

Du kan søke så mye du vil, men du vil sannsyneligvis få ordet “dommedag” hvis du søker 2012 i diverse søkemotorer. Det vil si datoen 21. desember 2012 dukker unektelig opp mange ganger.
Jeg vet folk har blogget om dette og snakket om dette i lengre tid. Men nå er det på tide at jeg tar det opp.
(OBS: IKKE LES VIDERE HVIS DU ER VETTASKREMT OG TROR PÅ ALT DU LESER I BLOGGER/AVISER)

Mayaindanere
Disse indianerene levde sør på andre siden av dammen (latin-amerika), de tilhører den mesoamerikanske precolumbianske kulturen. Mayakulturen nådde sitt klimaks under den såkalte klassiske epoken fra 250 til 900 e.Kr. Perioden, som er kalt “Det gamle riket”, var preget av intens aktivitet innen religion, vitenskap og arkitektur. Mayaene var dyktige i astronomi og matematikk og hadde et utviklet kalendersystem. Maya-matematikken brukte begrepet null, og maya-kalenderen var mer nøyaktig enn den gregorianske. På grunn av deres dyktighet, og til vår skrekk, går deres “perfekte” kalender ikke høyere enn 21. desember 2012. Hvorfor?

Iflølge Mayane byttet solen magnetpoler den 12.august år 3114 f.Kr. Dette medfører, men en god forsinkelse, at jorden også er nødt til å skifte magnetpoler. Og det er dette som da skal skje rundt 21.desember 2012. Dette kommer frem av boken “the Mayan Prophecies” av Adrian Gilbert fra 1995. Det strides om hva konsekvensene av ett eventuelt polskifte vil gjøre, mens andre mener at vi allerede ser konsekvensene av begynnende polskifte allerede; flere naturkatastrofer, strandede hvaler, endring av golf-strømmen, flere jordskjelv og flodbølger.
Forskere sier at det ikke er helt enkelt å forutsi hva som vil skje hvis jorden skifter magnetpoler, dette fordi det er helt avhengig av hvordan skiftet skjer. Skjer skiftet langs den gamle magnetpol-aksen, vil det ikke få særlig store konsekvenser. Det mest sannsynlige er imidlertid at magnetpolene foretar en rask vandring rundt jorden. Et slikt “vandrende” polskifte vil få enorme konsekvenser, slik nordmannen Roger Aak beskriver det:

“Jorda snurrer rundt sin akse som går gjennom de geografiske polene. Denne aksen slingrer frem og tilbake, noe som er årsak til årstidene. Ved et “vandrende” magnetpolskifte vil denne slingringen bli ekstremt forsterket. Jorda, som er deformert (flattrykt ved polene) på grunn av rotasjonen, vil plutselig begynne å deformeres etter et stadig skiftende mønster fordi rotasjonsaksen vil forflytte seg. Jordskorpa vil bryte opp på uttallige steder mens magma vil flomme ut gjennom bruddene. Jordskjelv vil gjennomryste hele jordoverflate i flere hundre år, alt mens jorda stabiliserer seg sakte men sikkert til sin opprinnelige tilstand. Sola vil gå opp og ned til ville tidspunkter, f.eks. opp midt på natta og ned midt på dagen. Elver vil to ganger i døgnet renne bakover og to ganger i døgnet renne forover. Slik kan det bli hvis mayaene får rett i at jordas magnetpoler bytter plass. Unektelig skremmende!”‘
Filmer om temaet:

History Channel - Decoding the Past Mayan Doomsday Prophecy
YouTube - The Mayan Calendar - Welcome to evolution 2012

Forandring av menneskets aura
Paranormale folk vil fortelle deg en helt annen historie en den fryktelige mayastammens spåddom. De mener at auraen til menneske forandre seg, og en ny epoke begynner. Etter år 2012 blir det født en ny type menneske. Krystallbarna.

Alle barn som kommer til verden i årene fra 2012 og framover, blir født med en fullt utviklet krystallaura, og i perioden 2004-2012 blir alle barn født med en blanding av indigoenergien og framtidens krystallenergi.

