Vil du ha en plass å diskutere uten at spøkelser, ufo og slikt flagrer rundt øra ?

Asbjørn har opprettet et nytt forum, som ikke har slike tema.
Også dette nye forumet er gratis å bruke.

Se:
https://www.paran.no/discuss

Oppe i høyre hjørnet i denne meldingen er et kryss som blir synlig når du flytter musepekeren nær det.
Der kan du lukke denne meldingen.

Fakta, teori & skepsisBoraks Konspirasjonen

Det er generelt altfor lite fakta og skepsis blant mennesker som studerer det åndelige. Her herjer diskusjonene rundt den viktige vitenskapelige biten.

Moderatorer: Asbjørn, Mod Fakta og, mod_spøkeguiden

Bruker avatar
keke
Standard bruker
Standard bruker
Innlegg: 733
Startet: 06 Sep 2006 01:12
17
Kjønn (valgfri): vedirtikalandar
Har takket: 113 ganger
Blitt takket: 130 ganger

Boraks Konspirasjonen

Innlegg av keke »

Boraks Konspirasjonen

https://www.facebook.com/notes/garp-bra ... 4017369211

Helseeffekter av Boron

På grunn av sitt innhold av bor, har boraks og borsyre i utgangspunktet de samme helsemessige effektene. De er:

Antiseptiske
Soppdrepende
Har antivirus egenskaper
Kun en mild antibakteriell virkning
I planter og dyr, er bor avgjørende for integriteten og funksjonen av cellevegger , samt hvordan signaler overføres over cellemembranene.


Giftighet?

Våre helsemyndigheter er bekymret for giftigheten til bor. Du vil kanskje også bli bekymret om du leser følgende om om Natrium Klorid (eller bordsalt som vi normalt kaller det) (17):

Natrium Klorid :
Akutt oral giftighet (LD50 - den dosen som halvparten av de testede dyr dør): 3.000 mg / kg [Rotte].
Kroniske effekter på mennesker: Mutagent for somatiske celler hos pattedyr. Farlig i tilfelle av hudkontakt, svelging eller innånding.
Laveste publisert dødelig oral dose for mennesker: 1000 mg / kg.
Forårsaker reproduksjonsskadelige effekter hos mennesker (føtotoksisitet, abort) ved intraplacentar rute, kan øke risikoen for svangerskapsforgiftning hos følsomme kvinner. Kan forårsake uønskede virkninger på reproduksjonssystemet og fødselsskader hos dyr, særlig rotter og mus - føtotoksisitet, abort, muskel-abnormiteter, og maternelle effekter (på eggstokkene, egglederne). Kan påvirke arvestoffet (mutagene). Inntak av større mengder kan irritere magen med kvalme og oppkast. Kan påvirke atferd (muskel spasmer / sammentrekning, somnolens), sanseorganer, metabolisme, og kardiovaskulære systemet. Fortsatt eksponering kan gi dehydrering, indre organ lunger, og koma.

Nå sammenligner vi natriumkloridens giftighet med et HMS-datablad for boraks (18):

Boraks:
'Lav akutt oral toksisitet, LD50 i rotter 4500 til 6000 mg / kg kroppsvekt.
Reproduktiv / utviklingsmessig toksisitet: dyrefôr studier i rotte, mus og hund, ved høye doser, har vist effekter på fertilitet og testikler. Studier med borsyre i rotte, mus og kanin, ved høye doser, viser utviklingsmessige effekter på fosteret, inkludert foster vekttap og mindre skjelettvariasjoner. Dosene administreres var mange ganger utover de som mennesker normalt ville bli utsatt for. Ingen tegn på karsinogenitet hos mus. Ingen mutagen aktivitet ble observert i et batteri av kortsiktige mutagenisitet analyser. Humane epidemiologiske studier viser ingen økning i lungesykdom i tjenestepensjon populasjoner med kronisk eksponering til borat støv og ingen effekt på fertilitet
.

Her ser du at bordsalt er 50 til 100% mer giftig enn boraks. Bordsalt endrer genetisk materiale og er mutagent, mens boraks er ufarlig i denne forbindelse. Spedbarn er mest utsatt fra høy borax inntak. Det har blitt anslått at 5 til 10 gram kan forårsake kraftig oppkast, diaré, sjokk og død, men det sier også at dødelige doser ikke er godt dokumentert i litteraturen.
Borax er også effektiv med andre former for leddgikt, som revmatoid artritt , ungdoms-artritt og lupus (systemisk lupus erythematosus). For eksempel behandlet Dr Newnham en ung jente i alderen 9 måneder med barneartritt. Han var i stand til å kurere henne i løpet av to uker .
Antall ord: 481
“If the problem has a solution, worrying is pointless, in the end the problem will be solved. If the problem has no solution, there is no reason to worry, because it can’t be solved.” – Zen saying

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Bruker avatar
Garp Bralund
Nybegynner
Nybegynner
Innlegg: 1
Startet: 17 Nov 2012 22:20
11
Blitt takket: 2 ganger

- Boraks Konspirasjonen

Innlegg av Garp Bralund »

Da har jeg gjort en del semantiske rettinger i artikkelen, for bedre lesbarhet. Noen talldata er korrigert, dette i kapittelet "Giftighet?". Og jeg har endret tittelen for å fokusere mer på det kurative og mindre på konspirasjonen. Det siste kan ofte bli en distraksjon etter min erfaring.



Skulle gjerne ha lagt ut artikkelen i pdf format her inne, men tror ikke dette lar seg gjøre.

Om du føler for det kan du kopiere artikkelen fra min FB-side, lime den inn i et tekstbehandlingsprogram, og lagre i et åpent format (f.eks. PDF). For så å formidle den til dine epost-kontakter.

MVH Garp
Antall ord: 104
«Kunnskap kan defineres som tro som er i samsvar med fakta. Problemet er at ingen vet hva tro er, ingen vet hva et faktum er, og ingen vet hva slags samsvar det skal være dem imellom for at troen skal være sann.» Bertrand Russel

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links