Vil du ha en plass å diskutere uten at spøkelser, ufo og slikt flagrer rundt øra ?

Asbjørn har opprettet et nytt forum, som ikke har slike tema.
Også dette nye forumet er gratis å bruke.

Se:
https://www.paran.no/discuss

Oppe i høyre hjørnet i denne meldingen er et kryss som blir synlig når du flytter musepekeren nær det.
Der kan du lukke denne meldingen.

Klarsyn, Spådom & Åndelige sanserTrenger hjelp og svar..

Her diskuteres åndelige sanser som telepati, prekognisjon, klarsyn / clairvoyance, spådom og mer.

Moderatorer: Asbjørn, mod klarsyn, mod hjem

mso
Nybegynner
Nybegynner
Innlegg: 2
Startet: 24 Okt 2013 11:47
10

Trenger hjelp og svar..

Innlegg av mso »

Hei!

Jeg har alltid vært veldig interessert i det paranormale og jeg har alltid følt jeg har en sterk tilknytning til dette. Jeg husker fra tidlig barndom at jeg ofte så forskjellige skapninger og folk både hjemme og ute - men i den alderen tenkte jeg ikke mye over det, og ble forklart at jeg kun var trøtt osv. Men flere av disse menneskene jeg så som liten, har nå en klarsynt vært innom å fjernet fra huset for dem ble utrolig irrterende og pågående med årene. Jeg føler også veldig at jeg kan sette meg inn i andres perspektiv, vanskelig å forklare. Men jeg kan tenke på en person, eller se en person og føle følelsen av at jeg "er personen", som i at jeg kjenner følelsene og rett og slett som at hele ansiktet mitt forandrer seg. Det er en vanskelig ting å forklare, men jeg har alltid følt det slik. Jeg har også en veldig sterk intuisjon, og vet som regel alltid i flere situasjoner hva som vil skje, eller hva en person skjuler .. osv, slike ting jeg ikke skulle visst uten at noen har fortalt meg det.

Jeg har også snakket med flere personer med synske eller andre type evner, og dem har alle fortalt til foreldrene mine etter dem har snakket med meg at jeg er mottagelig for det paranormale og at jeg har evner jeg ikke er klar over. Har også fått høre at jeg er et "spesielt stjernebarn som er her av en grunn" og at jeg ikke er som andre, når det gjelder det overnaturlige og det å være mottagelig.

Er det noen her som kanskje kan gi meg et lite hint eller tips om hva dere tror dette er? Hva jeg er for noe? Om det er noe jeg kan videreutvikle, eventuelt hvordan? Syns jo dette er veldig spennende, og har hatt flere opplevelser med folk fra åndeverdenen. Har aldri sett noen, men har følt nærvær, hørt folk gå i huset, sett ting flytte på seg og slike ting. Jeg føler meg veldig følsom for andres energi, om noen er stresset, lei, glad osv så får jeg veldig samme type følelser. Spesiellt tunge følelser, som sorg, irritasjon og sånt. Uten at jeg blir direkte påvirket men jeg blir utrolig sliten, av å være med folk med tunge eller mye energier rundt seg. Mye rot frem og tilbake i denne teksten, men jeg har ikke så mange å snu meg til om dette, mye venner som ikke tror på paranormale ting og føler det kanskje er lettere å få svar fra andre som har peiling :-) så håper noen dro forståelse av dette jeg skrev.

Med vennlig hilsen meg :-)
Antall ord: 469

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Ankh

- Trenger hjelp og svar..

Innlegg av Ankh »

Skal ikke definere noe absolutt "hva du er" men av det du skriver virker du å ha mediumevner og en god del av å være empat.
http://www.medialt.se/blog_51_5.html

Stjernebarn er vi vel alle, men har hørt endel fortelle om at folk som Martin Luther King bl.a er stjernebarn som har/hadde en spesiell oppgave. Har selv hørt stjernespråket kanalisert, og skal du vite hvor du kommer fra må du visstnok ut i pleiadene og søke.

http://rune.galactic.to/kstmskip.html

I all hovedsak så tenker jeg på deg som en som har visse evner og både bør lære seg å slå disse av og på, og foreta et valg om man vil jobber mer med dette for å utvikle seg eller legeg det på is og leve blandt de andre i flokken. Trygghet vs utforskning. Et valg du må ta.

Utforsker du, så er det jo massevis av retninger. Mediumskap, healing, reiki, husrens, okkultisme, engler, wicca, ufo/aliens, lysarbeider, shamanisme, osv osv og du bør jo sette deg inn i litt før du eventuelt velger å fordype deg i noe.

Selv så er jeg mest inne i gnostisismen:
http://gnosticwarrior.com/ og tilbringer endel tid med artikler fra slike sider som blander åndelig/spirituell visdom med filosofi og samfunnet rundt oss.
Antall ord: 224

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

NYTT Diskusjons forum for andre tema enn det paranormale.


Her kan du få være med å bygge opp det nye forumet,
du kan være med å velge hvilke tema grupper (mat, klær, hus, bil, osv).
Send PM til Master på https://www.paran.no/discuss/index.php !
mso
Nybegynner
Nybegynner
Innlegg: 2
Startet: 24 Okt 2013 11:47
10

- Trenger hjelp og svar..

Innlegg av mso »

Tusen hjertelig takk for svar!
Dette er absolutt noe jeg vil arbeide videre med, så jeg skal utforske litt rundt de forskjellige mulighetene. Kjempe spennende alt dette paranormale, syns jeg. Så dette er absolutt en vei jeg har lyst å gå :)
Antall ord: 40

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

NYTT Diskusjons forum for andre tema enn det paranormale.


Her kan du få være med å bygge opp det nye forumet,
du kan være med å velge hvilke tema grupper (mat, klær, hus, bil, osv).
Send PM til Master på https://www.paran.no/discuss/index.php !