Krystallbarn har veldig rene og høyfrekvente energier, de er ærlige av vesen og ekstremt sannhetssøkende i sin omgang med andre mennesker. I motsetning til indigobarna mangler de fullstendig det grensesettende element i sitt vesen, hvilket heldigvis ikke er noe problem for barna selv, da de er svært bevisste på hva de liker og hva de ikke liker, og hvem det er bra for dem å være sammen med.
Krystallbarn inngår nødig kompromisser i noen sammenheng overhodet. Da isolerer de seg heller fra omverdenen, hvis de selv mener at de er det eneste akseptable selskap i mils omkrets.

Selv ikke far og mor og de nærmeste i familien skal være for skråsikre i krystallbarnas nærhet. Disse nye barna omgir seg nemlig ikke frivillig med begrenset tankegang eller med mennesker med styrende og/eller nedbrytende energier. Bestemmer foreldrene seg for noe annet enn det barna vil, kan man være sikker på at det innen kort tid oppstår kaotiske tilstander i omgivelsene. På det ubevisste plan bærer nemlig krystallbarna på en sterk indre ild som kan få alt negativt rundt barna til å brenne opp fullstendig. Et faktum er nemlig at de nye barna ofte ikke har forståelse for den langsommelige og til tider innviklede måten å leve på som mange voksne med den gamle tidens energistruktur praktiserer.
Framtidens krystallbarn vet utelukkende om bruken av snarveitastene på tastaturet, og de har på ingen måte lyst til å benytte gammeldagse metoder fra den gangen foreldrene deres var barn.
Grensesetting, konsekvens, ansvarlighet, direkte konfrontasjon og det å snakke sant er derfor kodeordene i den nye tids oppdragelsesform.

1987 – 1992
Barn født i perioden mellom 1987 og 1991/92 er alle sammen født med en blanding av den gamle og den nye energistrukturen. Dette er barn som for eksempel kan ha vanskelig for å foreta valg og å velge side. De er ikke riktig sikre på om de skal velge å være veloppdragne og pene eller om de simpelthen skal være seg selv.

De er ikke særlig godt beskyttet i forhold til omverdenen og disse barna tar ofte mer hensyn til hva andre forventer av dem fremfor å tilgodese sine egne behov og ønsker. Barna kan umiddelbart virke svært rolige og tilfredse utad – spesielt i foreldrenes øyne – men mangler ofte handlekraft. En justering av deres aura vil hjelp dem til å falle på plass og se sitt eget potensial tydeligere. Det vil bety mye for disse barna hvis også deres nærmeste fikk en auraendring.

1992 – 1995
Fra 1992 frem til årsskiftet 1994/95 er alle barn født med en overvekt av den nye energistrukturen. De har det nye balanselegemet integrert i kroppen. Ikke fullt ut, men i noe svekket form. Disse barna har en stor gjennomslagskraft, men finner ikke så lett balansen i seg selv. Slike barn tyr ofte til ytterpunkter; totalt sammenbrudd for bagateller på den ene siden, og et øyeblikk etter er de voldsomme eller veldig positive tilsynelatende uten å være påvirket av “sammenbruddet” overhodet. Det er også vanskelig for disse barna og sette grenser for seg selv og de vil i aller høyeste grad ha stor nytte av en aurajustering eller auraendring.

1994/95 – Indigobarn
Fra årskiftet 1994/95 er alle barn født med den nye indigoauraen fullstendig integrert i deres system. Herfra snakker vi om Indigobarn – nettopp fordi den nye auraen er indigofarget. Dette er den samme auraen vi får ved en auraendring.

Disse barna er i harmoni med den nye tids energitilstrømning, er i besittelse av en dyp indre balanse og har stor personlig gjennomslagskraft. Videre kjennetegnes indigobarna av en meget velutviklet intuisjon, de er autodidakte (selvlærte) og kopierer raskt de voksne i alt. De er normalt svært uredde – nesten såpass at de kan være til skade for seg selv.

Indigobarn har en sterk bevissthet om hvem de er på åndsplanet og de reagerer derfor ofte voldsomt når de befinner seg i miljøer eller situasjoner som er i ubalanse. De er jo fortsatt barn selv om de har mye erfaring på åndsplan, og er således avhengige av de voksne rundt seg. De voksne er sjelden oppmerksomme på årsaken til problemet, som er manglende balanse. Kan muligens noe av årsaken og kjernen til benevnelser som tilpasnings- og atferdsvansker og kanskje til diagnoser som ADHD ligge her?

Barna virker nemlig ofte svært provoserende på sine omgivelser med sin grenseløshet og tilsynelatende totale mangel på respekt. Disse atferdsmønstrene viser seg imidlertid som oftest i miljøer og situasjoner hvor balansen ikke er tilstede – da fungerer disse barna overhodet ikke.

Indigobarna er så ærlige og tro mot seg selv at de som regel ikke kan holde sine reaksjoner for seg selv. I motsetning til tidligere tider da barna lærte å innordne seg og gjøre gode miner til slett spill. Reaksjonen er at omgivelsene mener de har med “vanskelige” barn å gjøre, mens realiteten er at barna reagerer på omgivelser i ubalanse.

Dette kan mest effektivt rettes på ved at de voksne rundt barna får en auraendring og at indigobarna selv i visse tilfeller kan ha godt av en aurajustering (ikke endring)

Noen kjennetegn:

· Meget sterkt utviklet intuisjon
· Svært sensitive og følsomme
· Stolte, verdige og har stor selvtillit
· Ærlige, gjennomskuer raskt skjulte motiver, hater løgn og forstillelse
· Intelligente og raskt selvlærte
· Provoserende, reagerer voldsomt på ubalanser
· Kan virke usosiale
· Det er ting de simpelthen IKKE vil gjøre, finner bedre måter å gjøre ting på

Listen kan gjøres svært mye lengre, men den gir uansett en pekepinn på at disse barna vil være tjent med omsorgspersoner (foreldre, besteforeldre, lærere m.fl.) som tilnærmer seg dem på en ny og annerledes måte.

Dette er barn med meget sterke følelser og de er avhengig av foreldre som viser at tross deres sterke reaksjonsmønster, så er de elsket. For barna kan det nemlig være vanskelig å takle sine egne sterke følelser når omgivelsene ikke kan forstå dem.

Barna vil ha godt av omsorgspersoner som lytter til dem (både med ord og følelser), som er oppmerksomme, elsker dem betingelsesløst, som møter dem der de er og lar dem være seg selv, som gir dem ansvar, men samtidig setter grenser.

KRYSTALLBARN
Fra 2012 og fremover vil alle barn bli født med en fullt utviklet krystallaura. I perioden 2004-2012 fødes de med en blanding av indigo- og krystallenergi. Gå til “Bildegalleri” i menyen for å se bilde av krystallauraen. Bildet er med tillatelse lånt fra boken “Krystalbørn, Indigobørn & Fremtidens voksne” av Anni Sennov

Kort sagt er forskjellen mellom indigobarn og krystallbarn at krystallbarna har all sin åndsenergi fullstendig integrert i kroppen – som en forsterket livskraft, mens indigobarna har sin åndsenergi utenfor kroppen – som en forsterket utstråling.

Krystallbarn kjennetegnes ved svært høyfrekvente energier. De er ærlige og ekstremt sannhetssøkende i sin omgang med andre mennesker. Disse barna er seg meget bevisst hva de liker og ikke liker, og hvem som er bra for dem å være sammen med. Krystallbarna inngår ikke kompromisser i noen sammenhenger. Hvis de mener at det ikke finnes noen som er bra for dem å være sammen med der de er, så isolerer de seg heller fra omverdenen.

Begrenset tankegang og styrende og negative energier er disse barna ikke villige til å omgi seg med. Krystallbarna har i sitt ubevisste en sterk glød (indre ild) som kan få alt negativt omkring barnet til å bryte sammen.

Foreldre til krystallbarn bør snarest få endret sin aura – ikke minst for barnas skyld. Da vil ikke barna lenger måtte begrense sitt mentale og fysiske potensial fordi foreldrene ikke kan følge med barnas høye tempo på det indre og ytre plan. Krystallbarna har nemlig ikke så stor forståelse for den langsomme og til tider innviklede måten å leve på som voksne med gammel aurastruktur står for. Krystallbarna benytter seg ofte av hurtigtaster og snarveier.

I oppdragelsen av disse barna bør følgende nøkkelord gjelde: Konsekvens, ansvarlighet, grensesetting, direkte konfrontasjoner og alltid å snakke sant (prøv noe annet enn sannheten, og du blir gjennomskuet). Disse barna har det travelt og sitter inne med stor visdom – noe de skal ha respekt for.

Disse barna kommer til vår planet for å hjelpe oss på veien inn i en mer kjærlighetsorientert og balansert tilværelse på jorden, og vi vil være tjent med å lytte til dem og lære av dem.

(det meste copy og paste med pittelitt redigering fra www.auratransformation.no og tobeone.no)

Hva vil DU tro på?
Jeg mener personlig at jeg vil vente å se ann situasjonen. For meg så virker det mest normale at verden ikke er normal. Da mener jeg type klima og dyroppførsel. De samtlige religioner (dvs ikke livssyn som buddisme etc) har skremmselspropaganda som får deg til å tenke det de øverste vil at du skal tenke. Du må også huske at menneske har kun vært på jorden 10.000 år (og det moderne vitenskaplige- og tekniskemenneske i kun 500 år), så vi har ikke så mye erfaring å bygge våre teorier på.
Uansett, det er viktig å ta vare på jordkloden frem til 2012, samt etter 21. desember 2012 og.
Antall ord: 2156
Slipknot!! Maggot 4 life

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
MikkelRev
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 631
Startet: 02 Jul 2006 00:59
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Bergen

Innlegg av MikkelRev »

Åhh giid, neeii!
Går jorden under da? Kommer jeg til å dø? :mozilla_surprised:


Forresten...
Hva er minimum antall 2012-tråder man trenger på et forum?
Antall ord: 27
<^~--rutangis--~^>

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
jaha
UTESTENGT ! Ref regelverket !
Innlegg: 254
Startet: 31 Okt 2005 10:18
18
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !

Innlegg av jaha »

MikkelRev skrev:Åhh giid, neeii!
Går jorden under da? Kommer jeg til å dø? :mozilla_surprised:


Forresten...
Hva er minimum antall 2012-tråder man trenger på et forum?
Man skal helst starte to nye tråder pr. dag. Så vi ikke glemmer å være paranoide istedet for å leve livet.
Antall ord: 50
Don't be so open assed. Your poop falls out.

(14:46:22) Parachat: illegal jaha comments

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
Skarabè
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 425
Startet: 31 Mar 2008 12:02
16
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Sunnmøre
Blitt takket: 1 gang

Innlegg av Skarabè »

MikkelRev skrev:Åhh giid, neeii!
Går jorden under da? Kommer jeg til å dø? :mozilla_surprised:


Forresten...
Hva er minimum antall 2012-tråder man trenger på et forum?
Folk må få lage de tråder de vil.. Og det står hva det handler om i overskriften, så hvorfor i alle dager gikk du inn og lot deg provosere?? Hvis en bevist skal gå og møte irritasjoner i livet sitt, så får en det ikke bra.. Skygg unda det du ikke liker, og fokuser på det du liker... Og ikke sleng dritt til andre for å drage de med deg ned... :mozilla_yell:

Det er mye mer irriterende med slike barnslige innlegg om du kommer med, enn desse 2012 trådene som er her.. Vi får respektere hverandre og hverandres interesser... Synes det er flott at trådstarter vil dele dette med oss.. Selv om jeg har lest det meste fra før...
Antall ord: 154
Klem Torill =o)


Bilde
"Fødselen er ingen begynnelse, døden er ingen ende!"

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
Chronii
Nybegynner
Nybegynner
Innlegg: 138
Startet: 12 Jul 2008 18:27
15
Kjønn (valgfri): Mann

Innlegg av Chronii »

Jeg ble født Januar 1992 og beskrivelsen av barn født 1992-1995 stemmer på en prikk med meg :S
Antall ord: 21

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
MikkelRev
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 631
Startet: 02 Jul 2006 00:59
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Bergen

Innlegg av MikkelRev »

Skarabè skrev:Folk må få lage de tråder de vil.. Og det står hva det handler om i overskriften, så hvorfor i alle dager gikk du inn og lot deg provosere?? Hvis en bevist skal gå og møte irritasjoner i livet sitt, så får en det ikke bra.. Skygg unda det du ikke liker, og fokuser på det du liker... Og ikke sleng dritt til andre for å drage de med deg ned...
Jeg ble nok ikke halvparten så irritert over trådstarters innlegg som du ble av mitt :) Er du redd for å bli sagt imot og irritert, bør du være forsiktig med diskusjonsforum. Det kan være spennende å diskutere 2012, men når det dukker opp ny 2012-tråd hver bidige uke i alle forum, minner det om spam. Og da bør det være lov å si fra.
Det er ikke vits å sende brev til kongen etter hver gang du har vært på do heller.
Antall ord: 164
<^~--rutangis--~^>

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
Svartepus
Verifisert
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 5155
Startet: 17 Sep 2006 01:35
17
Kjønn (valgfri): hokatt
Lokalisering: Et steinkast unna glasshuset
Har takket: 668 ganger
Blitt takket: 1057 ganger

Innlegg av Svartepus »

MikkelRev skrev: Det er ikke vits å sende brev til kongen etter hver gang du har vært på do heller.
Bare hvis man reiser inn i fremtiden til år 2012 for å gå på do. Da må man nok gi skriftlig beskjed til kongen snarest etterpå. Hvis man overlever da...
Antall ord: 49
When life knocks me down, instead of getting back up I usually just lay there and take a nap

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
jon blund
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 574
Startet: 30 Jul 2007 14:29
16
Blitt takket: 2 ganger

Innlegg av jon blund »

Men vi har jo avslørt 2012-psykosen som en dop-hallusinasjon! Det hele begynte med noen som var høye på ayahuashca og kaktus! Og så skrev de en bok og fikk med seg mange andre som også var høye på hallusinogener, som skrev flere bøker. Og så kom de som er høye på astrale energier, og de skrev enda flere bøker. Og vips driver folk i hytt og pine og kanaliserer den ene høyere mesteren enn den andre som bekrefter den ene mer fantastiske hallusinasjonen etter den andre.

Og nå tror hvermannsen på diskusjonsforum over hele verden at noe spesielt kommer til å skje i 2012.

Men så var det hele bare en hallusinasjon som en fjern kar hadde på 70-tallet...

Er det ikke egentlig ganske artig?? nesten litt søtt??? :mozilla_innocent:
Antall ord: 138

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
Skarabè
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 425
Startet: 31 Mar 2008 12:02
16
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Sunnmøre
Blitt takket: 1 gang

Innlegg av Skarabè »

MikkelRev skrev:
Skarabè skrev:Folk må få lage de tråder de vil.. Og det står hva det handler om i overskriften, så hvorfor i alle dager gikk du inn og lot deg provosere?? Hvis en bevist skal gå og møte irritasjoner i livet sitt, så får en det ikke bra.. Skygg unda det du ikke liker, og fokuser på det du liker... Og ikke sleng dritt til andre for å drage de med deg ned...
Jeg ble nok ikke halvparten så irritert over trådstarters innlegg som du ble av mitt :) Er du redd for å bli sagt imot og irritert, bør du være forsiktig med diskusjonsforum. Det kan være spennende å diskutere 2012, men når det dukker opp ny 2012-tråd hver bidige uke i alle forum, minner det om spam. Og da bør det være lov å si fra.
Det er ikke vits å sende brev til kongen etter hver gang du har vært på do heller.
Og innlegg som:
Åhh giid, neeii!
Går jorden under da? Kommer jeg til å dø?

Forresten...
Hva er minimum antall 2012-tråder man trenger på et forum?
Seldølgelig skal en få si i fra, men dette innlegget er kjempebarndlig og svært lite konstruktivt... :mozilla_cool:

du skrev:
Er du redd for å bli sagt imot og irritert, bør du være forsiktig med diskusjonsforum.
Var denne myntet på meg??? Jeg irritert?? Neppe....skal nok litt mer til jah.. Men viss du har glede av det, kan du få tro at jeg ble mer irritert enn deg.. :mozilla_wink:
Antall ord: 267
Klem Torill =o)


Bilde
"Fødselen er ingen begynnelse, døden er ingen ende!"

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
Skarabè
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 425
Startet: 31 Mar 2008 12:02
16
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Sunnmøre
Blitt takket: 1 gang

Innlegg av Skarabè »

Svartepus skrev:
MikkelRev skrev: Det er ikke vits å sende brev til kongen etter hver gang du har vært på do heller.
Bare hvis man reiser inn i fremtiden til år 2012 for å gå på do. Da må man nok gi skriftlig beskjed til kongen snarest etterpå. Hvis man overlever da...
hihihih... :D
Antall ord: 52
Klem Torill =o)


Bilde
"Fødselen er ingen begynnelse, døden er ingen ende!"

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
keke
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 733
Startet: 06 Sep 2006 01:12
17
Kjønn (valgfri): vedirtikalandar
Har takket: 113 ganger
Blitt takket: 130 ganger

Innlegg av keke »

skal ikke si så mye til visse komentarer..

Her er en fin link med en fantastisk illustrasjon av kallenderen - enjoy
::::: http://www.tortuga.com/foundation/campa ... ok/g3.html
lev

*masse energi*
Antall ord: 32
“If the problem has a solution, worrying is pointless, in the end the problem will be solved. If the problem has no solution, there is no reason to worry, because it can’t be solved.” – Zen saying

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
MikkelRev
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 631
Startet: 02 Jul 2006 00:59
17
Kjønn (valgfri): vi'kke si så !
Lokalisering: Bergen

Innlegg av MikkelRev »

Svartepus skrev:Bare hvis man reiser inn i fremtiden til år 2012 for å gå på do. Da må man nok gi skriftlig beskjed til kongen snarest etterpå. Hvis man overlever da...
Når jorden går under, går kongen også under - med mindre det er kongen jorden går under. Dermed trenger vi ikke sende brev til han!
jon blund skrev:Det hele begynte med noen som var høye på ayahuashca og kaktus!
Mediaoppblåsingen av 2012-teoriene begynte vel med Jose Arguelles' bok The Mayan Factor fra 1987.
Skarabè skrev:Seldølgelig skal en få si i fra, men dette innlegget er kjempebarndlig og svært lite konstruktivt... :Cool:
Det er sant. Det var satirisk ment. For er det ikke akkurat slik respons som kommer i alle disse 2012-trådene da, noe ala "går jorden under da? Kommer jeg til å dø? " ?

Den skal jeg bokmerke! Se også denne: http://mayaportal.lucita.net/
Antall ord: 167
<^~--rutangis--~^>

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
keke
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 733
Startet: 06 Sep 2006 01:12
17
Kjønn (valgfri): vedirtikalandar
Har takket: 113 ganger
Blitt takket: 130 ganger

Innlegg av keke »

takker for link, har vært innom der før... takk for påminnelse - da den har gått i glemmeboka---- , den bokmerkes - Ian og callemann er guttene sine på det området..
Love
Antall ord: 34
“If the problem has a solution, worrying is pointless, in the end the problem will be solved. If the problem has no solution, there is no reason to worry, because it can’t be solved.” – Zen saying

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
jon blund
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 574
Startet: 30 Jul 2007 14:29
16
Blitt takket: 2 ganger

Innlegg av jon blund »

MikkelRev skrev:Mediaoppblåsingen av 2012-teoriene begynte vel med Jose Arguelles' bok The Mayan Factor fra 1987.
Yes. Arguelles og Terence McKenna pratet sammen og fikk bekreftet hverandres hallusinasjoner. Som senere er bekreftet av mange kanalsierte mestere :mozilla_tongue:
Antall ord: 38

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
Regina
Nybegynner
Nybegynner
Innlegg: 18
Startet: 29 Jun 2008 21:50
15

Innlegg av Regina »

Det å telle antall 2012-tråder på dette forumet er som å telle antall stjerner på himmelen...
Antall ord: 16

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links